• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ایلان ماسک: الاغ بیشتر از مادورو می‌فهمد

۹ مرداد ۱۴۰۳، ۰۰:۰۴ (‎+۱ گرینویچ)

ایلان ماسک، با بازنشر یک پست از ایان مایلز چانگ، روزنامه‌نگار و تحلیلگر، در شبکه ایکس، در اشاره به نیکلاس مادورو نوشته است: الاغ بیشتر از مادورو می‌فهمد.

این روزنامه‌نگار در پستی در این شبکه اجتماعی ویدیوی صحبت‌های مادورو را به اشتراک گذاشته و در توضیح و نقد آن نوشته است: «نیکلاس مادورو، رهبر نامشروع ونزوئلا که احتمالا از طریق تقلب، مجددا انتخاب شده است، در حال اعلام جنگ به ایلان ماسک است که او را دشمن اصلی خود می‌نامد. او ادعا می‌کند ایلان ماسک می‌خواهد با موشک‌های فضایی خود به ونزوئلا حمله کند.»

ایلان ماسک در ادامه واکنش خود به صحبت‌های مادورو در پستی دیگر در ایکس نوشته است: «ببخشید که الاغ بیچاره را با مادورو مقایسه کردم. این توهین به دنیای حیوانات است.»

پربازدیدترین‌ها

پزشکیان به دلیل «تسلط کامل فرماندهان سپاه بر اداره کشور» استعفا کرد
۱
اختصاصی

پزشکیان به دلیل «تسلط کامل فرماندهان سپاه بر اداره کشور» استعفا کرد

۲

هشدار کارشناسان درباره کاهش مصرف لبنیات و خطر گسترش سوءتغذیه و پوکی استخوان در ایران

۳

زهرا شهباز طبری، زندانی سیاسی، بار دیگر به اعدام محکوم شد

۴

نیویورک‌تایمز: آمریکا نسخه سخت‌گیرانه‌تری از توافق را به ایران فرستاد

۵

ان‌بی‌سی نیوز: تهران احتمالا برای سرنگون کردن اف ۱۵ آمریکا از موشک چینی استفاده کرده است

انتخاب سردبیر

  • کرونا، کشتار، جنگ؛ «ما از نوجوانی چیزی نفهمیدیم»
    روایت شما

    کرونا، کشتار، جنگ؛ «ما از نوجوانی چیزی نفهمیدیم»

  • هشدار کارشناسان درباره کاهش مصرف لبنیات و خطر گسترش سوءتغذیه و پوکی استخوان در ایران

    هشدار کارشناسان درباره کاهش مصرف لبنیات و خطر گسترش سوءتغذیه و پوکی استخوان در ایران

  • ارتش اسرائیل کنترل قلعه راهبردی شقیف در جنوب لبنان را به دست گرفت

    ارتش اسرائیل کنترل قلعه راهبردی شقیف در جنوب لبنان را به دست گرفت

  • جنگ ایران چه درس‌هایی برای کیم جونگ اون دارد؟
    تحلیل

    جنگ ایران چه درس‌هایی برای کیم جونگ اون دارد؟

  • نیویورک‌تایمز: آمریکا نسخه سخت‌گیرانه‌تری از توافق را به ایران فرستاد

    نیویورک‌تایمز: آمریکا نسخه سخت‌گیرانه‌تری از توافق را به ایران فرستاد

•
•
•

مطالب بیشتر

رویترز به نقل از یک منبع ایرانی: آمریکا از روز شنبه سه بار به تهران پیام هشدار فرستاده است

۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۳:۴۷ (‎+۱ گرینویچ)
رویترز به نقل از یک منبع ایرانی: آمریکا از روز شنبه سه بار به تهران پیام هشدار فرستاده است
100%

خبرگزاری رویترز، در گزارشی به نقل از یک منبع ایرانی که نامش اعلام نشده است، گزارش داد که آمریکا از روز شنبه و وقوع حمله موشکی به مجدل شمس، دست‌کم سه بار به رهبران جمهوری اسلامی پیام هشدا‌رآمیز فرستاده است.

به گفته این منبع، آمریکا در پیام‌های خود تاکید کرده است که تشدید تنش‌ها به زیان همه طرف‌های درگیر است.

مقام‌های جمهوری اسلامی هنوز واکنشی به این گزارش و یا پیام‌های رد و بدل شده بین تهران و واشینگتن نشان نداده‌اند.

مسعود پزشکیان، رییس دولت در جمهوری اسلامی روز دوشنبه در گفتگویی تلفنی با امانوئل مکرون، رییس‌جمهوری فرانسه هشدار داد که حمله به لبنان پیامدهای سنگینی برای اسرائیل به دنبال خواهد داشت.

ایران، چین و روسیه تبریک گفتند، اتحادیه اروپا می‌گوید برای تبریک گفتن زود است

۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۳:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واکنش به اعلام پیروزی مادورو اعلام کرد: «اتحادیه اروپا از شورای ملی انتخابات ونزوئلا می‌خواهد با شفافیت حداکثری آرا را شمارش کند.»

شورای ملی انتخابات ونزوئلا اعلام کرد نیکولاس مادورو ۵۱ درصد آرا انتخابات ریاست‌جمهوری را به خود اختصاص داده و برای بار سوم پیروز شده است.

این نتیجه در حالی اعلام شده که نتایح نظرسنجی‌های مستقل حاکی از پیروزی اپوزیسیون با اختلاف بالای آرا بود.

اتحادیه اورپا، شیلی، آرژانتین، شیلی، کاستاریکا، پرو، پاناما، جمهوری دومینیکن، اروگوئه، مکزیک و ایالات متحده خواستار شفافیت در شمارش آرا شده‌اند، در طرف مقابل جمهوری اسلامی، روسیه، چین و نیکاراگوئه پیروزی مادورو را تبریک گفته‌اند.

اپوزیسیون اعلام کرده ناظران انتخاباتی‌اش در شماری از مناطق از روند شمارش آرا کنار گذاشته شده و در بسیاری از مراکز رای گیری، ناظران انتخاباتی آن‌ها را به زور ناچار از ترک محل کرده‌اند.

تاکنون ۹ کشور از «سازمان کشورهای آمریکایی» درخواست کرده‌اند نشست اضطراری برای بررسی انتخابات ونزوئلا برگزار شود.

100%

رای‌دهندگان مخالف مادورو، پوستر‌های حاوی تصاویر او و مجسمه هوگو چاورز را پائین کشیدند

۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۳:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

ویدیو‌های منتشر‌شده در شبکه اجتماعی ایکس نشان می‌دهند در پی ادعای نیکلاس مادورو برای پیروزی مجدد در انتخابات ریاست‌جمهوری، رای‌دهندگان مخالف پوستر‌های حاوی تصاویر او و مجسمه هوگو چاوز را پائین کشیدند.

ناظران می‌گویند این اعتراضات با تظاهرات گسترده پیشین در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۷ متفاوت به نظر می‌رسند. در آن زمان، معترضان با هدایت رهبران مخالفان به خیابان‌ها می‌آمدند.

معترضانی که به طبقه متوسط تعلق داشتند و با برپایی موانع در خیابان‌ها و بزرگراه‌ها، زندگی روزمره، از حضور در مدرسه تا رفت‌وآمد در کاراکاس را مختل کرده و حمل و نقل عمومی را متوقف کردند.

در آن زمان، ساکنان مناطق کم‌درآمد مانند پتاره، کاتیا و ال واله که زاغه‌ها احاطه‌اش کرده‌اند، از پیوستن به اعتراضات خودداری کردند. اکنون ساکنان آن مناطق، که سال‌ها پایگاه‌های بزرگ رای‌دهندگان به مادورو بودند، در ویدیوهایی دیده می‌شوند که پیاده یا سوار بر موتور سیکلت در حال راهپیمایی هستند.

حمله پلیس به مترضان با شلیک گاز اشک‌آور

۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۳:۱۲ (‎+۱ گرینویچ)

به گزارش خبرنگار بلومبرگ در کاراکاس، پلیس به معترضان در یکی از خیابان‌های اصلی شرق کاراکاس با استفاده از گاز اشک‌آور حمله کرد که در نتیجه آن، معترضان متفرق شدند.

بنا بر این گزارش، بسیاری از شرکت‌کنندگان جوان بودند و گفته‌اند هیچ‌کس آن‌ها را برای اعتراض فرا نخوانده است و آن‌ها فقط خواستار تغییر هستند.

100%

ونزوئلا کارکنان دیپلماتیک خود را از ۷ کشور آمریکای جنوبی خارج می‌کند

۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۳:۰۷ (‎+۱ گرینویچ)

دولت ونزوئلا اعلام کرد کارکنان دیپلماتیک خود را از هفت کشور آمریکای جنوبی که پیروزی نیکلاس مادورو در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور را زیر سوال بردند، خارج می‌کند.

این هفت کشور آرژانتین، شیلی، کاستاریکا، پرو، پاناما، جمهوری دومینیکن و اروگوئه هستند.

100%