• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

فایننشال تایمز: اطلاعات اسرائیل هشدارهای دقیق را درباره حمله حماس نادیده گرفت

۳ آذر ۱۴۰۲، ۱۰:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۶:۵۰ (‎+۰ گرینویچ)

فایننشال تایمز بر اساس اظهارات منابع مطلع از توجه نکردن سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل به گزارشی خبر داد که هفته‌ها قبل از حمله هفتم اکتبر گروه شبه‌نظامی حماس به اسرائیل، درباره این حمله دریافت کرده بود.

بر اساس گزارش این نشریه بریتانیایی، یک افسر ارشد اطلاعات نظامی اسرائیل این گزارش هشدارآمیز را که به طور جزیی و مفصل به ارائه توضیح پرداخته و حمله حماس را پیش‌بینی کرده بود، رد کرده و آن را «سناریویی خیالی» خوانده بود.

به گفته منابع آگاه فایننشال تایمز، این گزارش با استفاده از یک سیستم ارتباطی امن ارسال شده و حاوی هشدارهای خاصی بوده؛ از جمله اینکه: «حماس در حال آموزش نیروهایش برای منفجر کردن پست‌های مرزی در چندین نقطه، ورود به خاک اسرائیل و تصرف شهر کیبوتص است.»

شکست اسرائیل در جلوگیری از حمله حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهر) که بیش از هزار و ۴۰۰ کشته بر جای گذاشت، اکنون به عنوان بزرگ‌ترین شکست اطلاعاتی اسرائیل از زمان حمله غافلگیرانه مصر و سوریه در سال ۱۹۷۳ به این کشور دانسته می‌شود.

یک منبع آگاه به فایننشال تایمز گفت سربازان رده پایین‌تر در مرز اسرائیل و غزه هشدار داده بودند تجزیه و تحلیل آن‌ها از چندین ویدیو نشان می‌دهد حماس در حال تمرین برای گروگان‌گیری است و آن‌ها احساس می‌کنند حمله‌ای قریب‌الوقوع در پیش است.

این گزارش اطلاعاتی پس از مشاهده شدن یکی از فرماندهان بلندپایه نظامی حماس که بر آموزش نظارت می‌کرده، تدوین شده است.

این فرد به وسیله بررسی‌کنندگان در پایگاه داده‌ای از چهره‌ها و هویت‌های یک واحد از اطلاعات اسرائیل شناسایی شد.

با توجه به اطلاعاتی که به دست فایننشال تایمز رسیده است، افسر عالی‌رتبه اطلاعاتی اسرائیل در واکنش به این گزارش پاسخ داده است: «این یک سناریوی تخیلی است.»

منبع اطلاعاتی این نشریه گفت که پس از داده شدن این پاسخ، هیچ اقدامی صورت نگرفت.

شبکه رادیو و تلویزیونی کان اسرائیل روز پنج‌شنبه دوم آذر جزییات هشدار مشابهی را منتشر کرد که از سوی سربازان رده پایین به مقام‌های بالاتر ارسال شده بود.

این شبکه اعلام کرد که این هشدار شامل احتمال سرنگونی یک هواپیما و برافراشتن پرچم‌های حماس بر فراز خاک اسرائیل بوده است.

یک منبع آگاه دیگر به فایننشال تایمز گفت جدی نگرفتن این گزارش به موضوعی مورد بحث در جامعه اطلاعاتی تبدیل و با واکنش‌ها و اقدامات انضباطی روبه‌رو شده است.

این نشریه به نقل از نیروهای دفاعی اسرائیل نوشت فرماندهان و سربازان اسرائیلی اکنون «منحصرا بر ماموریت خود برای شکست دادن حماس» متمرکز هستند.

ارتش اسرائیل تاکید کرده است پس از جنگ، تحقیقات کاملی برای روشن شدن همه جزییات این ماجرا انجام خواهد شد.

پیشتر آسوشیتدپرس با اشاره به ویدیویی که گروه حماس یک ماه قبل از حمله‌شان به اسرائیل و گذشتن از گنبد آهنین منتشر کرده بود، در گزارشی نوشت این گروه شبه‌نظامی تمرین‌های نظامی‌اش را در ملاء عام انجام می‌داده است.

ویدیوی منتشر شده از سوی حماس نمایان‌گر یک حمله شبیه‌سازی شده و تمرینی اعضای این گروه، با لباس‌های نظامی‌ است که ۱۲ سپتامبر سال جاری (۲۱ شهریور) در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد.

در این ویدیوی دو دقیقه‌ای جنگجویان حماس با استفاده از مواد منفجره، ماکت دروازه مرزی را منفجر و سپس به سمت شهرک‌های اسرائیلی‌نشین می‌روند که ساختمان‌هایش را در مقیاس واقعی ساخته بودند.

نیروهای حماس در این ویدیو پس از ورود به این شهرک، با سلاح‌های خودکارشان به سمت اهدافی کاغذی با تصویر انسانی شلیک می‌کنند.

بردلی بومن، افسر سابق ارتش آمریکا که اکنون یکی از مدیران ارشد بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها است به آسوشیتدپرس گفت هشدارها و نشانه‌های واضحی از این حمله وجود داشت که اسرائیل باید متوجهشان می‌شد.

Banner

پربازدیدترین‌ها

قیمت هر دلار آمریکا در بازار آزاد به ۲۰۰ هزار تومان رسید و رکورد جدیدی ثبت کرد
۱

قیمت هر دلار آمریکا در بازار آزاد به ۲۰۰ هزار تومان رسید و رکورد جدیدی ثبت کرد

۲

بلغارستان پس از تهدید جمهوری اسلامی هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکایی را از خاک خود خارج کرد

۳

جمهوری اسلامی مجید آدینه، از معترضان دی‌ماه، را اعدام کرد

۴

تلگراف: هکرهای وابسته به حکومت ایران یک نیروگاه بریتانیا را چهار روز از کار انداختند

۵

فرار بزرگ از تنگه؛ نفتکش‌ها با خاموش کردن ردیاب‌ها، محاصره هرمز را دور می‌زنند

انتخاب سردبیر

  • روزنامه خراسان: نگرانی از اختلال در حساب‌های ایران در امارات، از عوامل جهش بهای دلار است

    روزنامه خراسان: نگرانی از اختلال در حساب‌های ایران در امارات، از عوامل جهش بهای دلار است

  • قیمت هر دلار آمریکا در بازار آزاد به ۲۰۰ هزار تومان رسید و رکورد جدیدی ثبت کرد

    قیمت هر دلار آمریکا در بازار آزاد به ۲۰۰ هزار تومان رسید و رکورد جدیدی ثبت کرد

  • جمهوری اسلامی مجید آدینه، از معترضان دی‌ماه، را اعدام کرد

    جمهوری اسلامی مجید آدینه، از معترضان دی‌ماه، را اعدام کرد

  • ۹۲ درصد پاسخ‌دهندگان به نظرسنجی ایران‌اینترنشنال: تمایلی به ازدواج یا فرزندآوری نداریم

    ۹۲ درصد پاسخ‌دهندگان به نظرسنجی ایران‌اینترنشنال: تمایلی به ازدواج یا فرزندآوری نداریم

  • جنگ و بحران اقتصادی موجب تعطیلی گسترده آژانس‌های مسافرتی در ایران شده است

    جنگ و بحران اقتصادی موجب تعطیلی گسترده آژانس‌های مسافرتی در ایران شده است