• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

حملات اسرائیل به یمن؛ فرودگاه صنعا، مراکز انرژی و بنادر حوثی‌ها هدف قرار گرفت

۶ دی ۱۴۰۳، ۱۶:۱۸ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۳:۰۸ (‎+۰ گرینویچ)
تظاهرات حوثی‌های یمن در حمایت از فلسطین، صنعا، ۳۰ آذر
تظاهرات حوثی‌های یمن در حمایت از فلسطین، صنعا، ۳۰ آذر

در واکنش به ادامه حملات موشکی و پهپادی حوثی‌های یمن به اسرائیل، جنگنده‌های اسرائیلی به مناطق تحت کنترل این گروه مورد حمایت جمهوری اسلامی حمله کردند.

نیروی هوایی ارتش اسرائیل پنج‌شنبه ششم دی‌ماه مواضع حوثی‌های یمن را در نقاط مختلف این کشور هدف قرار داد. برج کنترل فرودگاه بین‌المللی صنعا، پایتخت یمن، بندر حدیده و تاسیسات سوخت حوثی‌ها از جمله اهداف این حملات بودند.

ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد این عملیات پس از موافقت رییس ستاد کل ارتش، وزیر دفاع و نخست‌وزیر این کشور به اجرا درآمد.

در روزهای اخیر، حوثی‌های یمن حملات موشکی و پهپادی خود به اسرائیل را شدت بخشیده‌اند. اکثر این پرتابه‌ها توسط سامانه‌های پدافندی اسرائیل رهگیری و منهدم شدند اما شماری از آن‌ها به اهدافی در اسرائیل اصابت کردند.

اول دی‌ماه، ۱۶ نفر، از جمله یک دختر سه ساله، در پی اصابت موشک پرتاب‌شده از یمن به یک پارک در یافا در محدوده تل‌آویو، زخمی شدند.

در رویدادی دیگر، حمله موشکی حوثی‌ها به شهر رامات گان اسرائیل در بامداد ۲۹ آذر ۱۱میلیون دلار خسارت بر جای گذاشت.

در ادامه بیانیه ارتش اسرائیل آمده است جنگنده‌های نیروی هوایی این کشور اهداف نظامی حوثی‌ها در سواحل غربی و عمق خاک یمن را هدف قرار دادند.

ارتش اسرائیل حوثی‌ها را به استفاده نظامی از فرودگاه بین‌المللی صنعا متهم کرد و افزود در حمله پنج‌شنبه، علاوه بر فرودگاه صنعا، نیروگاه‌ حزیز در جنوب شهر صنعا نیز هدف قرار گرفت.

جنگنده‌های اسرائیلی همچنین به زیرساخت‌های نظامی حوثی‌ها در بندر حدیده، صلیف و راس کتیب در سواحل غربی یمن حمله کردند.

به گفته اسرائیل، این اهداف نظامی برای قاچاق تسلیحات ایرانی به منطقه و ورود مقامات ارشد جمهوری اسلامی مورد استفاده قرار می‌گرفتند.

حوثی‌ها با تایید حملات اسرائیل به فرودگاه صنعا و سایر زیرساخت‌ها تاکید کردند: «اگر دشمن تصور می‌کند که می‌تواند مانع حمایت ما از غزه شود، در توهم است.»

اسرائیل ۲۹ آذرماه نیز اعلام کرد «حملاتی دقیق» به اهداف نظامی حوثی‌ها در یمن، از جمله بنادر و زیرساخت‌های انرژی، انجام داده است.

حوثی‌ها یکی از گروه‌های نیابتی جمهوری اسلامی در منطقه به شمار می‌روند. از زمان آغاز مناقشه حماس و اسرائیل، حوثی‌ها با حمله به کشتی‌های بین‌المللی در دریای سرخ، تنگه باب‌المندب و خلیج عدن، امنیت دریانوردی را در منطقه به خطر انداخته‌اند.

در واکنش به اقدامات حوثی‌ها در منطقه، ائتلافی به رهبری آمریکا از زمستان ۱۴۰۲، انجام حملات هوایی به مواضع این گروه را در دستور کار قرار داد.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است
۱

کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است

۲

قوه قضاییه: حمید رسایی، نماینده تهران در مجلس، به بند روحانیت زندان اوین منتقل شده است

۳
روایت شما

با وجود اصرار حکومت بر آموزش حضوری، کتاب‌های درسی هنوز توزیع نشده‌اند

۴

کنفرانس «ایران آلترناتیو» خواستار شکل‌گیری جایگزینی موثر و فراگیر در ایران شد

۵

بسنت: ایران تا دو هفته دیگر احتمالا نفتی برای مبادله نخواهد داشت

انتخاب سردبیر

  • بهای دلار از ۲۵۰ هزار تومان عبور کرد

    بهای دلار از ۲۵۰ هزار تومان عبور کرد

  • یک هواپیمای شرکت هواپیمایی کاسپین به‌دلیل بدهی ۳ میلیون یورویی در استانبول توقیف شد

    یک هواپیمای شرکت هواپیمایی کاسپین به‌دلیل بدهی ۳ میلیون یورویی در استانبول توقیف شد

  • از کارخانه تا بیمارستان، حقوق کارگران را نمی‌دهند و تهدیدشان می‌کنند
    روایت شما

    از کارخانه تا بیمارستان، حقوق کارگران را نمی‌دهند و تهدیدشان می‌کنند

  • نیمی از زنان زندانی سیاسی در اوین به‌صورت تنبیهی از ملاقات محروم شدند

    نیمی از زنان زندانی سیاسی در اوین به‌صورت تنبیهی از ملاقات محروم شدند

  • کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است

    کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است