• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مطالعات جدید دلایل کاهش نرخ باروری مردان در دهه‌های اخیر را روشن می‌کند

۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۰۶ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۰:۴۹ (‎+۰ گرینویچ)

در دهه‌های اخیر کاهش نرخ باروری در مردان تبدیل به بحرانی جهانی شده است که در ارتباط مستقیم با پایین آمدن تعداد اسپرم یا «اسپرماگدون» عنوان می‌شود. مطالعات جدید دانشمندان، برخی از دلایل این رویداد را شرح می‌دهد.

بنا بر گزارش گاردین، میانگین تعداد اسپرم در سراسر جهان طی ۵۰ سال گذشته به نصف کاهش یافته و در ۲۰ سال گذشته این روند کاهشی سرعت بیشتری داشته ‌است.

دلایل احتمالی مختلفی برای این موضوع مطرح می‌شود؛ از آلاینده‌های محیطی گرفته تا سبک زندگی و استفاده از فناوری مانند تلفن‌های هوشمند. ما هنوز دلیل اصلی چنین سیر نزولی در میزان باروری مشخص نشده ‌است.

این امر سال گذشته کارشناسان بین‌المللی را وادار کرد تا خواهان اقدام موثر در رابطه با این موضوع شوند.

در همین رابطه و بر اساس گزارش نشریه میرور، یک مطالعه جدید که توسط بخش اورولوژی دانشگاه کالیفرنیا، لس‌آنجلس (UCLA) منتشر شده ‌است چگونگی میکروبیوم منی بر نرخ باروری در مردان تاثیر می‌گذارد.

به احتمال زیاد در مورد میکروبیوم روده و میکروبیوم پوست بدن انسان مطالبی شنیده‌اید، اما آیا می‌دانستید که میکروبیوم منی نیز وجود دارد و این میکروبیوم می‌تواند روی توانایی باروری در مردان تاثیر بگذارد؟

در سال‌های اخیر مطالعات زیادی روی میکروبیوم انسان انجام شده که نشان می‌دهند این میکروارگانیسم‌ها نقش مهمی در بروز بسیاری بیماری‌ها و وضعیت‌ سلامتی انسان دارند.

میکروبیوم به مجموعه‌ای از میکروب‌ها، باکتری‌ها، قارچ‌ها و ویروس‌ها، گفته می‌شود که بر سلامت انسان تاثیر می‌گذارند.

در حالی که مطالعات زیادی در مورد میکروبیوم‌های موجود در دستگاه گوارش و روی پوست انجام شده، تحقیقات کمتری روی میکروبیوم سیستم تولید مثل، به ویژه در مردان صورت گرفته ‌است.

در این تحقیق دانشمندان رابطه بین میکروبیوم منی و تاثیر آن را روی تغییرات پارامترهای اسپرم را بررسی کردند.

محققان در این مطالعه که در ساینتیفیک رپرتز منتشر شد، دریافتند باکتری لاکتوباسیلرس اینرز می‌تواند تاثیر مستقیم منفی بر تحرک اسپرم داشته ‌باشد که به نوبه خود بر توانایی باروری تاثیر می‌گذارد.

این میکروب بیشتر به عنوان عامل باکتریایی موجود در واژن شناخته می‌شود و شایع‌ترین باکتری موجود در میکروبیوم دستگاه تناسلی زنان است.

تحقیقات قبلی نشان داده‌ که لاکتوباسیلوز اینرز می‌تواند اسید لاکتیک ال که نوع کمتر رایج اسید لاکتیک است را تولید کند و باعث بروز التهاب موضعی شود و این التهاب می‌تواند بر توانایی تحرک اسپرم تاثیر منفی بگذارد.

محققان در این تحقیق موفق به تعیین سه نوع باکتری از گروه سودوموناس، یک نوع باکتری بسیار رایج، در میکروبیوم منی مردان با غلظت اسپرم طبیعی و غیرطبیعی شدند.

در میکروبیوم منی مردان با غلظت اسپرم‌ غیرطبیعی، وجود میکروب‌هایی به نام‌های سودوموناس فلورسنس و سودوموناس استوتزری شایع‌تر بود، در حالی که نوع پسودوموناس پوتیدا بیشتر در میکروبیوم منی مردان با غلظت اسپرم طبیعی وجود داشت.

این یافته نشان می‌دهد که چگونه حتی میکروب‌هایی که از یک گروه مشتق می‌شوند می‌توانند تاثیر متفاوتی بر سلامت انسان داشته ‌باشند و همه باکتری‌های موجود در مایع منی تاثیر یکسانی بر باروری ندارند.

دکتر وادیم اوسادچی، نویسنده اصلی این مقاله گفت: «باید مطالعات بیشتری در مورد میکروبیوم و ارتباط آن با ناباروری در مردان انجام دهیم.»

دکتر اوسادچی افزود: «با این حال، این یافته‌ها بینش ارزشمندی را ارائه می‌کنند که می‌تواند ما را در مسیر درست برای درک عمیق‌تر این ارتباط قرار دهد. تحقیقات ما با شواهد به دست آمده از مطالعات قبلی مطابقت دارد و راه را برای تحقیقات جامع‌تر و کشف رابطه پیچیده بین میکروبیوم منی و باروری هموار خواهد‌ کرد.»

در سطح جهانی، نرخ باروری در حال کاهش است و رژیم غذایی نامناسب و سبک زندگی نیز در سلامت باروری در مردان نقش دارد.

Banner

پربازدیدترین‌ها

قیمت هر دلار آمریکا در بازار آزاد به ۲۰۰ هزار تومان رسید و رکورد جدیدی ثبت کرد
۱

قیمت هر دلار آمریکا در بازار آزاد به ۲۰۰ هزار تومان رسید و رکورد جدیدی ثبت کرد

۲

بلغارستان پس از تهدید جمهوری اسلامی هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکایی را از خاک خود خارج کرد

۳

تولید انبوه یک رهگیر ارزان‌قیمت در امارات متحده برای مقابله با پهپادهای ایرانی آغاز شد

۴

جمهوری اسلامی مجید آدینه، از معترضان دی‌ماه، را اعدام کرد

۵

تلگراف: هکرهای وابسته به حکومت ایران یک نیروگاه بریتانیا را چهار روز از کار انداختند

انتخاب سردبیر

  • ۹۰ درصد پاسخ‌دهندگان نظرسنجی ایران‌اینترنشنال تمایلی به ازدواج و فرزندآوری ندارند

    ۹۰ درصد پاسخ‌دهندگان نظرسنجی ایران‌اینترنشنال تمایلی به ازدواج و فرزندآوری ندارند

  • جمهوری اسلامی هزینه تحریم‌ها را به مردم منتقل می‌کند
    روایت شما

    جمهوری اسلامی هزینه تحریم‌ها را به مردم منتقل می‌کند

  • روزنامه خراسان: نگرانی از اختلال در حساب‌های ایران در امارات، از عوامل جهش بهای دلار است

    روزنامه خراسان: نگرانی از اختلال در حساب‌های ایران در امارات، از عوامل جهش بهای دلار است

  • قیمت هر دلار آمریکا در بازار آزاد به ۲۰۰ هزار تومان رسید و رکورد جدیدی ثبت کرد

    قیمت هر دلار آمریکا در بازار آزاد به ۲۰۰ هزار تومان رسید و رکورد جدیدی ثبت کرد

  • جمهوری اسلامی مجید آدینه، از معترضان دی‌ماه، را اعدام کرد

    جمهوری اسلامی مجید آدینه، از معترضان دی‌ماه، را اعدام کرد