• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

بلومبرگ: حمله جمهوری اسلامی ۴۰ تا ۵۳ میلیون دلار به اموال مردم اسرائیل خسارت زد

۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۶:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۸:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)
خودروی آسیب‌دیده در حمله موشکی جمهوری اسلامی به اسرائیل، تل‌آویو، ۱۱ مهر
خودروی آسیب‌دیده در حمله موشکی جمهوری اسلامی به اسرائیل، تل‌آویو، ۱۱ مهر

داده‌های ارائه شده از سوی سازمان مالیاتی اسرائیل نشان می‌دهد حمله اخیر جمهوری اسلامی بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیارد شِکِل (معادل ۴۰ تا ۵۳ میلیون دلار) به اموال خصوصی شهروندان اسرائیلی خسارت زده است.

پایگاه خبری بلومبرگ روز یک‌شنبه ۲۲ مهر نوشت این شدیدترین خسارت ناشی از یک حمله به اسرائیل از زمان آغاز مناقشه کنونی در هفتم اکتبر سال گذشته به شمار می‌رود.

حکومت ایران شامگاه ۱۰ مهر با حدود ۲۰۰ موشک بالستیک خاک اسرائیل را هدف قرار داد. این دومین حمله مستقیم جمهوری اسلامی به اسرائیل بود.

از آن زمان تاکنون، شهروندان اسرائیلی حدود دو هزار و ۵۰۰ درخواست برای دریافت خسارت ناشی از این رویداد ثبت کرده‌اند.

بیش از نیمی از این درخواست‌ها به خسارت وارد شده به آپارتمان‌ها و چند کسب و کار در مناطق شمالی تل‌آویو مربوط است.

بر اساس داده‌های شرکت‌های بیمه، شهر هود هَشارون یکی از کانون‌های اصلی حمله اخیر جمهوری اسلامی بود و به بیش از هزار خانه در این شهر آسیب وارد شد.

یکی دیگر از کانون‌های دیگر حمله موشکی حکومت ایران، مجموعه‌ای تجاری و مسکونی در نزدیکی ساحل شمال تل‌آویو بود که در آن، ده‌ها آپارتمان و یک رستوران خسارت دیدند.

سایر خسارت‌ها در این رویداد در برخی دیگر از نقاط مرکزی اسرائیل به بار آمد که از آن جمله می‌توان به هدف قرار گرفتن یک مدرسه خالی اشاره کرد.

بلومبرگ افزود هنوز مشخص نیست چه میزان از خسارت‌ها ناشی از اصابت مستقیم پرتابه‌های جمهوری اسلامی بوده و چه میزان بر اثر سقوط تکه‌های موشک‌های رهگیری ‌شده به بار آمده است.

100%

حمله اخیر جمهوری اسلامی تلفات جانی در اسرائیل در پی نداشت. تنها جان‌باخته حمله موشکی سپاه پاسداران، یک مرد ۳۸ ساله فلسطینی‌ در روستایی در کرانه باختری رود اردن بود که بر اثر برخورد تکه‌های یک موشک سرنگون‌ شده جان خود را از دست داد.

رسانه‌ها نام این فرد را سامح العصلی اعلام کردند و گفتند او کارگر و اهل نوار غزه بود.

بلومبرگ در ادامه مطلب خود نوشت داده‌های اعلام شده از سوی سازمان مالیاتی اسرائیل، خسارات وارده به دو پایگاه هوایی نواتیم و تل نوف را شامل نمی‌شوند.

پیش‌تر و در روز ۱۳ مهر، روزنامه واشینگتن پست گزارش داد ۲۰ موشک جمهوری اسلامی به پایگاه نواتیم و سه موشک به پایگاه تل نوف برخورد کردند.

بلومبرگ همچنین به مقایسه دو حمله مستقیم حکومت ایران به اسرائیل پرداخت و نوشت جمهوری اسلامی در عملیات اخیر از «تسلیحات پیشرفته» استفاده کرد و اکثر موشک‌های شلیک ‌شده از ایران توانستند وارد حریم هوایی اسرائیل شوند.

جمهوری اسلامی در شامگاه ۲۵ فروردین با بیش از ۳۰۰ موشک کروز، موشک بالستیک و پهپاد به اسرائیل حمله کرد.

به گفته بلومبرگ، در حمله فروردین‌ماه حکومت ایران، تنها چهار یا پنج موشک توانستند از سامانه‌های دفاعی اسرائیل عبور کنند.

مقام‌های اسرائیلی در دو هفته گذشته بارها تاکید کرده‌اند به حمله موشکی جمهوری اسلامی پاسخ خواهند داد.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، روز ۱۴ مهر گفت جمهوری اسلامی دو بار از خاک خود به اسرائیل حمله کرد، از جمله «یکی از بزرگ‌ترین حملات بالستیک تاریخ جهان».

او افزود: «اسرائیل حق دارد از خود دفاع کند و پاسخ دهد و چنین هم خواهد کرد.»

Banner

پربازدیدترین‌ها

شهروندان اعدام دو معترض دی‌ماه در خیابان‌های اصفهان را «جنایت علیه بشریت» خواندند
۱

شهروندان اعدام دو معترض دی‌ماه در خیابان‌های اصفهان را «جنایت علیه بشریت» خواندند

۲
اختصاصی

قائم حسینی، امیرحسین ملکی و علی دشتی، از معترضان دی‌ماه در اصفهان، در آستانه اعدام هستند

۳
تحلیل

ثروت جنوب ایران به مرکز می‌رود، محرومیت همان‌جا می‌ماند

۴

جمهوری اسلامی برای دریافت صدها سامانه پدافندی دوش‌پرتاب از چین آماده می‌شود

۵

جمهوری اسلامی حمله موشکی به پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه را از سر گرفت

انتخاب سردبیر

  • بررسی شیوه‌نامه سرکوب؛ الگوی دشمن‌سازی خامنه‌ای در ۲۱۵ سخنرانی
    تحلیل

    بررسی شیوه‌نامه سرکوب؛ الگوی دشمن‌سازی خامنه‌ای در ۲۱۵ سخنرانی

  • مقام ارشد اسرائیلی: اسرائیل خواهان تشدید فشار اقتصادی و حفظ تهدید نظامی علیه تهران است

    مقام ارشد اسرائیلی: اسرائیل خواهان تشدید فشار اقتصادی و حفظ تهدید نظامی علیه تهران است

  • رسانه‌ها در ایران: در حملات به حشد شعبی در عراق، ۴ عضو سپاه پاسداران کشته شدند

    رسانه‌ها در ایران: در حملات به حشد شعبی در عراق، ۴ عضو سپاه پاسداران کشته شدند

  • تیغ «پاتوق‌زدایی» بر گلوی فضاهای شهری؛ از تخریب شبانه پیاده‌روها تا سرکوب زندگی در تجریش
    تحلیل

    تیغ «پاتوق‌زدایی» بر گلوی فضاهای شهری؛ از تخریب شبانه پیاده‌روها تا سرکوب زندگی در تجریش

  • خانواده‌های دادخواه خیزش دی‌ماه تحت فشار روانی شدید قرار دارند

    خانواده‌های دادخواه خیزش دی‌ماه تحت فشار روانی شدید قرار دارند