• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

اقدامات جدید آمریکا برای کاهش شمار پناهجویان

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۰۰:۱۳ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۲:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت امنیت داخلی ایالات متحده، روز پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد مقررات پیشنهادی جدید به افسران پناهندگی اجازه می‌دهد تا درخواست مهاجرانی را رد کنند که به جرم‌های جدی مانند ارتباط با تروریسم و دیگر جرایمی که امنیت عمومی را به خطر می‌اندازند، محکوم شده‌اند.

هدف تغییرات جدید در قوانین پناهندگی ایالات متحده، که روز پنجشنبه اعلام شد، رد سریع‌تر درخواست پناهجویانی است که در حال عبور غیرقانونی از مرز ایالات متحده و مکزیک دستگیر شده اند.

به گفته وزارت امنیت داخلی آمریکا، اکنون با این تغییرات رد درخواست پناهجویانی که حضور آنها در ایالات متحده نگرانی‌های جنایی و امنیت ملی خاصی ایجاد می‌کنند، به جای آنکه سال‌ها طول بکشد در عرض چند روز انجام خواهد شد.

خبرگزاری رویترز به نقل از چند منبع مطلع گزارش داد که این اقدام از نظر دامنه محدود خواهد بود و به‌طور بالقوه برای هزاران پناهجو در سال اعمال خواهد شد. این میزان، فقط کسری کوچک از یک میلیون نفری است که از اول اکتبر ۲۰۲۳ تا ۳۱ مارس ۲۰۲۴ به‌طور غیرقانونی از مرز آمریکا عبور کرده‌اند.

وزارت امنیت داخلی آمریکا از ارائه تخمینی در مورد تعداد پناهجویانی که بر اساس این پیشنهاد ممکن است درخواست پناهندگی آنها رد شوند، خودداری کرد.

یک مقام مسئول این وزارتخانه به خبرنگاران گفت:«ما فکر نمی‌کنیم که این قانون در مورد تعداد زیادی از پناهجویان اعمال شود، اما در مورد افرادی که بیشتر نگران آنها هستیم اعمال خواهد شد.»

بایدن در ماه‌های اخیر رویکرد سختگیرانه‌تری را در قبال امنیت مرزها در پیش گرفته است زیرا مهاجرت یکی از نگرانی‌های اصلی در میان رای‌دهندگان در انتخابات ریاست جمهوری امسال است.

دونالد ترامپ، رقیب جمهوری‌خواه جو بایدن، از دولت او به‌دلیل تغییر برخی سیاست‌های محدودکننده مرزی به‌تندی انتقاد کرده است.

تغییرات جدید برای رد سریع‌تر پناهجویانی که به‌عنوان تهدیدی امنیتی یا جنایی تلقی می‌شوند، از روز دوشنبه اعمال می‌شود و به مدت ۳۰ روز همگان می‌توانند درباره آن اظهارنظر کنند.

یک مقام وزارت امنیت داخلی آمریکا گفت که دولت بایدن قصد دارد این تغییرات را در سال جاری نهایی کند.

طبق دستورالعمل جداگانه‌ای که روز پنج‌شنبه صادر شد، افسران پناهندگی ایالات متحده در جریان بررسی‌های اولیه پناهندگی همچنین این موضوع را ارزیابی خواهند کرد که آیا پناهجویان می‌توانستند به جای سفر به ایالات متحده برای یافتن امنیت به بخش دیگری از کشور خود بروند یا خیر.

این اقدامات، تازه‌ترین اقدامات دولت بایدن است که از زمان صدور قوانین محدودکننده پناهندگی در آمریکا که در سال گذشته از سوی جو بایند اعلام شد، صورت می‌گیرد.

Banner

پربازدیدترین‌ها

آمریکا تصاویر ماهواره‌ای چین را به حمله مرگبار جمهوری اسلامی در اردن مرتبط دانست
۱

آمریکا تصاویر ماهواره‌ای چین را به حمله مرگبار جمهوری اسلامی در اردن مرتبط دانست

۲

عراق یک فرمانده نظامی را پس از حمله پهپادی به خط لوله عربستان سعودی برکنار کرد

۳

درگیری مسلحانه در سراوان چندین کشته بر جای گذاشت

۴

خط لوله نفت شرق-غرب در عربستان سعودی پس از چند حمله تعطیل و از مدار خارج شد

۵

اسناد تازه سیا هشدارهای پیش از حملات ۱۱ سپتامبر را آشکار کرد

Banner

انتخاب سردبیر

  • از نان نسیه تا صف ضایعات مرغ؛ روایت فقر در جنوب تهران

    از نان نسیه تا صف ضایعات مرغ؛ روایت فقر در جنوب تهران

  • پیشروی حوثی‌ها هزاران یمنی را آواره کرد و نگرانی از بازگشت فاجعه انسانی را افزایش داد

    پیشروی حوثی‌ها هزاران یمنی را آواره کرد و نگرانی از بازگشت فاجعه انسانی را افزایش داد

  • پایان جشنواره ونیز؛ جایزه بهترین بازیگر زن بخش افق‌ها برای لاله مرزبان

    پایان جشنواره ونیز؛ جایزه بهترین بازیگر زن بخش افق‌ها برای لاله مرزبان

  • سیاست‌های تحریمی، شعبه بانک سپه در آلمان را با تنها ۱۱ سپرده‌گذار ورشکست کرد

    سیاست‌های تحریمی، شعبه بانک سپه در آلمان را با تنها ۱۱ سپرده‌گذار ورشکست کرد

  • پالایشگاه‌ها چه چیزی به‌عنوان بنزین و گازوئیل در ۵ ماه نخست سال تولید کردند؟

    پالایشگاه‌ها چه چیزی به‌عنوان بنزین و گازوئیل در ۵ ماه نخست سال تولید کردند؟