• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

نیت سیلور، متخصص نظرسنجی: شانس هریس چند صدم درصد بیشتر است

۱۵ آبان ۱۴۰۳، ۱۰:۱۰ (‎+۰ گرینویچ)

نیت سیلور، پیش‌بینی‌کننده برجسته انتخابات، آخرین پیش‌بینی خود را برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده منتشر کرد و نشان داد که رقابت میان کامالا هریس، معاون رییس‌جمهوری فعلی و دونالد ترامپ، رییس‌جمهور سابق، بسیار نزدیک است.

بر اساس مدل سیلور، هریس در ۵۰/۰۱۵ درصد از شبیه‌سازی‌ها، معادل ۴۰ هزار و ۱۲ مورد از ۸۰ هزار شبیه‌سازی، پیروز است.

با وجود این آمار، گرچه شانس‌ها در روزهای اخیر اندکی به سود هریس تغییر کرده‌اند اما بازارهای شرط‌بندی به نفع ترامپ است.

سوابق پیش‌بینی‌های سیلور

نیت سیلور شهرت خود را با پیش‌بینی صحیح ۴۹ ایالت از ۵۰ ایالت در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۰۸ به دست آورد.

او همچنین نتایج انتخابات ۲۰۱۲ و ۲۰۲۰ را به درستی پیش‌بینی کرد.

در سال ۲۰۱۶، او شانس پیروزی ترامپ را تنها ۲۸/۶ درصد تخمین زد که نشان‌دهنده عدم قطعیت‌های ذاتی در پیش‌بینی‌های انتخاباتی است.

پربازدیدترین‌ها

آکسیوس: ترامپ در گفت‌وگوی تلفنی خطاب به نتانیاهو فریاد زد «تو دیوانه‌ای لعنتی»
۱

آکسیوس: ترامپ در گفت‌وگوی تلفنی خطاب به نتانیاهو فریاد زد «تو دیوانه‌ای لعنتی»

۲

فرمانده بازداشت‌شده کتائب حزب‌الله در دادگاه نیویورک با رد اتهامات خود: ما در جنگ هستیم

۳

بی‌بی‌سی: حملات جمهوری اسلامی به ۲۰ سایت نظامی آمریکا در منطقه آسیب زده است

۴

فهرست پرابهام قلعه‌نویی؛ دو نفر از سه بازیکن ارزشمند فوتبال ایران به تیم ملی دعوت نشدند

۵

ترامپ پس از تماس با نتانیاهو از توقف اعزام نیروهای اسرائیلی به بیروت خبر داد

انتخاب سردبیر

  • فرهنگستان ایران؛ یک قرن پالایش زبان فارسی
    تحلیل

    فرهنگستان ایران؛ یک قرن پالایش زبان فارسی

  • جنگ ایران موجب افزایش پروازهای عبوری و رشد درآمد حریم هوایی سوریه شد

    جنگ ایران موجب افزایش پروازهای عبوری و رشد درآمد حریم هوایی سوریه شد

  • لوازم برقی و الکترونیکی در ۵ ماه دست‌کم ۱۵۰ درصد گران‌تر شده‌اند
    روایت شما

    لوازم برقی و الکترونیکی در ۵ ماه دست‌کم ۱۵۰ درصد گران‌تر شده‌اند

  • وقتی طبقه متوسط فرو می‌ریزد
    تحلیل

    وقتی طبقه متوسط فرو می‌ریزد

  • کارخانه واژه‌سازی؛ بن‌بست زبانِ مشترکِ مردم و حاکمیت
    تحلیل

    کارخانه واژه‌سازی؛ بن‌بست زبانِ مشترکِ مردم و حاکمیت

  • جمهوری اسلامی مهرداد محمدی‌نیا و  اشکان مالکی، از معترضان دی‌ماه، را اعدام کرد

    جمهوری اسلامی مهرداد محمدی‌نیا و اشکان مالکی، از معترضان دی‌ماه، را اعدام کرد

•
•
•

مطالب بیشتر

کابینه امنیتی اسرائیل پس از انتخابات آمریکا تشکیل جلسه می‌دهد

۱۵ آبان ۱۴۰۳، ۱۰:۱۰ (‎+۰ گرینویچ)

کابینه امنیتی اسرائیل روز پنج‌شنبه ۱۷ آبان با حضور بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این کشور در تل‌آویو تشکیل جلسه می‌دهد.

این نخستین جلسه پس از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و در راستای تلاش کشورهای غربی برای آتش‌بس در لبنان خواهد بود.

100%

چرا بُرد در پنسیلوانیا و میشیگان برای نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا خیلی مهم است؟

۱۵ آبان ۱۴۰۳، ۰۹:۴۶ (‎+۰ گرینویچ)

دونالد ترامپ و کامالا هریس، مبارزات انتخاباتی خود را در پنسیلوانیا و میشیگان به پایان رساندند. پنسیلوانیا با ۱۹ رای الکترال و میشیگان با ۱۵ رای الکترال، از جمله هفت ایالت کلیدی هستند که نتیجه این انتخابات را تعیین خواهند کرد.

۱۹ رای الکترال، پنسیلوانیا را به یکی از پربازدیدترین‌ها از سوی هر دو نامزد تبدیل کرده است.

در سال ۲۰۲۰ این ایالت یکی از آخرین ایستگاه‌‌هایی بود که جو بایدن -که اصالتا از این ایالت است- در نهایت آرای آن را از آن خود کرد.

میشیگان دارای ۱۵ رای الکترال است و برای هر دو نامزد ریاست‌جمهوری به عنوان ایالتی در نظر گرفته می‌شود که باید در آن پیروز شوند.

برای چندین دهه، میشیگان بخشی از ایالت‌های موسوم به «دیوار آبی» بود و به طور قابل اعتمادی در انتخابات ریاست جمهوری به دموکرات‌ها رای می‌داد اما ترامپ با پیروزی در سال ۲۰۱۶، قبل از این که بایدن در سال ۲۰۲۰ رای این ایالت را برای دموکرات‌ها پس بگیرد، این روند را تغییر داد.

100%

ارتش اسرائیل هشدار تخلیه فوری برای بیت‌لاهیا صادر کرد

۱۵ آبان ۱۴۰۳، ۰۹:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)

ارتش اسرائیل از ساکنان بیت‌لاهیا در شمال غزه خواست که به جنوب منطقه منتقل شوند.

روی برگه‌هایی که ارتش اسرائیل در بیت‌لاهیا پخش کرده درباره «فروپاشی جبالیا» هشدار داده شده است: «خطاب همه کسانی که هنوز آن‌جا و در پناهگاه‌ها هستند؛ جان شما در خطر است. فورا به سمت جنوب حرکت کنید.»

خانه‌های تخریب‌شده بیت‌لاهیا در شمال غزه
100%
خانه‌های تخریب‌شده بیت‌لاهیا در شمال غزه

الاخبار: دولت عراق در متقاعد کردن شبه‌نظامیان برای توقف حملاتشان به اسرائیل شکست خورده است

۱۵ آبان ۱۴۰۳، ۰۸:۵۵ (‎+۰ گرینویچ)

روزنامه الاخبار لبنان که مواضعش به حزب‌الله نزدیک است گفت محمد شیاع سودانی، نخست‌وزیر عراق، در تلاش برای متقاعد کردن شبه‌نظامیان شیعه مبنی بر اینکه حملات به اسرائیل را متوقف کنند، شکست خورده است.

بر اساس این گزارش، سودانی هم‌زمان می‌کوشد با ارسال پیام‌هایی، جلوی حمله احتمالی اسرائیل به عراق را بگیرد.

الاخبار نوشت دولت عراق در شرایط سختی قرار دارد؛ از سویی می‌کوشد چیزی نگوید که مخالف حمایت شبه‌نظامیان شیعه از فلسطین باشد و از سوی دیگر جلوی حمله اسرائیل به عراق را بگیرد.

بر اساس این گزارش، سودانی می‌کوشد به اسرائیل وعده دهد که اگر از حمله به این کشور خودداری کند، بغداد نیز به جمهوری اسلامی اجازه نخواهد داد «از خاک عراق» برای حمله به اسرائیل استفاده کند.

ترامپ گفت که رقیب او هریس نیست، بلکه «یک سیستم شیطانی» است

۱۵ آبان ۱۴۰۳، ۰۸:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری سابق آمریکا، در آخرین گردهمایی مبارزات انتخاباتی خود استدلال کرد که رقیب واقعی او در این انتخابات، کامالا هریس، معاون رییس‌جمهوری فعلی نیست بلکه «یک سیستم شیطانی دموکرات» است.

ترامپ‌ آن‌ها را افرادی شرور معرفی کرد و گفت: «ما سیستم فاسد واشینگتن را شکست خواهیم داد.»

او گفت اکثریت خاموش «به نفع او بیدار شده» و فردا «باید بیرون بیاید و رای دهد».

100%