• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رضا جلالی، حقوق‌دان: تنها راهکار فدراسیون برای دو رئیس نداشتن، انتخابات جدید است

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۰۸ (‎+۱ گرینویچ)

با پایان محرومیت دو ساله عزیزی‌خادم، رئیس پیشین فدراسیون فوتبال، حالا این فدراسیون با بحران حقوقی مواجه شده و علاوه‌بر مهدی تاج، یک رئیس دیگر هم دارد. رضا جلالی، استاد حقوق دانشگاه بهشتی و مدیر سابق فدراسیون فوتبال دراین‌باره یک راهکار به روزنامه اعتماد داده: «انتخابات جدید!»

جلالی به اعتماد گفته: «به عنوان کسی که ۱۰ سال با فدراسیون همکاری داشتم، به ویژه در دوره آقای دادکان و دوره انتقالی می‌گویم واقعا شرایط بغرنجی به وجود آمده. این مشکل باید به شکل حقوقی برطرف شود. اگر دستگاه‌های خارج از کشور نظیر AFC و FIFA دخیل شوند یا فشار دستگاه‌های بالا‌دستی به صورت مستقیم یا غیر‌مستقیم مخل اراده اعضای مجمع شود، شرایط سخت می‌شود.»

جلالی در ادامه گفته: «فدراسیون جایگاه حساسی دارد. پیشنهادم این است مجمع باید به سرعت تشکیل شود و این ابهام را برطرف کند. این کار از طریق یک انتخابات جدید صورت می‌گیرد. به هر حال این شائبه باید به نوعی از بین برود. انتخابات سالم و آزاد و بدون فشار نهادهای خارج از فوتبال انجام شود. من از نظر حقوقی می‌گویم. این اشتباهی است که اعضای هیات ريیسه انجام دادند و باید این مشکل امروز برطرف شود. افرادی که بر اثر انباشت قدرت به مسیر اشتباهی رفتند.»

جلالی با اشاره به اصولی و سراجی گفته: «آن آقا که تیم برتر مشهد را ساقط کرد. آن آقای سراجی که استیضاح شد. انباشت قدرت فسادآور است. این نقدی است که من به ريیس وقت فدراسیون دارم که چرا اعضای هیات ريیسه را به عنوان روسای کمیته معرفی کرد. زمان آقای دادکان اعضای هیات ريیسه هر ۶ ماه یک‌بار می‌آمدند جلسه.»

جلالی با دفاع از عزیزی‌خادم بابت شکایت نکردن به نهادهای بین‌المللی، گفته: «جدا از اين مسائل بدون شك فدراسيون جهانی فوتبال فيفا هم در حال رصد كردن موضوع است. البته كه رييس عزل شده و حالا قانونی فدراسيون فوتبال پيش از اين گفته بود قصد شكايت نزد فيفا را ندارد چرا كه می‌تواند در آستانه جام جهانی منجر به تعليق فوتبال ايران شود و برای همين هم شكايتش را نزد كميته اخلاق و محاكم داخلی برد. كميته اخلاق از دو سال گذشته به اين شكايت رسيدگی نكرد و دادگاه داخلی هم رای به عدم استماع داد. با اين حال حتی در صورت ورود فيفا هم باز در نهايت اين مجمع فدراسيون فوتبال است كه بايد تصميم نهايی را بگيرد.»

Banner

پربازدیدترین‌ها

دو فوتبالیست زن ایرانی ۵ ماه پس از پناهندگی، شهروند استرالیا شدند
۱

دو فوتبالیست زن ایرانی ۵ ماه پس از پناهندگی، شهروند استرالیا شدند

۲

اکسیوس: مجتبی خامنه‌ای توافق موقت برای بازگشایی تنگه هرمز را تایید کرده است

۳

ام‌اس ناو: توافق احتمالی با عمان کنترل تهران بر تنگه هرمز را افزایش می‌دهد

۴

تنباکوی بدون دود کودکان را در مدارس ایران گرفتار کرده است

۵

رویترز: ترامپ پس از تهدید تهران به حمله به زیرساخت‌های منطقه، حملات گسترده را متوقف کرد

انتخاب سردبیر

  • پنتاگون از جنگ ایران چه درسی گرفت؟
    تحلیل

    پنتاگون از جنگ ایران چه درسی گرفت؟

  • یکی از بستگان خامنه‌ای آشکارا در پی جذب نیرو برای گذر از جمهوری اسلامی به حکومت اسلامی است

    یکی از بستگان خامنه‌ای آشکارا در پی جذب نیرو برای گذر از جمهوری اسلامی به حکومت اسلامی است

  • معمای ایران؛ ترامپ در جنگی گرفتار شده که راه خروجی برای آن دیده نمی‌شود
    تحلیل

    معمای ایران؛ ترامپ در جنگی گرفتار شده که راه خروجی برای آن دیده نمی‌شود

  • شهروندان در واکنش به اظهارات پزشکیان درباره آمار جاویدنامان، او را از عاملان کشتار خواندند
    روایت شما

    شهروندان در واکنش به اظهارات پزشکیان درباره آمار جاویدنامان، او را از عاملان کشتار خواندند

  • کارشناسان سازمان ملل خواستار توقف سرکوب اقلیت‌های اتنیکی در ایران شدند

    کارشناسان سازمان ملل خواستار توقف سرکوب اقلیت‌های اتنیکی در ایران شدند