• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

فدرر خطاب به ماتادور: چه مسیر باورنکردنی، ۱۴ رولن‌گاروس تاریخی، افتخار اسپانیا هستی

۲۹ آبان ۱۴۰۳، ۰۸:۲۱ (‎+۰ گرینویچ)

رافائل نادال، اسطوره اسپانیایی دنیای تنیس، در پایان مسابقات دیویس‌کاپ به دوران حرفه‌ای خود پایان می‌دهد. به همین مناسبت راجر فدرر، یکی از بزرگ‌ترین ورزشکاران تاریخ و رقیب همیشگی نادال، با انتشار پیامی احساسی، به تمجید از ماتادور پرداخت و او را افتخار ورزش تنیس دانست.

فدرر در ابتدای این پیام نوشته: «تو خیلی من را شکست دادی. بیشتر از آنچه که من تو را شکست دادم. به گونه‌ای من را به چالش کشیدی که هیچ کس دیگری نمی‌توانست. روی خاک رس، احساس می‌کردم که دارم به حیاط خلوت تو پا می‌گذارم. تو باعث شدی که برای حفظ موقعیتم، بیشتر از آنچه فکر می‌کردم، سخت‌تر کار کنم. تو مرا وادار کردی بازی خودم را بازآفرینی کنم، حتی تا آنجایی پیش رفتم که اندازه سر راکتم را تغییر دادم، به امید هر روزنه‌ای!»

راجر در ادامه با اشاره به تاثیر رفتارهای خاص نادال روی ذهنیت خودش، مانند مرتب‌کردن بطری‌ها کنار صندلی، مرتب‌کردن موها پیش از سرویس و همچنین مرتب‌کردن لباس زیر پشت خط سرویس، خطاب به رافا گفته: «تو باعث شدی بیشتر از این بازی لذت ببرم.»

فدرر در ادامه با اشاره به اولین تقابل با نادال در سال ۲۰۰۴ و پیش‌بینی از قهرمانی‌های حتمی او در گرنداسلم‌ها، گفته: «ما هر دو در ابتدای مسیر بودیم و این ماجراجویی بود که با هم انجام دادیم. بیست سال بعد، رافا، باید بگویم: چه مسیر باورنکردنی داشتی. از جمله ۱۴ رولن‌گاروس تاریخی! باعث افتخار اسپانیا شدی. باعث افتخار کل دنیای تنیس شدی.»

اسطوره سوییسی در ادامه با مرور رکوردشکنی‌ها با نادال در مسابقه خیریه کیپ‌تاون در آفریقای جنوبی و همچنین بازی در زمین چمن-خاک، از این که ماتادور او را برای افتتاح آکادمی‌اش در اسپانیا دعوت کرده، تشکر کرد و اذعان کرد که خودش بیش‌تر از نادال تمایل داشته در آن مراسم حاضر باشد.

فدرر که فرزندانش را برای آموزش تنیس به آکادمی رافا فرستاده بود، به‌شوخی گفته که همیشه نگران بوده آنها به‌عنوان یک تنیسور چپ‌دست به خانه برگردند.

استاد سوییسی با مرور خداحافظی خود از تنیس در لیورکاپ ۲۰۲۲، صحنه‌هایی را که با نادال به‌صورت مشترک اشک می‌ریختند، به‌عنوان یکی از خاص‌ترین لحظات دوران حرفه‌ای خود نام برد و گفت: «رافا، می‌دانم که بر روی آخرین مرحله از دوران حرفه‌ای حماسی خودت، متمرکز شده‌ای. وقتی تمام شد صحبت خواهیم کرد. در حال حاضر فقط می‌خواهم به خانواده و تیم شما تبریک بگویم که همه نقش بزرگی در موفقیت شما داشتند. و البته می‌خواهم بدانی که دوست قدیمی‌ات همیشه تو را تشویق می‌کند و به‌همان اندازه با صدای بلند، برای هر کاری که بعداً انجام می‌دهی، تشویقت می‌کند. بهترین‌ها همیشه برای تو، [از طرف] طرفدارت!»

Banner

پربازدیدترین‌ها

قالیباف: رسانه‌های خارج کشور خبر مرگ خامنه‌ای را زودتر اعلام کردند و برنامه ما عوض شد
۱

قالیباف: رسانه‌های خارج کشور خبر مرگ خامنه‌ای را زودتر اعلام کردند و برنامه ما عوض شد

۲

معاون پلیس فتای خراسان رضوی در اعتراضات دی‌ماه بازداشت شده است

۳
اختصاصی

شهرزاد ضمیری، معاون پلیس فتای خراسان رضوی، در اعتراضات دی‌ماه بازداشت شده است

۴

عملیات ۴ میلیارد دلاری؛ گزارش افشاگرانه رویترز از شبکه قمار وابسته به جمهوری اسلامی

۵

شلیک از سینما فردیس و اجساد دست‌وپا بسته؛ سرکوب انقلاب ملی در البرز

انتخاب سردبیر

  • درخواست‌ از نخست‌وزیر بریتانیا برای ممنوع اعلام کردن وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی

    درخواست‌ از نخست‌وزیر بریتانیا برای ممنوع اعلام کردن وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی

  • جمهوری اسلامی آروین خیرخواه، جوان معترض زندانی را در شاهرود اعدام کرد

    جمهوری اسلامی آروین خیرخواه، جوان معترض زندانی را در شاهرود اعدام کرد

  • اولتیماتوم یوفا به اینفانتینو: یا استعفا بده یا برکنارت می‌کنیم

    اولتیماتوم یوفا به اینفانتینو: یا استعفا بده یا برکنارت می‌کنیم

  • شلیک از سینما فردیس و اجساد دست‌وپا بسته؛ سرکوب انقلاب ملی در البرز

    شلیک از سینما فردیس و اجساد دست‌وپا بسته؛ سرکوب انقلاب ملی در البرز

  • قالیباف: رسانه‌های خارج کشور خبر مرگ خامنه‌ای را زودتر اعلام کردند و برنامه ما عوض شد

    قالیباف: رسانه‌های خارج کشور خبر مرگ خامنه‌ای را زودتر اعلام کردند و برنامه ما عوض شد

  • عملیات ۴ میلیارد دلاری؛ گزارش افشاگرانه رویترز از شبکه قمار وابسته به جمهوری اسلامی

    عملیات ۴ میلیارد دلاری؛ گزارش افشاگرانه رویترز از شبکه قمار وابسته به جمهوری اسلامی