• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

آکسیوس: رییس سی‌آی‌ای برای توافق جدید آزادسازی گروگان‌ها به مصر می‌رود

۲۱ بهمن ۱۴۰۲، ۰۷:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)

وب‌سایت آمریکایی آکسیوس به نقل از دو مقام آمریکایی و اسرائیلی گزارش داد بیل برنز، رییس سی‌آی‌ای هفته آینده برای دیدار با مقامات مصری به قاهره می‌رود.

بر اساس گزارش آکسیوس، این سفر در چارچوب تلاش‌ها برای آغاز دوباره مذاکرات بر سر یک توافق جدید به منظور آزادی گروگان‌های باقی‌مانده در غزه انجام می‌شود.

در چهار ماه گذشته، برنز مهره کلیدی جو بایدن در تلاش‌ها برای توافق آزادسازی گروگان‌ها و توقف جنگ در غزه بوده است.

100%

آکسیوس نوشت حضور برنز در قاهره، میانجی‌های اصلی جنگ غزه، قطر و مصر را تحت فشار قرار می‌دهد تا حماس را برای موافقت با یک توافق تحت فشار قرار دهند.

مقامات آمریکایی می گویند توافق آزادی گروگان تنها راه برای دست‌یابی به آتش‌بس در غزه است.

بایدن روز پنج‌شنبه در اظهاراتی تلویزیونی گفت به شدت برای دست‌یابی به چنین توافقی تلاش می‌کند.

انتظار می‌رود برنز سه‌شنبه آینده به مصر سفر کند.

سی‌آی‌ای از اظهار نظر در مورد برنامه سفر برنز خودداری کرد.

پربازدیدترین‌ها

بندر خَصَب، راه فرار جمهوری اسلامی از محاصره دریایی؟
۱

بندر خَصَب، راه فرار جمهوری اسلامی از محاصره دریایی؟

۲

اسرائیل‌هیوم: واشینگتن و تل‌آویو درباره حذف مجتبی خامنه‌ای اختلاف دارند

۳

نیویورک‌پست: فرمانده زندانی کتائب حزب‌الله به تلاش برای ترور ایوانکا ترامپ متهم شد

۴

وال‌استریت ژورنال: شبکه بابک زنجانی از طریق بایننس ۸۵۰ میلیون دلار برای سپاه جابه‌جا کرد

۵
تحلیل

تردیدها درباره توانایی ترامپ برای تبدیل موفقیت‌های نظامی به دستاورد سیاسی افزایش یافته است

انتخاب سردبیر

  • پرویز قلیچ‌خانی، اسطوره فوتبال ایران، در ۸۱ سالگی درگذشت

    پرویز قلیچ‌خانی، اسطوره فوتبال ایران، در ۸۱ سالگی درگذشت

  • اعتراضات گسترده دانش‌آموزان ایران، اولین جرقه‌های اعتراضات مردمی پس از انقلاب ملی و جنگ

    اعتراضات گسترده دانش‌آموزان ایران، اولین جرقه‌های اعتراضات مردمی پس از انقلاب ملی و جنگ

  • فرمانده تحت تعقیب اینترپل به چهره کلیدی تصمیم‌گیری حکومت ایران در جنگ تبدیل شده است

    فرمانده تحت تعقیب اینترپل به چهره کلیدی تصمیم‌گیری حکومت ایران در جنگ تبدیل شده است

  • بحران انسانی در تنگه هرمز؛ هزاران دریانورد میان جنگ و بلاتکلیفی گرفتار شده‌اند

    بحران انسانی در تنگه هرمز؛ هزاران دریانورد میان جنگ و بلاتکلیفی گرفتار شده‌اند

  • قطع اینترنت در ایران چگونه تصویر افکار عمومی را در فضای آنلاین تحریف می‌کند؟
    تحلیل

    قطع اینترنت در ایران چگونه تصویر افکار عمومی را در فضای آنلاین تحریف می‌کند؟

  • بندر خَصَب، راه فرار جمهوری اسلامی از محاصره دریایی؟

    بندر خَصَب، راه فرار جمهوری اسلامی از محاصره دریایی؟

•
•
•

مطالب بیشتر

حملات حزب‌الله به اسرائیل هم‌زمان با سفر امیرعبداللهیان به بیروت

۲۱ بهمن ۱۴۰۲، ۰۷:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

ارتش اسرائیل اعلام کرد گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان، تحت حمایت جمهوری اسلامی، با از دست دادن تشکیلات خود به پرداختن هزینه سنگین ادامه خواهد داد.

ارتش اسرائیل اعلام کرده ده‌ها فروند جنگنده و پهپاد هم‌اکنون در آسمان‌های جنوب لبنان در حال عملیات هستند و به محض اینکه دستور صادر شود ده‌ها هواپیما و جنگنده، به صدها فروند تبدیل می‌شوند.

حزب‌الله روز جمعه مدعی شد ده‌ها راکت به سمت مواضع ارتش اسرائیل در جولان که توسط اسرائیل تصرف شده، پرتاب کرده است.

این گروه در بیانیه‌ای نوشت مواضع اسرائیل با ده‌ها موشک کاتیوشا هدف قرار داده شده‌اند.

حزب‌الله مسوولیت چند حمله دیگر در روز جمعه علیه مواضع اسرائیل از جمله علیه تجهیزات جاسوسی و یک تانک تهاجمی در مناطق مرزی را بر عهده گرفت.

این حملات در حالی صورت گرفت که حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در بیروت بود.

پس از گزارش‌ها درباره پرتاب ده‌ها راکت از لبنان به سوی اسرائیل، ارتش اسرائیل اعلام کرد راکت‌انداز حزب‌الله لبنان را که از آن برای رگبار راکتی استفاده شده بود، منهدم کرده است.

به گفته ارتش اسرائیل، پایگاه «کلا»ی ارتش این کشور هدف این حملات حزب‌الله لبنان بوده اما به این پایگاه هیچ آسیبی وارد نشده است.

ارتش اسرائیل روز جمعه اعلام کرد هواپیماهای جنگنده‌اش مواضع حزب‌الله را در جنوب لبنان گلوله‌باران کردند.

مارون الراس، یحمر و ناقوره، نقاطی از لبنان بودند که ارتش اسرائیل به آن‌ها حمله کرد.

سایت جبهه‌پایداری: با فردوسی‌پور و دختر علی دایی برخورد کنید، مصونیت که ندارند

۲۱ بهمن ۱۴۰۲، ۰۶:۴۸ (‎+۰ گرینویچ)

رجانیوز، سایت خبری جبهه پایداری در یادداشتی خواستار برخورد قوه قضاییه با «نورا دایی»، دختر علی دایی شده است: سوالی که مدام در افکار عمومی مطرح می‌شود این است که «اگر به‌جای دختر علی دایی، یک فرد عادی کشف حجاب کرده بود باز هم هیچ برخورد قهری و قضایی با او صورت نمی‌گرفت؟».

رجانیوز که این یادداشت را با عنوان «آیا دختر علی دایی مصونیت دارد؟» مدعی شده است: «بنظر می‌رسد عدم بخورد قضایی با دختر علی دایی و عادل فردوسی‌پور تاثیر مخربی بر افکار عمومی و جامعه مومنین خواهد گذاشت؛ چراکه غیرمستقیم این گزاره که «در جمهوری اسلامی عده‌ای مصونیت‌های آهنین دارند» تایید و تقویت می‌شود!»

رجانیوز نوشته است: «باوجود اینکه تیم برنامه‌ساز «فوتبال ۳۶۰» و عادل فردوسی‌پور از قواعدها و چارچوب‌های برنامه‌‌سازی در فضای مجازی باخبر هستند اما آگاهانه بستر حضور هنجارشکنانه دخترِ علی دایی را فراهم کرده‌اند؛ البته این اقدام تیم‌ برنامه‌ساز «فوتبال ۳۶۰» را می‌توان در راستای تلاش برای دیده شدن عادل فردوسی‌پور تحلیل کرد.

نگرانی‌ها در کنگره آمریکا از حمله اسرائیل به رفح

۲۱ بهمن ۱۴۰۲، ۰۶:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)

خبرگزاری رویترز گزارش داد بیش از یک میلیون فلسطینی که در رفح و اطراف آن محبوس شده‌اند، آماده شده‌اند تا اسرائیل نقشه خروج آن‌ها از منطقه و حمله زمینی به شبه‌نظامیان حماس مستقر در جنوب شهر غزه را تکمیل کند.

خبرنگار ایران‌اینترنشنال در واشینگتن از نگرانی کنگره آمریکا در زمینه حمله اسرائیل به رفح خبر داد.

بر اساس گزارش رویترز، آژانس‌های امدادی هشدار داده‌اند تعداد زیادی از غیرنظامیان ممکن است در حمله اسرائیل جان خود را از دست بدهند.

آژانس پناهندگان فلسطینی سازمان ملل (اونروا) اعلام کرد نمی‌داند تا چه مدت می‌تواند «در میان چنین عملیات پرخطری» کار کند.

فیلیپ لازارینی، رییس این آژانس گفت: «احساس اضطراب و وحشت فزاینده در رفح وجود دارد. مردم هیچ ایده‌ای برای رفتن ندارند.»

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، روز جمعه اعلام کرد به ارتش این کشور دستور داده تا طرحی را برای تخلیه جمعیت رفح و انهدام چهار گردان حماس که در این شهر مستقر شده‌اند، تهیه کند.

سازمان ملل متحد به این برنامه اسرائیل اعتراض کرده است.

استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل در واکنش به اعلام اسرائیل برای تخلیه غیرنظامیان فلسطینی از رفح گفت که غیرنظامیان در این منطقه نیاز به محافظت دارند و سازمان ملل نمی‌خواهد شاهد آوارگی اجباری آن‌ها باشد.

محمود عباس، رییس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز گفت طرح نتانیاهو برای تخلیه غیرنظامیان از رفح با هدف بیرون راندن فلسطینی‌ها از سرزمینشان است.

دفتر عباس در بیانیه‌ای نوشت دولت اسرائیل و دولت جو بایدن در آمریکا را مسوول پیامدهای این طرح می‌داند.

عباس خواستار توجه شورای امنیت سازمان ملل به این موضوع شد: «[اسرائیل] با این اقدام امنیت و صلح در منطقه و جهان را تهدید می‌کند و از همه خطوط قرمز عبور کرده است.»

پیش‌تر خبرگزاری رویترز به نقل از دو منبع امنیتی مصری گزارش داد مصر طی دو هفته گذشته حدود ۴۰ تانک و نفربر زرهی را به عنوان بخشی از مجموعه اقدام‌ها برای تقویت امنیت در مرز خود با غزه به شمال شرق سینا منتقل کرده است.

شبکه الحدث از مرگ ۴ فرمانده سپاه پاسداران در سوریه به دنبال مسمومیت خبر داد

۲۱ بهمن ۱۴۰۲، ۰۶:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

شبکه عربی الحدث روز جمعه به نقل از دیده‌بان حقوق بشر سوریه گزارش داد در پی مسمومیت جمعی در بین فرماندهان سپاه پاسداران در منطقه دیرالزور سوریه، دست‌کم چهار نفر از فرماندهان نظامی جمهوری اسلامی از جمله حاج مقتدی و مرتضی مولوی جان باختند و چند نفر بستری شدند.

مسمومیت فرماندهان سپاه پاسداران عمدی خوانده شده است.

این حادثه روز پنج‌شنبه رخ داده است.

در میان مسموم‌شدگان، تعدادی از زنان مرتبط با سپاه پاسداران نیز دیده شده‌اند.

حال برخی از مسمومان وخیم گزارش شده است.

ارتش سوریه از حملات هوایی اسرائیل خبر داد

۲۱ بهمن ۱۴۰۲، ۰۵:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)

ارتش سوریه روز شنبه اعلام کرد اسرائیل به چندین نقطه در حومه دمشق، پایتخت سوریه، حمله هوایی کرده است.

خبرگزاری دولتی سوریه (سانا)، به نقل از یک مقام نظامی ناشناس گزارش داد این حملات از سمت بلندی‌های جولان به وسیله اسرائیل انجام شده است.

این خبرگزاری افزود پدافند هوایی سوریه برخی از موشک‌ها را سرنگون کرد و آن‌هایی که به زمین اصابت کردند، منجر به تلفات مادی شدند.

هنوز مشخص نیست آیا این حملات تلفات جانی داشته است یا نه.

اسرائیل هنوز اظهار نظری در این زمینه نکرده است.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه که در بریتانیا مستقر است، اعلام کرد یکی از این موشک‌ها به یک ساختمان مسکونی در غرب پایتخت اصابت کرده و ممکن است افرادی از ملیت‌های غیرسوری کشته شده باشند.

این سازمان جزییات بیشتری ارائه نکرد.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد حمله روز شنبه دهمین حمله اسرائیل به خاک سوریه از ابتدای سال جاری میلادی تا کنون بوده است.

اسرائیل معمولا درباره حملاتی که به سوریه صورت می‌گیرد اظهار نظری نمی‌کند اما مقام‌های اسرائیلی بارها اعلام کرده‌اند اجازه گسترش حضور نظامی جمهوری اسلامی در سوریه را نخواهند داد.

پیش‌تر حملات منسوب به اسرائیل در سوریه باعث کشته شدن شخصیت‌های بلندپایه سپاه پاسداران و گروه‌های شبه‌نظامی متحد آن شده است.

حملات به سوریه در شرایطی صورت می‌گیرد که تنش‌ها در خاورمیانه با جنگ اسرائیل و حماس و حمله پهپادی گروه‌های شبه‌نظامی به نیروهای آمریکایی ادامه دارد.

حملات شبه‌نظامیان تحت حمایت جمهوری اسلامی در ماه گذشته منجر به کشته شدن سه سرباز آمریکایی در شمال شرقی اردن در نزدیکی مرز سوریه شد.

روز جمعه نیز پس از گزارش‌ها از حمله هوایی به زینبیه دمشق و فرودگاه نظامی المزه، دیده‌بان حقوق بشر سوریه گزارش داد این حمله پس از آن انجام شد که یک هواپیمای باری جمهوری اسلامی برای انتقال سلاح از دیرالزور به این منطقه رسید.

همچنین در پی حمله اسرائیل به حومه دمشق چند نفر کشته‌ شدند.