حملات شیمیایی به مدارس دخترانه؛ تیراندازی نیروهای امنیتی به تجمع اعتراضی مردم سقز

یکشنبه ۱۴۰۲/۰۱/۲۰

در پی حملات شیمیایی به مدارس دخترانه شهر سقز در استان کردستان، مردم این شهر تجمع اعتراضی با شعار علیه حکومت برگزار کردند، اما نیروهای امنیتی به سمت مردم تجمع‌کننده در محله شهناز سقز تیراندازی کردند.

بر اساس گزارش و ویدئوهای رسیده به ایران اینترنشنال، مردم سقز در واکنش به مسموم‌سازی دانش‌آموزان دختر چند مدرسه در این شهر مقابل این مدارس شعارهای ضد حکومتی از جمله شعار «مرگ بر خامنه‌ای» سر دادند.

همچنین بر اساس این گزارش‌ها، مردم در خیابان‌های سقز آتش روشن کردند.

برگزاری این تجمع‌های اعتراضی موجب شد که نیروهای یگان ویژه در خیابان‌های سقز حضور پیدا کنند.

سازمان حقوق بشری هه‌نگاو خبر داد که دانش‌آموزان دبیرستان‌های دخترانه طالقانی، معارج و سمیه سقز مسموم و به مراکز درمانی منتقل شدند.

ویدیوهای رسیده به ایران اینترنشنال نیز تایید می‌کند که روز یکشنبه ۲۰ فروردین‌ماه به مدرسه دخترانه معراج در سقز حمله شیمیایی شده و برخی دانش‌آموزان آن مسموم شده‌اند.

همچنین بر اساس گزارش‌ها ۳۰ نفر از دانش‌آموزان مدرسه قدسیه در روستای ورجوی در مراغه در استان آذربایجان شرقی، مسموم و با علائم تهوع، سردرد و گرفتگی عضلات به مراکز درمانی منتقل شدند.

حمله شیمیایی به مدارس ایران از چند ماه پیش آغاز شده و این حملات پس از تعطیلات نوروز نیز ادامه یافته است.

روز شنبه ۱۹ فروردین نیز دانش‌آموزان دبستان دخترانه «سعدی» در ارومیه بر اثر حمله شیمیایی دچار مسمومیت شدند.

حکومت از بازداشت و معرفی عوامل این حملات خودداری کرده و برخی از فعالان خود جمهوری اسلامی را به دست داشتن در این حملات متهم کرده‌اند.

علاوه بر مسموم‌سازی دانش‌آموزان مدارس ایران به ویژه مدارس دخترانه، سرکوب اعتراضات معلمان در ایران به ویژه در شهرهای کردنشین نیز در هفته‌های اخیر شدت گرفته است.

چند روز پیش، در ادامه اعتراض به بازداشت فعال صنفی معلمان، شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان بازداشت سلیمان عبدی در سقز را محکوم کرد.

تازه‌ترین خبرها

پربیننده‌ترین‌ها

حرف آخر
نبرد
جهان‌نما

پربیننده‌ترین ویدیو‌ها

رادیو

روایت شما

فیلم‌ها و صداهای خود را برای ما
ارسال کنید