• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

افشاگری پس از ۶ماه؛فدراسیون ۲۲۰ تماشاگر به جام‌جهانی برد، تور برگزار کرد، بدهکار هم هست

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۱:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)

شش ماه پس از جام جهانی پرحاشیه برای ایران، حرمت‌الله رفیعی، رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی به ایسنا گفته که «فدراسیون فوتبال در ازای فروش بلیت، شرط کرد ۲۲۰مسافر جام جهانی را خودش معرفی می‌کند.» در جام‌جهانی قطر تماشاگران حکومتی،‌ بخشی از سکوهای بازی‌های ایران را اشغال کردند

رفیعی همچنین گفته که «با گذشت بیش از شش ماه از پایان جام جهانی فوتبال در قطر، فدراسیون فوتبال هنوز بخشی از طلب خود را بابت تورها و مسافران جام جهانی، که خودش به آژانس‌ها معرفی کرده بود، صاف نکرده و بدهکار است. بدهکاری فدراسیون فوتبال فقط در یک مورد به حدود هفت میلیارد تومان می‌رسد. علاوه‌بر این، خدماتی برای پرواز از برخی آژانس‌های دیگر گرفته شده که به تعهدات مالی خود نسبت به آن‌ها نیز هنوز عمل نکرده است.»

رییس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران درباره جزییات مذاکره فدراسیون فوتبال گفته است: در جریان اجرای سفرهای جام جهانی، ما منتقد بودیم که فدراسیون فوتبال خودش نباید بلیت‌ها را عرضه کند و یا تور جام جهانی اجرا کند، چون به تجربه مشکلات آن را پیش‌بینی کرده بودیم. آن موقع فدراسیون شرط گذاشت که به تعداد محدودی از آژانس‌ها سهمیه بلیت می‌دهد، اما در ازای آن مسافران را خودش معرفی می‌کند.»

به گفته رفیعی پس از این توافق فدراسیون «با یکی از آژانس‌ها طرف قرارداد شد، ولی پس از گذشت شش ماه هنوز به تعهدات مالی خود کامل عمل نکرده است. درحالی که متعهد شده بود تا پایان جام جهانی، هزینه اجرای تور جام جهانی برای مسافرانی را که معرفی کرده است پرداخت کند.»

ایسنا نوشته که ارزش قراردادی که فدراسیون فوتبال با مجری منتخب تورهای جام جهانی بسته است، حدود ۲۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده که در ازای آن، آژانس طرف قرارداد به عنوان مجری تور جام جهانی ۲۰۲۲ متعهد شده بود به تعداد ۲۲۰ مسافر معرفی‌شده از سوی این فدراسیون، خدمات پروازی (با هواپیمای ایران‌ایر به صورت رفت و برگشت)، ترانفسر، تغذیه و اسکان ارائه دهد.
بنابر اظهارات مجری تور جام جهانی ۲۰۲۲ که با فدراسیون فوتبال طرف قرارداد بوده، حدود هفت میلیارد تومان از مبلغ این قرارداد باقی مانده که فدراسیون فوتبال متعهد بود تا پایان قرارداد (نهم آذرماه ۱۴۰۱) پرداخت کند که با وجود نامه‌نگاری و وعده‌های متعدد، هنوز عملی نشده است.

فدراسیون فوتبال همچنین در ازای اجرای این تور مطابق قرارداد به آژانس مربوطه سهمیه ۱۰۰ بلیت در هر سه بازی ایران در جام‌جهانی ۲۰۲۲ را با قیمت مصوب واگذار کرده بود.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

خلبان هندی فلای‌دبی: در کابین را باز کردم تا مسافران و خدمه برای کمک وارد شوند
۱

خلبان هندی فلای‌دبی: در کابین را باز کردم تا مسافران و خدمه برای کمک وارد شوند

۲

حادثه پرواز فلای‌دبی بر احیای صنعت هوایی منطقه سایه انداخت

۳

بسیج بیش از ۱۰۰ هزار نیروی یمنی؛ گزارش رویترز از تدارک حمله گسترده عربستان به حوثی‌ها

۴

عمان کمک‌خلبان متهم به تلاش برای سرنگونی پرواز تل‌آویو را از پرواز منع کرده بود

۵

آمریکا ۹ هزار نیروی نظامی و سومین ناو هواپیمابر خود را به خاورمیانه اعزام می‌کند

انتخاب سردبیر

  • سردبیر خبر اورشلیم‌پست: مردم ایران بدانند تنها نیستند

    سردبیر خبر اورشلیم‌پست: مردم ایران بدانند تنها نیستند

  • زندان گوهردشت با وجود هشدارها درباره محو شواهد کشتار زندانیان تخریب می‌شود

    زندان گوهردشت با وجود هشدارها درباره محو شواهد کشتار زندانیان تخریب می‌شود

  • بسنت: برای اولین بار در تاریخ، ایران این هفته هیچ نفتی روی آب نخواهد داشت

    بسنت: برای اولین بار در تاریخ، ایران این هفته هیچ نفتی روی آب نخواهد داشت

  • نتانیاهو: جمهوری اسلامی سقوط خواهد کرد؛ محاصره ترامپ سپاه پاسداران را تضعیف کرده است

    نتانیاهو: جمهوری اسلامی سقوط خواهد کرد؛ محاصره ترامپ سپاه پاسداران را تضعیف کرده است

  • جمهوری اسلامی سیاوش جمشیدی را در ارتباط با اعتراضات دی‌ماه در شهرکرد اعدام کرد

    جمهوری اسلامی سیاوش جمشیدی را در ارتباط با اعتراضات دی‌ماه در شهرکرد اعدام کرد