• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ارائه آموزش عالی به اعضای گروه شبه‌نظامی حشد شعبی عراق در ایران

۱۸ تیر ۱۴۰۲، ۱۲:۰۴ (‎+۱ گرینویچ)

مقام‌های دانشگاه تهران در یک جلسه با برخی رهبران گروه حشد شعبی توافق کردند که اعضای این نیرو و دیگر نیروهای نیابتی جمهوری اسلامی در منطقه، که «متقاضی تحصیل» هستند، وارد دانشگاه‌های ایران از جمله دانشگاه تهران شوند.

روابط عمومی دانشگاه تهران اعلام کرد که در این جلسه که رییس دفتر نمایندگی علی خامنه‌ای در دانشگاه‌ها و معاون تعلیم گروه حشد شعبی حضور داشتند، «گسترش همکاری‌های علمی و فرهنگی دو کشور و گسترش پذیرش دانشجو از کشور عراق با رعایت استانداردهای کیفی مورد تاکید قرار گرفت؛ همچنین تقاضای ادامه تحصیل حشد شعبی در دانشگاه تهران مطرح شد.»

رییس دانشگاه تهران در این جلسه درباره تحصیل اعضای این گروه در دانشگاه تهران گفت: «استانداردهای علمی را درباره دوستان‌مان در حشد شعبی بیشتر از دیگر دانشجویان خارجی اعمال می‌کنیم، زیرا هدف ما ارتقای توانمندی تخصصی مجاهدین مسلمان است».

حسین موسوی بخاتی، معاون تعلیم و تربیت بسیج مردمی عراق (حشد شعبی) نیز در این نشست گفت: «در توافق و همکاری که با دانشگاه تهران خواهیم داشت، به تمام قوانین و استانداردها و شرایط قانونی مدنظر دانشگاه تهران متعهد خواهیم بود و هر آنچه که مدنظر قوانین وزارت آموزش عالی عراق و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران است را به طور کامل انجام خواهیم داد.»

تلاش جمهوری اسلامی برای آموزش نیروهای حشد شعبی در سطوح عالی در حالی است که در ماه‌های اخیر گزارش‌های بسیاری از همکاری‌های تهران و این گروه شبه‌نظامی منتشر شده است.

یک ماه پیش، ایران اینترنشنال اطلاعاتی را درباره نقش جمهوری اسلامی در تاسیس «المهندس»، بازوی اقتصادی حشد شعبی عراق فاش کرد.

بر اساس این اطلاعات، شرکت «المهندس» در عراق که نامش از «ابومهدی المهندس»، معاون اجرایی کشته شده سازمان مسلح حشد شعبی عراق گرفته شده، با کمک مستقیم محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق، وارد «پیمانکاری و گرفتن پروژه‌های بزرگ عمرانی» در این کشور شده است.

بر اساس این گزارش، ایجاد این شرکت نیز نه تنها منجر به افزایش نفوذ نظامی و اقتصادی این گروه مسلح در عراق خواهد شد بلکه تکرار تجربه قرارگاه خاتم الانبیا است که به بازوی اقتصادی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ایران تبدیل شده است.

هم‌زمان در بودجه سه سال آینده عراق، بودجه حشد شعبی افزایش یافته و مبلغ سه تریلیون و ۷۴۳ میلیارد دینار برای این سازمان مسلح اختصاص داده شده است.

Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

انتخابات اسرائیل؛ پس از پایان رأی‌گیری چه اتفاقی می‌افتد؟
۱

انتخابات اسرائیل؛ پس از پایان رأی‌گیری چه اتفاقی می‌افتد؟

۲
اختصاصی

اسکات بسنت: اقتصاد ایران امسال ۲۵ درصد کوچک می‌شود

۳

عمار حکیم بر حفظ منافع عراق تاکید کرد؛ تندروهای ایرانی خواستار اقدام تلافی‌جویانه شدند

۴

نشست چهارجانبه تهران با تاکید بر ضرورت ادامه گفت‌وگوها پایان یافت

۵

با وجود افزایش کرسی‌های حزب لیکود، مخالفان از شکست نتانیاهو در انتخابات می‌گویند

انتخاب سردبیر

  • گسترش روابط بغداد و دمشق در سایه تنش با تهران؛ نخست‌وزیر عراق به سوریه می‌رود

    گسترش روابط بغداد و دمشق در سایه تنش با تهران؛ نخست‌وزیر عراق به سوریه می‌رود

  • از دکل نفت تا پهپاد فضایی؛ نمایش مضحک بابک زنجانی در نقش «ایلان ماسک وطنی»
    تحلیل

    از دکل نفت تا پهپاد فضایی؛ نمایش مضحک بابک زنجانی در نقش «ایلان ماسک وطنی»

  • جزییات کودتای شبکه فساد فروش نفت اطلاعات سپاه‌؛ آغاز با نامه محرمانه شمخانی به خامنه‌ای
    اختصاصی

    جزییات کودتای شبکه فساد فروش نفت اطلاعات سپاه‌؛ آغاز با نامه محرمانه شمخانی به خامنه‌ای

  • دادستانی: عکس‌برداری متهمان از محل سکونت خبرنگاران ایران‌اینترنشنال بخشی از تدارک حمله بود

    دادستانی: عکس‌برداری متهمان از محل سکونت خبرنگاران ایران‌اینترنشنال بخشی از تدارک حمله بود

  • رویترز: حزب‌الله با کمک مالی ایران برای جنگ احتمالی تازه با اسرائیل آماده می‌شود

    رویترز: حزب‌الله با کمک مالی ایران برای جنگ احتمالی تازه با اسرائیل آماده می‌شود