• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

اختصاصی: در پی ناترازی تولید و مصرف بنزین وزارت نفت توزیع این فرآورده را کاهش داد

۲۲ مرداد ۱۴۰۲، ۰۹:۱۷ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت نفت ایران در پی ناترازی تولید و مصرف بنزین، توزیع این فرآورده را کاهش داده است. اطلاعات اختصاصی رسیده به ایران اینترنشنال نشان می‌دهد وزارت نفت به بهانه جلوگیری از قاچاق، توزیع بنزین را در برخی مناطق از جمله استان‌های مرزی کاهش داده تا بخشی از ناترازی را جبران کند.

یک منبع آگاه به ایران اینترنشنال گفت بنزین به آتش زیر خاکستر تبدیل شده و در وضعیت بحرانی قرار دارد به شکلی که ناترازی ایجاد شده، شرکت پخش و پالایش را وادار کرده تا ۹۰۰ میلیون لیتر از ذخایر استراتژیک بنزین را به بازار روانه کند.

این منبع آگاه تاکید کرد در حال حاضر ذخیره بنزین کشور به حدود ۵۰۰ میلیون لیتر رسیده است که در صورت بروز مشکل در حوزه تولید نیاز چهار روز کشور را هم پاسخ نمی‌دهد.

به گفته این مقام مطلع، برای واردات بنزین هم در داخل و هم در خارج مشکلاتی وجود دارد و تا برطرف کردن آن قرار شده در برخی از مناطق کاهش توزیع بنزین به صورت مستمر و در برخی مناطق به صورت چرخشی انجام شود.

جواد اوجی، وزیر نفت و علی‌اکبر نژادعلی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نیز اعمال محدودیت در هر با سوخت‌گیری در استفاده از کارت سوخت جایگاه‌هاداران ا تایید کرده‌اند.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، با افزایش سفرهای تابستانی، به دلیل اینکه بتوانیم توزیع یکنواخت در جایگاه‌های سوخت داشته باشیم و از تعطیلی جایگاه‌ها جلوگیری کنیم، در هر نوبت برداشت از کارت‌های جایگاه‌های سوخت را بین ۳۰ تا ۴۰ لیتر در نظر گرفته‌ایم.

این مقام وزارت نفت همچنین با اشاره به تکلیف بودجه‌ای وزارت نفت، افزود وزارت نفت مکلف شده است تدبیری اتخاذ نماید که تا پایان شهریورماه حداقل ۹۰ درصد خودرو‌های بنزین سوز و ۹۵ خودرو‌های گازوئیلی از کارت‌های سوخت مختص خودروی خودشان استفاده کنند.

جواد اوجی، وزیر نفت دولت سیزدهم نیز با تکذیب دوباره احتمال افزایش قیمت بنزین گفت در تامین سوخت بنزین هیچ مشکلی نداریم و تمام جایگاه‌های کشور فعال هستند.

به گفته وزیر نفت چهار هزار و ۴۰۰ جایگاه در سراسر کشور وجود دارد که فعالیت هیچ کدام از آنها متوقف نشده است.

گزارش‌های میدانی رسانه‌ها و ویدیوهای ارسالی به ایران اینترنشنال از تشکیل صف‌های طولانی در برابر برخی جایگاه‌های سوخت و مشکلات مردم برای سوختگیری از حمله طولانی شدن فرایند سوخت‌گیری، نبود کارت سوخت جایگاه‌داران یا اعمال محدودیت در استفاده از این کارت‌ها خبر می‌دهند.

در حال حاضر برای هر خودرو ۶۰ لیتر به قیمت ۱۵۰۰ تومان و ۱۵۰ لیتر به قیمت ۳۰۰۰ تومان در نظر گرفته شده است.


Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

سفیر پیشین بریتانیا: برای سرنگونی حکومت ایران پنج عامل لازم است؛ پیام‌های ترامپ کافی نیست
۱
تحلیل

سفیر پیشین بریتانیا: برای سرنگونی حکومت ایران پنج عامل لازم است؛ پیام‌های ترامپ کافی نیست

۲

وال‌استریت ژورنال: ترامپ پیشنهاد تهران را رد کرد؛ حملات به ایران ممکن است از سر گرفته شود

۳

قوه قضاییه به‌دلیل تماس فیزیکی دو بازیگر علیه عوامل یک تئاتر اعلام جرم کرد

۴

شهبانو فرح پهلوی: نسل جوان ایران با وجود سرکوب، آزادی و دموکراسی را برگزیده است

۵

پزشکیان در مقابل پرسش‌های سی‌بی‌اس؛ از دیدار با ترامپ تا سرکوب معترضان

انتخاب سردبیر

  • ایران‌اینترنشنال «بورسیه تحصیلی فرحناز اسپد» را راه‌اندازی می‌کند

    ایران‌اینترنشنال «بورسیه تحصیلی فرحناز اسپد» را راه‌اندازی می‌کند

  • وزیر انرژی آمریکا: میانگین انتقال نفت از تنگه هرمز به ۱۳ میلیون بشکه در روز رسید

    وزیر انرژی آمریکا: میانگین انتقال نفت از تنگه هرمز به ۱۳ میلیون بشکه در روز رسید

  • «نه» ترامپ به تهران چه معنایی دارد؟
    تحلیل

    «نه» ترامپ به تهران چه معنایی دارد؟

  • وزارت نفتِ چهل‌تکه؛ صنعت نفت ایران چگونه باید بازسازی شود؟
    تحلیل

    وزارت نفتِ چهل‌تکه؛ صنعت نفت ایران چگونه باید بازسازی شود؟

  • تهران، با پس گرفتن تهدیدات قبلی، اقدام نظامی علیه فرودگاه‌های کشورهای منطقه را تکذیب کرد

    تهران، با پس گرفتن تهدیدات قبلی، اقدام نظامی علیه فرودگاه‌های کشورهای منطقه را تکذیب کرد