• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

حمله‌های هوایی آمریکا و بریتانیا به مواضع حوثی‌ها در یمن آغاز شد

۲۱ دی ۱۴۰۲، ۲۳:۲۳ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۲۳:۰۲ (‎+۰ گرینویچ)

حمله‌های هوایی شبانه آمریکا و بریتانیا به مواضع حوثی‌ها در نقاط مختلف یمن، از جمله در صنعا، صعده، حدیده و ذمار آغاز شد. پیش‌تر رسانه‌های بریتانیایی و آمریکایی از موافقت و صدور دستور دولت‌های این دو کشور برای عملیات مشترک نظامی علیه مواضع حوثی‌ها در یمن خبر داده بودند.

رویترز به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد حمله‌ها علیه حوثی‌ها با هواپیما، کشتی و زیردریایی انجام می‌شود.

پیش‌تر رویترز به نقل از شاهدان عینی از تحرکات شدید نیروهای حوثی در حدیده یمن و تخلیه پایگاه‌های آنها در این منطقه خبر داد.

عبدالقادر المرتضی،‌ مقام حوثی، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که حملات آمریکا و بریتانیا مناطقی در صنعا، صعده،‌ حدیده و ذمار را هدف قرار داده است.

حوثی‌ها اعلام کرده‌اند که این گروه تحرکات آمریکا و بریتانیا در دریای سرخ و منطقه را زیر نظر دارد و منافع آن‌ها را هدف قرار خواهد داد.

100%
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

آمریکا شبکه‌های مرتبط با پسر علی شمخانی و حزب‌الله لبنان را تحریم کرد
۱

آمریکا شبکه‌های مرتبط با پسر علی شمخانی و حزب‌الله لبنان را تحریم کرد

۲

تشدید شکاف میان آمریکا و بریتانیا در قبال ایران؛ ترامپ استارمر را به «حفاری نفتی» فراخواند

۳
تحلیل

چرا درآمد ۱۰۰ میلیارد دلاری عوارض تنگه هرمز یک افسانه است

۴
تحلیل

وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی تندروتر شده است

۵

نفوذ جمهوری اسلامی و کارزار جمع‌آوری کمک‌های مالی شیعیان کشمیر پس از کشته شدن خامنه‌ای

Banner

انتخاب سردبیر

  • ترامپ در راه رسیدن به توافقی بهتر از برجام با چه موانعی روبه‌روست؟
    تحلیل

    ترامپ در راه رسیدن به توافقی بهتر از برجام با چه موانعی روبه‌روست؟

  • اعزام هزاران نیروی آمریکایی دیگر به منطقه برای تشدید فشار بر تهران

    اعزام هزاران نیروی آمریکایی دیگر به منطقه برای تشدید فشار بر تهران

  • وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی تندروتر شده است
    تحلیل

    وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی تندروتر شده است

  • فایننشال تایمز: تهران از ماهواره چینی برای هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا استفاده کرد

    فایننشال تایمز: تهران از ماهواره چینی برای هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا استفاده کرد

  • سایه سنگین جنگ بر نیمکت‌های خالی؛ بحران آموزش در عصر «اینترنت طبقاتی»
    روایت شما

    سایه سنگین جنگ بر نیمکت‌های خالی؛ بحران آموزش در عصر «اینترنت طبقاتی»

  • هیات مذاکره‌کننده‌ پس از بروز اختلاف، با دستور ذوالقدر به تهران بازگشتند
    اختصاصی

    هیات مذاکره‌کننده‌ پس از بروز اختلاف، با دستور ذوالقدر به تهران بازگشتند

•
•
•

مطالب بیشتر

تشکل‌های صنفی فرهنگیان گذاشتن تابوت بر دوش دختران دانش‌آموز را محکوم کرد

۲۱ دی ۱۴۰۲، ۲۳:۱۶ (‎+۰ گرینویچ)

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران با اشاره به مراسمی حکومتی با عنوان «شهدای غواص» در کیش که در آن روی دوش کودکان دختر دانش‌آموز تابوت‌ قرار داده شده، این «رویه نامبارک» را محکوم کرد و استفاده از کودکان برای اهداف سیاسی را «تعرض آشکار به حقوق و علایق کودکان» خواند.

تصویر منتشر شده در کانال تلگرامی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران کودکانی را نشان می‌دهد که تابوت‌های نمادین را بر دوش می‌کشند.

این تشکل صنفی تصویر منتشر شده از این کودکان را به عنوان استفاده ابرازی از آنها برای تحقق اهداف سیاسی، اجتماعی یا دیگر هدف‌ها توصیف کرده و آن را تعرض آشکار به حقوق و علایق کودکان دانسته است.

شورای هماهنگی ضمن محکوم کردن استفاده ابزاری از کودکان، از اولیای دانش‌آموزان و معلمان خواسته با مخالفت‌هایشان مانع از تداوم این «رویه نامبارک حاکمیت» شوند.

خبرگزاری فارس گزارش کرده که ده‌ها کودک و نوجوان در کنگره موسوم به «۱۷۵ شهید غواص» در کیش شرکت کردند.

این خبرگزاری وابسته به سپاه پاسداران، تصاویری از این کنگره منتشر کرده که در آن برخی دختران نوجوان لباس‌های نظامی به تن دارند.

در این مراسم برخی مقام‌های جمهوری اسلامی، مثل محسن رضایی، دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، حضور داشتند و در حالت احترام نظامی از آنها تصویربرداری شده است.

بر اساس پیمان‌نامه حقوق کودک، افراد زیر سن ۱۸ سال کودک تعریف می‌شوند و ایران از سال ۱۳۷۳ به این پیمان پیوسته است.

بر اساس این تعهدنامه، استفاده از کودکان و نوجوانان در حوزه‌های نظامی ممنوع است، اما جمهوری اسلامی با آموزش نظامی و به‌کارگیری افراد زیر سن ۱۸ سال، حقوق آنها را نقض کرده است.

تایمز: نخست‌وزیر بریتانیا دستور حمله هوایی به مواضع حوثی‌های یمن را صادر کرد

۲۱ دی ۱۴۰۲، ۲۲:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)

روزنامه تایمز گزارش داد: ریشی سوناک دستور حمله هوایی بریتانیا به مواضع حوثی‌های مورد حمایت ایران در یمن در ساعات آینده را صادر کرده است. نیروهای بریتانیا به زودی برای انجام عملیات به آمریکا و نیروهای کشورهای متحد ملحق می‌شوند.

یک مقام پنتاگون نیز به اسکای نیوز گفت: سیستم‌های پدافند موشکی آمریکا در منطقه به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

به گزارش العربیه، هواپیماهای جنگنده آمریکا و بریتانیا در حال انجام پروازهای گسترده در نزدیکی حریم هوایی یمن هستند.

وال استریت ژورنال: اهداف حمله احتمالی آمریکا و بریتانیا به حوثی‌ها شده است

۲۱ دی ۱۴۰۲، ۲۲:۱۴ (‎+۰ گرینویچ)

همزمان با گزارش روزنامه گاردین درباره افزایش آمادگی آمریکا و بریتانیا برای حمله به حوثی‌های مورد حمایت جمهوری اسلامی، روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد که اهداف حوثی‌ها برای حمله شناسایی شده است

طبق گزارش وال استریت ژورنال، زیرساخت‌های نظامی حوثی‌ها در صنعا از اهداف حمله احتمالی آمریکا و بریتانیا به این گروه در یمن است.

العربیه نیز گزارش داده که طرحی نظامی در این زمینه به بایدن اشاره شده است.

احتمال حمله حزب‌الله لبنان به شهروندان آمریکا

۲۱ دی ۱۴۰۲، ۱۸:۴۰ (‎+۰ گرینویچ)

رسانه آمریکایی پولیتیکو گزارش داد واشینگتن بیمناک است حملات گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان که تحت حمایت ایران فعالیت می‌کند، «به خاک آمریکا هم کشیده شود».

در هفته‌های اخیر نیروهای نیابتی جمهوری اسلامی حملاتی را علیه نیروهای آمریکایی در منطقه انجام داده‌اند.

در این باره در این گزارش بیشتر بخوانید

آمریکا توقیف نفتکش حامل نفت عراق از سوی ایران را محکوم کرد

۲۱ دی ۱۴۰۲، ۱۸:۳۷ (‎+۰ گرینویچ)

یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه توقیف یک نفتکش توسط ایران در سواحل عمان را محکوم کرد و خواستار آزادی فوری کشتی و خدمه آن شد.

ودانت پاول، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری گفت کشورش با مشورت شرکای منطقه‌ای درباره اقدام مناسب برای پاسخگویی به ایران ادامه خواهد داد.

شرکت امنیت دریایی آمبری بریتانیا می‌گوید نفت‌کشی که روز پنج‌شنبه در آب‌های عمان توقیف شد، قبلا به دلیل حمل نفت ایران تحریم و از سوی آمریکا توقیف شده بود.

این نفت‌کش با پرچم جزایر مارشال حامل نفت خام عراق در راه ترکیه بود.

پس از انتشار گزارش‌ها در این زمینه، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی اعلام کرد «یک نفت‌کش آمریکایی» را در آب‌های عمان توقیف کرده است.

شرکت پتروشیمی ترکیه تایید کرد نفتکشی که ارتش جمهوری اسلامی در آب‌های عمان توقیف کرد،‌ حامل ۱۴۰ هزار تن نفت عراق بوده که از بصره بارگیری شده و به سمت ترکیه در حال حرکت بود.

این محموله از سوی شرکت دولتی بازاریابی فروش نفت عراق فروخته شده بود.