«جنگ جهانی سوم»؛ تلاش جمهوری اسلامی برای انتقام‌جویی از تنابنده و سیدی با حذف عکس و نامشان

چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۱/۳۰

محمد شایسته، پخش‌کننده فیلم «جنگ جهانی سوم»، از فشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت ابراهیم رئیسی برای حذف نام هومن سیدی و عکس محسن تنابنده از بیلبوردهای تبلیغات این فیلم خبر داد.

شایسته در یک استوری اینستاگرامی نوشت: «تا دیشب می‌گفتند اسم هومن سیدی را بردارید مجوز بیلبورد می‌دهیم، اسم کارگردان را حذف کردیم. امروز به شرکت تبلیغاتی گفتند عکس تنابنده هم باید حذف شود. در این صورت فقط عکس این خانه می‌ماند؛ مگر تبلیغ مشاور املاک می‌خواهیم بکنیم.»

این فشار جمهوری اسلامی برای حذف نام و عکس این هنرمندان در حالی است که اقدامات علیه هنرمندان حامی خیزش سراسری علیه جمهوری اسلامی در ماه‌های اخیر تشدید شده است.

پیشتر در پی خیزش سراسری در ایران، هومن سیدی،‌ کارگردان و بازیگر، با انتشار عکسی از دریافت جایزه سینمایی خود از حسن روحانی، رییس‌جمهوری پیشین، در اینستاگرام نوشت: «این ننگ برای من هیچ‌گاه پاک نخواهد شد. از خودم شرمسارم ....»

او افزود: «یادم است چقدر ساده گول دادن امید را خوردیم.»

محسن تنابنده، بازیگر سینما و تلویزیون نیز پیشتر و بعد از اعدام محسن شکاری در پستی نوشت: «افتخاری است همنام تو بودن محسن جان.»

تنابنده همچنین در اینستاگرامش با اشاره به باخت تیم ملی فوتبال نوشت: «باختيم بايدم می‌باختيم ولی نه با اين نتيجه ... این نتيجه نتيجه تو زمين نبود. نتيجه حال و روح خراب بود، نتيجه كردستان بود، مهاباد بود، سيستان و بلوچستان بود و ...»

این بازیگر پیش از جنبش علیه جمهوری اسلامی نیز انتقادهایی را مطرح می‌کرد.

او دو سال پیش ضمن اشاره به هم‌گروه شدن تیم‌های فوتبال ایران با لبنان،‌ سوریه و عراق در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی، با کنایه به حمایت جمهوری اسلامی از برخی کشورهای منطقه نوشت: «به لحاظ فوتبالی تو گروه خوبی افتادیم اما به لحاظ مالی دهنمون سرویسه چون ما مادرخرجیم ...»

در هفتادونهمین جشنواره ونیز، جایزه بهترین فیلم بخش افق‌ها به «جنگ جهانی سوم» ساخته هومن سیدی رسید و محسن تنابنده برای بازی در این فیلم، بهترین بازیگر مرد بخش افق‌ها شد.

سیدی این جایزه را به مردم ایران تقدیم کرد و تنابنده نیز گفت جایزه‌اش را به همسرش و کارگران ایران تقدیم می‌کند.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

جهان‌نما
خبرها
خبرها
حرف آخر با پوریا زراعتی

شنیداری

پادکست‌ها