• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

نصرالله نقش رئیسی را در ارسال پول و سلاح به گروه‌های نیابتی تایید کرد

۴ خرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

حسن نصرالله، رهبر گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان که از سوی آمریکا و برخی کشورهای غربی یک «گروه تروریستی» شناخته شده، گفت ایران با «پول، سلاح، آموزش، تخصص و تجربه» از گروه‌های شبه‌نظامی نیابتی خود حمایت می‌کند و ابراهیم رئیسی در این زمینه «تعهد بسیار» داشت.

نصرالله روز جمعه در یک سخنرانی ویدیویی گفت جمهوری اسلامی با مرگ ابراهیم رئیسی و حسین امیرعبداللهیان «بسیار اندوهگین شد، اما سردرگم و تضعیف نشد.»

او علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی را ستایش کرد و بار دیگر تاکید کرد حکومت ایران به حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی منطقه ادامه می‌دهد.

ابراهیم رئیسی، رییس‌جمهوری ایران، حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه او و همراهان‌شان در سی‌ام ثور امسال در سقوط هلی‌کوپتری در راه تبریز کشته شدند.

روز جمعه هفته گذشته و دو روز پیش از مرگ رئیسی، رسانه‌های اسرائیل خبر دادند جمهوری اسلامی تجهیزات پیشرفته دفاع هوایی را در اختیار گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان قرار داده است.

100%

همزمان ارتش اسرائیل تایید کرد تاسیسات نگهداری موشک‌ها از سوی حزب‌الله تهدیدی برای هواپیماهای اسرائیلی است.

بهمن سال گذشته، گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان که تحت حمایت جمهوری اسلامی فعالیت می‌کند، اعلام کرد برای اولین بار از آغاز جنگ کنونی غزه، موشک «فلق۱» را به سمت یک پایگاه نظامی اسرائیل شلیک کرد.

پرتاب این موشک از آن‌جا که ساخت ایران است، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها داشت.

از زمان آغاز جنگ غزه، اسرائیل و گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان به موازات این جنگ، در مرزهای جنوبی لبنان با یکدیگر تبادل آتش کرده‌اند.

نصرالله روز جمعه گفت در دوران رئیسی «شاهد تحولی در اولویت دادن به روابط با کشورهای همسایه و شرق بود».

100%

او همچنین به نقش امیرعبداللهیان در ارسال حمایت‌های ایران به گروه‌های فلسطینی، لبنانی و دیگر گروه‌های موسوم به «محور مقاومت» اشاره کرد و گفت که او به این گروه‌ها «علاقه زیادی داشت».

پس از مرگ رئیسی و امیرعبداللهیان، حزب‌الله لبنان تصاویر بازدید رئیسی از یک پایگاه نظامی در سال ۲۰۱۸ را منتشر کرده است.

این رسانه‌ها با پخش تصاویری از این دیدار، نوشتند رئیسی همواره مشتاق بود هر کاری که می‌تواند برای «مقاومت» انجام دهد.

خبرگزاری‌های جمهوری اسلامی می‌گویند این تصاویر متعلق به یکی از پایگاه‌های حزب‌الله لبنان در منطقه اقلیم التفاح واقع در جنوب لبنان است.

خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه روز پنجشنبه (سوم جوزا) این تصاویر را بازنشر کرد.

گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان، تحت حمایت کامل جمهوری اسلامی است.

100%

رسانه‌های جمهوری اسلامی به نقل از وبگاه خبری العهد نوشتند که رئیسی در آن سال به عنوان تولیت آستان قدس رضوی به لبنان سفر کرد و با نصرالله دیدار کرد.

طبق گزارش‌های منتشر شده، در آن زمان هر دو طرف «درباره امور مقاومت و مبارزه دایمی» با اسرائیل صحبت کردند.

تولیت آستان قدس رضوی یکی از ثروتمندترین نهادهای زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی است.

Banner

پربازدیدترین‌ها

خلع سلاح خیابان؛ پشت‌پرده برچیدن سنگ‌فرش‌ها از بهارستان تا ۳۰ تیر
۱
تحلیل

خلع سلاح خیابان؛ پشت‌پرده برچیدن سنگ‌فرش‌ها از بهارستان تا ۳۰ تیر

۲
تحلیل

بازگشت طائب به هسته سخت قدرت؛ تدارک حکومت برای سرکوب

۳
روایت شما

مخاطبان در واکنش به اختلال گسترده در اینترنت: معلوم نیست باز چه خوابی برای ما دیده‌اند

۴

کیومرث حیدری از سوریه تا ستاد کل؛ ارتقای فرمانده حامی نیروهای نیابتی

۵

روایت تازه زاکانی از حمله ۹ اسفند: موشک مستقیما به محل اقامت مجتبی خامنه‌ای اصابت کرد

انتخاب سردبیر

  • ۷ ماه پس از کشتار دی‌ماه؛ نام‌ها و روایت‌های تازه‌ای که همچنان ثبت می‌شوند

    ۷ ماه پس از کشتار دی‌ماه؛ نام‌ها و روایت‌های تازه‌ای که همچنان ثبت می‌شوند

  • ۸۳ درصد پاسخ‌دهندگان نظرسنجی ایران‌اینترنشنال: امکانش باشد از ایران مهاجرت می‌کنیم

    ۸۳ درصد پاسخ‌دهندگان نظرسنجی ایران‌اینترنشنال: امکانش باشد از ایران مهاجرت می‌کنیم

  • آلودگی نفتی سواحل قشم به جنگل‌های حرا گسترش یافت

    آلودگی نفتی سواحل قشم به جنگل‌های حرا گسترش یافت

  • تاوان کسری بودجه بر دوش معلولان؛ ۱۵۲ هزار نفر در صف انتظار حق پرستاری

    تاوان کسری بودجه بر دوش معلولان؛ ۱۵۲ هزار نفر در صف انتظار حق پرستاری

  • خلع سلاح خیابان؛ پشت‌پرده برچیدن سنگ‌فرش‌ها از بهارستان تا ۳۰ تیر
    تحلیل

    خلع سلاح خیابان؛ پشت‌پرده برچیدن سنگ‌فرش‌ها از بهارستان تا ۳۰ تیر

  • فارسی در نسل دوم؛ وقتی زبان خانه دیگر زبان زندگی نیست
    تحلیل

    فارسی در نسل دوم؛ وقتی زبان خانه دیگر زبان زندگی نیست