• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

انتقاد نیکی هیلی از پیام تسلیت سازمان ملل برای مرگ رئیسی

۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

نیکی هیلی، سفیر پیشین آمریکا در سازمان ملل متحد در پاسخ به سوال اشکان صفایی از ایران‌اینترنشنال، از واکنش جامعه جهانی به مرگ ابراهیم رئیسی و ارسال پیام تسلیت از سوی برخی کشورها و نهادها از جمله سازمان ملل انتقاد کرد.

او روز سه‌شنبه هشتم خرداد گفت: «همین رفتارها موجب شده کسی سازمان ملل را جدی نگیرد.»

هیلی اضافه کرد اگر او سفیر آمریکا در سازمان ملل بود، در زمان ادای احترام شورای امنیت به رئیسی سالن را ترک می‌کرد.

رئیسی و هیات همراهش روز ۳۰ اردیبهشت در سانحه سقوط بالگرد در آذربایجان شرقی جان خود را از دست دادند.

کشورهای آمریکا، فرانسه، ایتالیا، آلمان و سوئیس، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل و شارل میشل، رییس شورای اتحادیه اروپا با ارسال پیام‌هایی، کشته شدن رئیسی را تسلیت گفتند.

در نشست شورای امنیت سازمان ملل در روز ۳۱ اردیبهشت‌، به مناسبت مرگ رئیسی و همراهانش در ایران یک دقیقه سکوت اعلام شد و پرچم سازمان ملل در مقر آن در نیویورک، به حالت نیمه‎‌افراشته درآمد.

ارسال پیام‌های تسلیت از سوی رهبران برخی کشورهای غربی به مناسبت کشته شدن رئیسی، نه تنها اعتراض بسیاری از شهروندان ایرانی را برانگیخت، بلکه با واکنش‌های منفی و انتقادهایی تند در این کشورها نیز مواجه شد.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا روز یکم خرداد در پاسخ به انتقادات در خصوص تسلیت گفتن برای مرگ رئیسی گفت موضع واشینگتن در قبال تهران دستخوش تغییر نشده است.

بلینکن گفت وزارت امور خارجه ایالات متحده در اقدامی «رسمی» و مسبوق به سابقه کشته شدن رئیسی را تسلیت گفته و این روالی است که در خصوص رهبران کشورهای مختلف، اعم از «دشمنان و غیر آن» وجود دارد.

100%
آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا

برخی نمایندگان پارلمان اروپا هم به ارسال پیام تسلیت از سوی رییس شورای اتحادیه اروپا اعتراض کردند.

خیرت ویلدرس، رهبر راست‌گرای هلند گفت پیام تسلیت میشل برای مرگ رئيسی از طرف او نیست.

پس از اعتراض ویلدرس به پیام تسلیت میشل، هشتگ «از طرف من نیست» (not in my name) در شبکه‌های مجازی شکل گرفت.

هیلی در ادامه مصاحبه خود با ایران‌اینترنشنال، جمهوری اسلامی را به دست داشتن در تهاجم هفتم اکتبر حماس به اسرائیل متهم و تاکید کرد جهان باید با رژیم ایران مقابله کند.

شبه‌نظامیان حماس ۱۵ مهر سال گذشته (هفتم اکتبر) با حمله به جنوب اسرائیل حدود هزار و ۲۰۰ نفر را کُشتند و بیش از ۲۴۰ نفر را به گروگان گرفتند.

تاکید هیلی بر مقابله جامعه بین‌المللی با جمهوری اسلامی در حالی مطرح می‌شود که مجمع عمومی سازمان ملل قرار است روز ۱۰ خرداد، مجلس یادبودی برای رئیسی برگزار کند.

شیرین عبادی، حقوق‌دان و برنده نوبل صلح روز چهارم خرداد از سازمان ملل خواست این جلسه را لغو کند و نهادهای زیردست خود را به سخره نگیرد.

مسیح علی‌نژاد، روزنامه‌نگار و فعال حقوق زنان و از مخالفان برجسته جمهوری اسلامی نیز در نامه سرگشاده‌ای به آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، به برگزاری مراسم یادبود ابراهیم رئیسی در مرکز سازمان ملل متحد در نیویورک اعتراض کرد.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

صیادمنش: قلعه‌نویی حتی نمی‌داند من در چه تیمی بازی می‌کنم، تا او هست به تیم ملی برنمی‌گردم
۱

صیادمنش: قلعه‌نویی حتی نمی‌داند من در چه تیمی بازی می‌کنم، تا او هست به تیم ملی برنمی‌گردم

۲
اختصاصی

هواپیمایی ترکیش همه پروازهای خود به ایران را دست‌کم تا مارس ۲۰۲۷ تعلیق کرد

۳
اختصاصی

مقام عراقی: در پی فشارهای آمریکا، عراق تنها مسیر ایران برای دسترسی به دلار شده است

۴

سازمان ملل: حکومت در سرکوب اعتراضات دی‌ماه مرتکب جنایات علیه بشریت شد

۵

هک تابلو بزرگراه ۴۰۵لس‌آنجلس؛ «گورکن» و نگرانی از هدف‌گیری مخالفان جمهوری اسلامی در آمریکا

انتخاب سردبیر

  • رضا ولی‌زاده: فرش قرمز حکومت برای بازگشت چهره‌ها از خون قربانیان رنگ گرفته است

    رضا ولی‌زاده: فرش قرمز حکومت برای بازگشت چهره‌ها از خون قربانیان رنگ گرفته است

  • آلودگی نفتی به سواحل هرمزگان رسید و می‌تواند سال‌ها در دریا باقی بماند

    آلودگی نفتی به سواحل هرمزگان رسید و می‌تواند سال‌ها در دریا باقی بماند

  • فراتر از اکسیژن؛ چگونه هر دم و بازدم روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد؟

    فراتر از اکسیژن؛ چگونه هر دم و بازدم روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد؟

  • چرا تایوان برای چین مساله‌ای راهبردی و حیاتی است؟

    چرا تایوان برای چین مساله‌ای راهبردی و حیاتی است؟

  • با اضافه شدن ۲ زندان دیگر، «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۶۴ زندان گسترش یافت

    با اضافه شدن ۲ زندان دیگر، «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۶۴ زندان گسترش یافت