• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سفیر اسرائیل در سازمان ملل با رد قطعنامه شورای امنیت، بر ادامه اقدام علیه حماس تاکید کرد

۲۴ آبان ۱۴۰۲، ۲۲:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۲۳:۳۱ (‎+۰ گرینویچ)

گیلاد اردان، سفیر اسرائیل در سازمان ملل، قطعنامه شورای امنیت برای توقف فوری درگیری‌ها را «بی‌معنا و غیرمرتبط با واقعیت» خواند و تاکید کرد اسرائیل صرف‌نظر از تصمیم‌ شورای امنیت، قوانین بین‌المللیرا رعایت می‌کند و تا نابودی حماس و آزادی گروگان‌ها به اقدام‌های خود ادامه خواهد داد.

او افزود: شرم‌آور است که شورای امنیت به کشتاری که حماس در اسرائیل انجام داد، حتی اشاره‌ای نکرده و همچنان از محکوم کردن آن خودداری می‌کند.

اردان خاطرنشان کرد: استراتژی حماس این است که عمدا وضعیت انسانی در غزه را وخیم‌تر کند و تلفات فلسطینی‌ها را افزایش دهد، تا شورای امنیت را برای متوقف کردن اسرائیل ترغیب کند.

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

وال‌استریت ژورنال: تهران پیشنهاد مالی آمریکا در ازای عقب‌نشینی از تنگه هرمز را نپذیرفت
۱

وال‌استریت ژورنال: تهران پیشنهاد مالی آمریکا در ازای عقب‌نشینی از تنگه هرمز را نپذیرفت

۲

جزییات پرونده کارمند اخراجی اداره مهاجرت سوئد: از تماس با نیروی امنیتی تا انتقال اطلاعات

۳

واشینگتن‌پست: آمریکا درباره طرح اسرائیل برای ترور رهبران ایران به تهران هشدار داده بود

۴

نقش سنسور هوشمند در حذف دراماتیک کرواسی؛ چرا گل تساوی ثانیه‌های پایانی کروات‌ها مردود شد؟

۵
اختصاصی

استقرار نیروهای ویژه سپاه برای شناسایی کشتی‌های مسیر جنوبی تنگه هرمز

انتخاب سردبیر

  • شهرنوش پارسی‌پور، نویسنده برجسته ایرانی، درگذشت

    شهرنوش پارسی‌پور، نویسنده برجسته ایرانی، درگذشت

  • تشییع یک تابوت؛ تلاش جمهوری اسلامی برای تطهیر یک دیکتاتور
    تحلیل

    تشییع یک تابوت؛ تلاش جمهوری اسلامی برای تطهیر یک دیکتاتور

  • زخم آتش بر سرزمین بلوط

    زخم آتش بر سرزمین بلوط

  • افشای جزییات حمله به پوریا زراعتی در تصاویر دوربین‌های مداربسته

    افشای جزییات حمله به پوریا زراعتی در تصاویر دوربین‌های مداربسته

  • استقرار نیروهای ویژه سپاه برای شناسایی کشتی‌های مسیر جنوبی تنگه هرمز
    اختصاصی

    استقرار نیروهای ویژه سپاه برای شناسایی کشتی‌های مسیر جنوبی تنگه هرمز

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

تهدیدهای امنیتی سپاه پاسداران در نشستی در بریتانیا بررسی شد

۲۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۹:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)
تهدیدهای امنیتی سپاه پاسداران در نشستی در بریتانیا بررسی شد
100%

در نشستی با حضور دو تن از اعضای برجسته حزب محافظه‌کار بریتانیا، تهدیدهای فزاینده امنیتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وحید بهشتی، فعال مخالف جمهوری اسلامی که خود در این نشست حضور داشت، روز چهارشنبه ۲۴ آبان به ایران‌ایرنشنال گفت ضرورت قرار دادن نام سپاه پاسداران در لیست گروه‌های تروریستی بریتانیا از محورهای اصلی این جلسه بود.

به گفته او، لیام فاکس، وزیر امور خارجه پیشین و یین دانکن اسمیت، رهبر پیشین حزب محافظه‌کار بریتانیا در این نشست خواهان مقابله با تهدیدهای فزاینده سپاه پاسداران شدند.

بهشتی با اشاره به حضور عوامل جمهوری اسلامی در برخی تجمعات طرفداران فلسطین در بریتانیا گفت که این افراد با در دست گرفتن تصاویر علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی و قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین سپاه قدس در تظاهرات شرکت می‌کنند.

روزنامه تایمز روز پنجم آبان خبر داد عوامل جمهوری اسلامی با دامن زدن به تظاهرات طرفداران فلسطین، در پی ایجاد ناآرامی و افزایش تنش‌ها در بریتانیا هستند.

تایمز اضافه کرد مقام‌های دولت بریتانیا بر اساس گزارش‌های اطلاعاتی، بیش از شش گروه را در این کشور شناسایی کرده‌اند که با جمهوری اسلامی ارتباط مستقیم دارند.

بر اساس این گزارش، مرکز اسلامی انگلیس و کمیسیون حقوق بشر اسلامی از جمله نهادهایی هستند که گفته می‌شود با جمهوری اسلامی مرتبط هستند.

بهشتی با اشاره به افزایش سطح تهدیدها و نفوذ جمهوری اسلامی در بریتانیا تاکید کرد بحث مقابله با سپاه پاسداران تنها مساله ایران، اوکراین و اسرائیل نیست و اکنون به مساله داخلی بریتانیا نیز بدل شده است.

پیش از این و در روز ۲۵ مهر، کن مک‌کالوم، مدیر‌‌‌کل سازمان امنیت داخلی بریتانیا موسوم به ام‌آی‌فایو، با اشاره به «اقدامات خصمانه جمهوری اسلامی در خاک بریتانیا» اعلام کرد مقابله با تهدیدات تهران از اولویت‌های اصلی لندن به شمار می‌رود.

متی هون، عضو حزب محافظه‌کار بریتانیا در ارتباط با نشستی که با حضور چهره‌های برجسته‌ این حزب برای بررسی تهدیدات امنیتی تهران برگزار شد، گفت هدف اصلی این جلسه، آگاهی‌بخشی در مورد گسترش نفوذ سپاه پاسداران و ضرورت قرار دادن نام آن در لیست گروه‌های تروریستی بود.

او افزود تحولات اخیر در اسرائیل و بریتانیا نشان می‌دهند جمهوری اسلامی تنها مشکل مردم ایران نیست.

هون خواستار حمایت جامعه بین‌المللی از جنبش مردم ایران برای رسیدن به آزادی شد.

تلگراف روز ۲۰ آبان گزارش داد حدود ۷۰ نفر از نمایندگان مجلس و چهره‌های سیاسی بریتانیا در نامه‌ای به ریشی سوناک، نخست‌وزیر این کشور از او خواستند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست گروه‌های تروریستی قرار دهد.

به گفته آن‌ها، این اقدام «یک ضرورت جهانی» است.

امضا‌کنندگان این نامه همچنین با استناد به گزارش اسکاتلندیارد گفتند جمهوری اسلامی از آغاز سال ۲۰۲۲ میلادی، ۱۵ بار برای ربودن یا کشتن «دشمنان بریتانیایی یا ساکن بریتانیای خود» اقدام کرده است.

دادگاه عالی بریتانیا: طرح دولت برای اخراج پناهجویان به رواندا غیرقانونی است

۲۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۵:۱۶ (‎+۰ گرینویچ)
دادگاه عالی بریتانیا: طرح دولت برای اخراج پناهجویان به رواندا غیرقانونی است
100%

دادگاه عالی بریتانیا با تایید حکم دادگاه تجدید‌نظر این کشور اعلام کرد طرح دولت ریشی سوناک برای اخراج پناهجویان به رواندا در آفریقای شرقی غیرقانونی است.

به گزارش گاردین، روز چهارشنبه ۲۴ آبان پنج قاضی دادگاه عالی به اتفاق آرا طرح دولت بریتانیا را رد کردند.

بر اساس قرارداد اولیه ۱۴۰ میلیون پوندی (۱۷۷ میلیون دلاری) که سال گذشته منعقد شد، بریتانیا قصد داشت ده‌ها هزار پناهجو را به رواندا بفرستد.

بر اساس این طرح قرار بود افرادی که به‌طور غیرقانونی وارد بریتانیا می‌شوند پس از بازداشت در اسرع وقت به رواندا منتقل شوند و آنجا درخواست پناهندگی کنند.

در صورت رد درخواست پناهندگی مهاجران غیرقانونی، رواندا موظف شده بود آن‌ها را به کشور خود بازگرداند.

به گفته لرد رید، رییس دادگاه عالی بریتانیا، این احتمال وجود دارد که فرآیند بررسی درخواست پناهندگی مهاجران غیرقانونی به درستی در رواندا انجام نپذیرد و این افراد به اشتباه به کشورهای خود بازگردانده شوند.

دادگاه بریتانیا برای رد طرح جنجالی دولت سوناک به گزارش‌ کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد استناد کرد که بر اساس آن توافق اسرائیل و روندا بر سر انجام طرحی مشابه، شکست خورده است.

پیش از این و در روز هشتم تیر ماه دادگاه تجدید‌نظر بریتانیا طرح دولت این کشور را برای اخراج پناهجویان به رواندا غیرقانونی دانسته بود.

دادگاه تجدید‌نظر تاکید کرده بود احتمال دارد پناهندگانی که مستحق حمایت هستند از سوی رواندا به کشور خود بازگردانده شوند؛ جایی که با «آزار و اذیت یا سایر رفتارهای غیرانسانی» روبه‌رو خواهند شد.

رای دادگاه عالی بریتانیا دو روز پس از آن اعلام شد که نخست‌وزیر بریتانیا، سوئلا براورمن، وزیر پیشین کشور و از مدافعان سرسخت طرح اخراج پناهجویان را از مقام خود برکنار کرد.

براورمن در مصاحبه‌ای گفته بود یکی از آرزوهایش این است که شاهد پرواز هواپیمای حامل پناهجویان به سوی رواندا باشد.

وزیر کشور برکنار شده بریتانیا که خودش از والدین مهاجر زاده شده، آمدن پناهجویان به این کشور را به طوفان تشبیه کرده بود و باور داشت مهاجران بر اقتصاد کشور تاثیر منفی می‌گذارند.

براورمن همچنین معتقد بود سیاست‌ چندفرهنگی (multiculturalism) در بریتانیا شکست خورده است.

کشورهای اروپایی در سال‌های اخیر و در پی شدت گرفتن منازعات بین‌المللی و منطقه‌ای با موج فزاینده مهاجران غیرقانونی روبرو بوده‌اند.

اتریش روز ۱۲ آبان خبر داد در تلاش است برای مقابله با ورود مهاجران غیرقانونی، اقدامی مشابه طرح رواندای بریتانیا انجام دهد.

رم نیز روز ۱۵ آبان اعلام کرد قصد دارد با احداث دو مرکز در آلبانی، مهاجران غیرقانونی‌ نجات یافته از دریا را که درخواست پناهندگی آن‌ها در حال بررسی از سوی مقام‌های ایتالیایی است، برای اسکان موقت به آلبانی منتقل کند.

کمیسیون اروپا روز ۱۶ آبان تاکید کرد توافق رم و تیرانا برای اسکان موقت مهاجران غیرقانونی در آلبانی باید با قوانین اتحادیه اروپا و همچنین قوانین بین‌المللی مطابقت داشته باشد.

سواحل جنوبی ایتالیا با نزدیک‌ترین فاصله از سواحل شرقی دریای مدیترانه، مقصد شمار زیادی از مهاجران غیرقانونی در سال‌های گذشته بوده است.

رهبر اپوزیسیون کانادا خواهان اخراج عوامل جمهوری اسلامی از این کشور شد

۲۳ آبان ۱۴۰۲، ۱۷:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)
رهبر اپوزیسیون کانادا خواهان اخراج عوامل جمهوری اسلامی از این کشور شد
100%

پیر پالیو، رهبر حزب محافظه‌کار کانادا و برجسته‌ترین چهره‌ اپوزیسیون این کشور، گزارش‌های منتشر شده درباره میزان نفوذ عوامل جمهوری اسلامی در کانادا را هولناک خواند و خواهان اخراج آنان شد.

به گزارش گلوبال‌نیوز، پالیو گفت تصور اینکه اراذل و اوباش رژیم ایران در کانادا حضور دارند و به فعالیت‌های تروریستی مرتبط هستند، هولناک است.

او افزود این افراد به تهدید یهودیان کانادا و ایرانیان حاضر در این کشور دست می‌زنند، پول‌هایی را که به سرقت برده‌اند خرج می‌کنند و بدون تعقیب قضایی به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهند.

اظهارات پولیو پس از آن مطرح می‌شوند که گلوبال‌نیوز روز ۲۰ آبان در گزارش دیگری از میزان نفوذ وابستگان جمهوری اسلامی و فعالیت‌های تهدیدآمیز آنان علیه مخالفان رژیم تهران در کانادا پرده برداشت.

گروهی از وکیلان کانادا، آمریکا و ایران در آذر ماه ۱۴۰۱ وب‌سایتی را برای دریافت گزارش‌های مردمی در مورد وابستگان جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران راه‌اندازی کردند.

رامین ژوبین، از وکیلان ایرانی-کانادایی اعلام کرد تاکنون ۷۰۰ نفر از عوامل جمهوری اسلامی در کانادا که دارای اقامت موقت، اقامت دائم یا شهروندی این کشور هستند، شناسایی شده‌اند.

او گفت این افراد با علم به اینکه کانادا برای آن‌ها «پناهگاه امنی» خواهد بود، به این کشور سفر کرده‌اند.

گلوبال‌نیوز در بخش دیگری از گزارش خود به تهدیدهای امنیتی علیه مسیح علی‌نژاد، فعال حقوق بشر و چهره مخالف جمهوری اسلامی پرداخت.

تیر ماه ۱۴۰۱، خالد مهدی‌‌اف ۲۳ ساله، مسلح به کلاشنیکف با خشاب پر و بیش از هزار دلار پول نقد، پس از دو روز کمین پلیس، در محله بروکلین نیویورک مقابل منزل علی‌نژاد بازداشت شد.

به گفته علی‌نژاد، اف‌بی‌آی به او اعلام کرده است افرادی که قصد ربودنش را از آمریکا داشته‌اند جز عوامل سپاه پاسداران هستند و همان‌ها به آزار، آدم‌ربایی و قتل افراد در کانادا اقدام می‌کنند.

علی‌نژاد همچنین تایید کرد اف‌بی‌آی به او توصیه کرده از سفر به کانادا خودداری کند.

پالیو توصیه به این فعال مخالف جمهوری اسلامی را در مورد نرفتن به کانادا تکان‌دهنده دانست و گفت: «چه کسی تصور می‌کرد روزی متحدان ما، کانادا را مکانی "بیش از اندازه خطرناک" معرفی کنند؟»

رهبر حزب محافظه‌کار کانادا خواهان اعمال تحریم‌های بیشتر علیه تهران و قرار دادن نام سپاه پاسداران در لیست گروه‌های تروریستی از سوی دولت کانادا شد.

اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و بریتانیا برای قطع مسیرهای تامین مالی حماس

۲۳ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۱۷ (‎+۰ گرینویچ)
اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و بریتانیا برای قطع مسیرهای تامین مالی حماس
100%

آمریکا و بریتانیا تحریم‌های جدیدی را به منظور قطع مسیرهای تامین مالی گروه حماس وضع کردند. آنتونی بلینکن با اشاره به این تحریم‌ها به نقش جمهوری اسلامی در پشتیبانی از گروه‌های شبه‌نظامی فلسطینی پرداخت و گفت تهران از طریق ارسال تسلیحات و انتقال منابع مالی به این گروه‌ها کمک می‌کند.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا با اشاره به تحریم‌های جدید واشینگتن علیه حماس و جهاد اسلامی فلسطین گفت: «ما به هماهنگی با شرکا و متحدان خود برای ایجاد اختلال در کانال‌های تامین مالی تروریسم ادامه می‌دهیم.»

بلینکن درباره نقش جمهوری اسلامی در پشتیبانی از گروه‌های شبه‌نظامی فلسطینی گفت که تهران از طریق ارسال تسلیحات و انتقال منابع مالی به این گروه‌ها کمک می‌کند.

مقام‌های جمهوری اسلامی مکررا دست داشتن در حمله حماس علیه اسرائیل را که منجر به کشته شدن هزار و ۴۰۰ نفر شد، تکذیب کرده‌اند.

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی روز ۱۸ مهر گفت کسانی که معتقدند حملات حماس «کار غیر‌فلسطینی‌ها است، دچار محاسبه غلط شده‌اند.»

با وجود این اظهارات، الی کوهن، وزیر امور خارجه اسرائیل، جمهوری اسلامی را مسوول حمله حماس به این کشور معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز در روز سه‌شنبه ۲۳ آبان، آمریکا در دور جدید تحریم‌های خود تعدادی از مقام‌های حماس و همچنین مکانیسم‌هایی را که جمهوری اسلامی از طریق آن‌ها به تامین مالی حماس و جهاد اسلامی می‌پردازد، هدف قرار داده است.

جنت یلن، وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد این کشور به همکاری با شرکای خود، از جمله بریتانیا ادامه خواهد داد تا حماس را از جمع‌آوری و استفاده از منابع مالی مورد نیاز برای ارتکاب اعمال جنایتکارانه‌اش محروم کند.

یلن با تاکید بر ضرورت هدف قرار دادن زیرساخت‌های مالی حماس به‌ویژه در عرصه بین‌المللی گفت اقدامات حماس نشان داد «تروریسم در خلا رخ نمی‌دهد».

پیش از این حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، در مصاحبه با شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت تهران هیچ گروه یا جنگ نیابتی‌ای در منطقه ندارد.

روز سه‌شنبه بریتانیا شش نام جدید را به فهرست تحریم‌های ضدتروریستی خود اضافه کرد. در میان تحریم‌شدگان جدید بریتانیا، نام چهار فرد وابسته به حماس به چشم می‌خورد.

آمریکا و بریتانیا حماس را گروهی تروریستی می‌دانند.

با ادامه درگیری‌های شدید میان ارتش اسرائیل و شبه‌نظامیان حماس در غزه و تشدید تنش‌ها در مرز لبنان، نگرانی‌ها در مورد گسترش دامنه جنگ در منطقه شدت گرفته است.

دیده‌بان حقوق بشر: حملات اسرائیل به بیمارستان‌های غزه می‌تواند جنایت جنگی باشد

۲۳ آبان ۱۴۰۲، ۱۳:۱۴ (‎+۰ گرینویچ)
دیده‌بان حقوق بشر: حملات اسرائیل به بیمارستان‌های غزه می‌تواند جنایت جنگی باشد
100%

سازمان دیده‌بان حقوق بشر با انتشار گزارشی اعلام کرد حمله‌های مکرر ارتش اسرائیل به تاسیسات، کارکنان، ناوگان حمل‌ و نقل و سیستم بهداشت و درمان نوار غزه باید به عنوان «جنایات جنگی» بررسی شوند.

در گزارش این سازمان که روز سه‌شنبه ۲۳ آبان منتشر شد، آمده است با وجود ادعای ارتش اسرائیل مبنی بر «استفاده حماس از بیمارستان‌ها»، هیچ مدرکی در این مورد ارائه نشده است که محروم کردن بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها را از وضعیت حفاظت شده‌شان توجیه کند.

سازمان دیده‌بان حقوق بشر در همین راستا حملاتی را که در فاصله هفتم اکتبر تا هفتم نوامبر به بیمارستان‌های اندونزی، الاهلی، مرکز بین‌المللی مراقبت‌های چشم، بیمارستان دوستی ترکیه و فلسطین و بیمارستان قدس انجام شده بود، بررسی کرده است.

این سازمان هشدار داد نگرانی‌ها در مورد حملات نامتناسب اسرائیل به بیمارستان‌ها افزایش یافته است.

گزارش دیده‌بان حقوق بشر در حالی منتشر شده است که اسرائیل و برخی متحدان آن، حماس را به استفاده نظامی از مراکز درمانی و آمبولانس‌ها متهم می‌کنند.

اتحادیه اروپا روز ۲۲ آبان استفاده حماس از بیمارستان‌ها و غیرنظامیان را به عنوان «سپر انسانی» محکوم کرد.

متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا هم روز ۲۲ آبان به خبرنگاران گفت: «دوست داریم ببینیم کسانی که اسرائیل را به محافظت از بیمارستان‌ها دعوت می‌کنند، از حماس بخواهند بیمارستان‌ها را تخلیه کند و از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده نکند.»

سازمان دیده‌بان حقوق بشر در گزارش خود تاکید کرد حتی تهدید یک حمله جدید یا آسیبی جزیی هم می‌تواند برای تعداد زیادی از بیماران و کادر درمانی آنان پیامدهای مرگ‌بار داشته باشد.

این سازمان از دولت اسرائیل خواست حملاتش به بیمارستان‌ها را پایان دهد و تاکید کرد کمیسیون مستقل بین‌المللی و دیوان کیفری بین‌المللی باید در این زمینه تحقیق کنند.

با وجود تلاش جامعه بین‌المللی برای کاهش تنش‌ها، درگیری‌های شدید میان ارتش اسرائیل و شبه‌نظامیان فلسطینی در غزه، به‌ویژه در نزدیکی مراکز درمانی همچنان ادامه دارد.

خبرگزاری رویترز روز ۲۱ آبان به نقل از مقام‌های فلسطینی نوشت حماس مذاکرات در مورد آزادی اسیران در اختیار این گروه را به دلیل حملات اسرائیل به بیمارستان شفا به حالت تعلیق درآورده است اما واشینگتن پست روز سه‌شنبه ۲۳ آبان خبر داد حماس و اسرائیل به دست‌یابی به توافقی در زمینه آزادی اکثر زنان و کودکانی که گروگان این گروه در نوار غزه هستند، نزدیک شده‌اند.

بر اساس این توافق، احتمالا آتش‌بسی پنج روزه در منطقه برقرار خواهد شد.

سازمان دیده‌بان حقوق بشر در گزارش دیگری اعلام کرد حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان در روز ۱۴ آبان که منجر به کشته شدن سه دختر همراه مادربزرگشان شد، می‌تواند جنایت جنگی باشد.

در جریان این حمله که خودروی حامل قربانیان از سوی ارتش اسرائیل هدف قرار گرفت، مادر این سه دختر نیززخمی شد.

دیده‌بان حقوق بشر نوشت هیچ مدرکی مبنی بر وجود اهداف نظامی در نزدیکی مکانی که از سوی اسرائیل مورد اصابت قرار گرفت، به دست نیامده است.

به گزارش ایران‌اینترنشنال، پدر سه دختر لبنانی کشته شده از مردم حاضر در مراسم تشییع پیکر دخترانش خواسته بود از در دست گرفتن پرچم گروه حزب‌الله لبنان یا تصاویر حسن نصرالله، دبیر‌کل آن خودداری کنند.

اتفاق رخ داده در مراسم تشییع این سه دختر نشان می‌دهد خواسته مردم لبنان دور نگه داشتن کشورشان از مناقشه حماس و اسرائیل است.