• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

بلژیک کشتی خود را در اختیار ماموریت اتحادیه اروپا در دریای سرخ قرار داد

۲۹ دی ۱۴۰۲، ۱۴:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

شبکه وی‌آر‌تی بلژیک به نقل از منابع دولتی گزارش داد که این کشور یک کشتی را در اختیار ماموریت اتحادیه اروپا برای حفاظت از کشتی‌ها در برابر حملات شیعیان حوثی در دریای سرخ قرار خواهد داد.

هم‌زمان شرکت مرسک اعلام کرد که وضعیت در دریای سرخ و خلیج عدن همچنان بی‌ثبات است.

به دنبال حملات حوثی‌ها در دریای سرخ، بسیاری از شرکت‌های تجاری، کشتی‌هایشان را به مسیرهای دیگر منحرف کرده‌اند.

حوثی‌هایی که بیشتر یمن را تحت کنترل دارند می‌گویند که در هم‌بستگی با فلسطینی‌ها به کشتی‌هایی که ارتباطی با اسرائیل داشته باشند حمله می‌کنند.

پربازدیدترین‌ها

فایننشال‌تایمز: جنگ ایران، شکاف میان مصر و امارات متحده عربی را آشکار کرد
۱

فایننشال‌تایمز: جنگ ایران، شکاف میان مصر و امارات متحده عربی را آشکار کرد

۲

رویترز: نتانیاهو اذعان کرده که اثرگذاری بر ترامپ درباره توافق با تهران دشوار است

۳

آمریکا و جمهوری اسلامی از قریب‌الوقوع بودن توافق صلح فاصله گرفتند

۴
روایت شما

خشم و نارضایتی شهروندان از توافق احتمالی آمریکا و جمهوری اسلامی

۵

عباس اکبری فیض‌آبادی، از معترضان بازداشت‌شده در جریان انقلاب ملی، اعدام شد

انتخاب سردبیر

  • هزینه‌های سرسام‌آور اقلام بهداشتی، کابوس روزانه افراد دارای آسیب نخاعی

    هزینه‌های سرسام‌آور اقلام بهداشتی، کابوس روزانه افراد دارای آسیب نخاعی

  • دانشجویان دانشگاه شریف از موج جدید احضارها و برخوردهای انضباطی خبر دادند

    دانشجویان دانشگاه شریف از موج جدید احضارها و برخوردهای انضباطی خبر دادند

  • پرسش شورای سردبیری وال‌استریت ژورنال: آیا ترامپ در حال نجات دادن رژیم ایران است؟
    تحلیل

    پرسش شورای سردبیری وال‌استریت ژورنال: آیا ترامپ در حال نجات دادن رژیم ایران است؟

  • سنتکام: در اقدامی دفاعی به اهدافی در ایران حمله کردیم

    سنتکام: در اقدامی دفاعی به اهدافی در ایران حمله کردیم

  • کاهش قدرت خرید مردم، کسب‌وکارها را به تعطیلی کشانده است
    روایت شما

    کاهش قدرت خرید مردم، کسب‌وکارها را به تعطیلی کشانده است

  • عباس اکبری فیض‌آبادی، از معترضان بازداشت‌شده در جریان انقلاب ملی، اعدام شد

    عباس اکبری فیض‌آبادی، از معترضان بازداشت‌شده در جریان انقلاب ملی، اعدام شد

•
•
•

مطالب بیشتر

راه‌اندازی گروه «یاوران معروف» برای اعمال فشار امنیتی بر دانشجویان

۲۹ دی ۱۴۰۲، ۱۴:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

در ادامه تلاش حکومت برای سرکوب دانشگاه‌ها، دانشگاه فردوسی مشهد اعلام کرد گروهی به نام «یاوران معروف» راه‌اندازی کرده است. در بیانیه این گروه آمده است که آن‌ها می‌توانند جلوی ورود دانشجویان و استادان را به دانشگاه بگیرند یا آنان را از محوطه دانشگاه بیرون کنند.

این گروه برای اعمال فشار بیشتر بر دانشجویان و استادان راه‌اندازی شده است و گفته شده که تحت نظارت اداره انتظامات دانشگاه فعالیت می‌کند.

فعالان دانشجویی با اشاره به ادامه فشارهای امنیتی بر دانشگاه‌ها برای تحمیل حجاب اجباری به دانشجویان و استادان، بر این باورند که این رویه هم‌اکنون دست‌کم در بیش از ۱۰ دانشگاه کشور، بدون تشکیل گروهی خاص از سوی حراست و نیروهای بسیج در حال اجرا است.

دانشگاه‌های تهران، شریف،‌ علم و صنعت، آزاد،‌ دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه چابهار از جمله این دانشگاه‌ها هستند.

در یک سال گذشته بسیاری از دانشجویان و استادان دانشگاه به دلیل نوع پوشش تذکر گرفته‌اند یا از تحصیل و کار تعلیق شده‌اند. در مواردی نیز حق مسکن آنان سلب شده است.

برخوردهای امنیتی و خشن از سوی نیروهای حراست و روسای دانشگاه‌ها پس از خیزش انقلابی ایرانیان در سال گذشته و گسترده شدن دامنه اعتراضات دانشجویی تشدید شد و به دنبال آن هزاران دانشجو در سراسر ایران بازداشت و احضار شدند یا از سوی کمیته‌های انضباطی احکام تعلیق یا ‌ممنوعیت از تحصیل گرفتند و تهدید شدند.

از مهر امسال تا کنون گزارش‌های بسیاری درباره برخوردهای قهری با دانشجویان، اخراج و تعلیق‌ها و برگزاری جلسات کمیته انضباطی منتشر شده است و برای برخی از دختران دانشجوی مخالف حجاب اجباری، حکم لغو اسکان در خوابگاه‌ها صادر کرده‌اند.

ایران‌اینترنشنال روز نهم آذر در گزارشی نوشت با ادامه فشارهای امنیتی، کادرهای آموزشی شماری از دانشگاه‌ها که در خیزش ۱۴۰۱ نقشی پررنگ داشتند، پاک‌سازی شده‌اند.

دانشجویان دانشگاه‌های مختلف کشور در جریان خیزش انقلابی سال گذشته حضور پر‌رنگی داشتند و فضای دانشگاه‌ها شاهد اعتراض، تحصن و تجمع‌های دانشجویی گسترده بود.

این اعتراضات دانشجویی در شرایطی برای ماه‌های متوالی ادامه یافت که صدها نفر از دانشجویان دانشگاه‌های مختلف به شکلی خشونت‌بار بازداشت یا ممنوع‌الورود شدند و نیروهای سرکوب‌گر چندین بار به خوابگاه‌های دانشجویان در دانشگاه‌های مختلف حمله کردند.

تشکیل دو جلسه شورای عالی امنیت ملی ایران درباره حمله پاکستان

۲۹ دی ۱۴۰۲، ۱۳:۴۵ (‎+۰ گرینویچ)

خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی، ایرنا، از تشکیل دو جلسه شورای عالی امنیت ملی ایران به ریاست ابراهیم رئیسی برای بررسی حمله پاکستان به ایران خبر داد.

ایرنا روز جمعه به نقل از یک مقام آگاه نوشت: «بر خلاف اخبار منتشر شده در رسانه‌ها این واکنش در جدار مرزی ایران و توسط چند پهپاد کوچک انفجاری صورت گرفت.»

این مقام آگاه که نامش فاش نشده، افزود که بر خلاف حمله سپاه پاسداران به پاکستان، حمله این کشور «بخشی از اتباع عادی پاکستانی ساکن در جدار مرزی» را هدف قرار داد.

او همسایگان ایران را تهدید کرد که «در آینده نیز هر گونه تحرکات و تدارک عملیات تروریستی از این دست، تحمل نخواهد شد».

جمهوری اسلامی ادعا کرده «یک گروه تروریستی» را در حمله سپاه پاسداران به پاکستان هدف قرار داده است.

ارتش اسرائیل از انهدام پهپادی خبر داد که از لبنان وارد حریم هوایی‌ این کشور شده بود

۲۹ دی ۱۴۰۲، ۱۳:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)

ارتش اسرائیل خبر داد یک پهپاد را که از لبنان و از طریق دریا وارد حریم هوایی این کشور شده بود، رهگیری کرده است.

این پهپاد بر فراز دریا در نزدیکی عکا و بدون به صدا درآمدن آژیر خطر، شناسایی و سرنگون شد.

اسرائیل هم‌زمان اعلام کرد موجی از حملات هوایی را علیه اهداف حزب‌الله لبنان انجام داده است.

ارتش اسرائیل همچنین خبر داد تانک‌هایش شامگاه پنج‌شنبه مواضع ارتش سوریه را در جنوب این کشور گلوله‌باران کرده که پاسخی به شلیک موشک‌های آنان به بلندی‌های جولان بوده است.

دادستانی سوئیس از دریافت شکایتی علیه رییس‌جمهوری اسرائیل به اتهام جنایت علیه بشریت خبر داد

۲۹ دی ۱۴۰۲، ۱۳:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

دادستانی سوئیس تایید کرد شکایتی را برای تعقیب اسحاق (ایساک) هرتزوگ، رییس‌جمهوری اسرائیل با اتهام «جنایت علیه بشریت» در جریان شرکت او در مجمع جهانی اقتصاد در داووس دریافت کرده است.

دادستانی در بیانیه‌ای افزود با وزارت امور خارجه در تماس است تا «مساله مصونیت فرد مورد نظر» را بررسی کند.

100%

این بیانیه مشخص نکرده چه کسی یا کسانی این شکایت را ثبت کرده‌اند.

خبرگزاری فرانسه بر اساس گزارش منابع آگاه نوشت چندین فرد ناشناس به دادستان‌های فدرال و مقام‌های کانتونی بازل، برن و زوریخ شکایت کرده‌اند.

بر اساس بیانیه دادستانی سوئیس، شاکیان به دنبال پیگرد کیفری موازی با پرونده‌ای هستند که از سوی آفریقای جنوبی در دیوان لاهه مطرح شده است.

در پرونده لاهه، اسرائیل به ارتکاب نسل‌کشی در غزه متهم شده است.

وزیر خارجه پاکستان در تماس با امیرعبداللهیان خواستار همکاری با ایران در مسایل امنیتی شد

۲۹ دی ۱۴۰۲، ۱۳:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

جلیل عباس جیلانی، وزیر امور خارجه پاکستان در تماسی با حسین امیرعبداللهیان، همتای ایرانی خود بر لزوم همکاری نزدیک‌تر دو کشور در زمینه مسایل امنیتی تاکید کرد.

خبرگزاری رویترز به نقل از وزارت امور خارجه پاکستان گزارش داد این دو مقام روز جمعه ۲۹ دی با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

بر اساس این گزارش، وزیر امور خارجه پاکستان به امیرعبداللهیان گفت که کشورش آماده است با ایران در زمینه همه مسایل، بر اساس «اعتماد و همکاری متقابل» تعامل کند.