مسیح علینژاد: هلند قول داد اتحادیه اروپا را برای تروریست شناختن سپاه تحت فشار قرار دهد
مسیح علینژاد، روزنامهنگار و چهره مخالف جمهوری اسلامی، پس از دیدار با نخستوزیر، نمایندگان پارلمان و مقامات ارشد هلند به ایراناینترنشنال گفت مقامات دولت هلند قول دادهاند در نشست اتحادیه اروپا در بروکسل، کشورهای دیگر اروپایی را برای تروریست شناختن سپاه تحت فشار قرار دهند.
علینژاد روز جمعه ۲۶ اسفند در گفتوگو با مهران عباسیان، خبرنگار ایراناینترنشنال گفت: «به وزیر دادگستری هلند گفتم به جای بریدن موی خود در همبستگی با مردم ایران، بهتر است رابطه این کشور را با جمهوری اسلامی قطع کند.»
او افزود: «به مقامات هلند گفتم همان دختران ایرانی که به خاطر رعایت نکردن حجاب اجباری هدف گلوله، تجاوز و شکنجه قرار گرفتند، چشمهایشان را از دست دادند و مورد حمله شیمیایی قرار گرفتند، منتظر اقدام کشورهای اروپایی علیه جمهوری اسلامی هستند.»
مسیح علینژاد همچنین در توییتی نوشت به وزیر دادگستری هلند گفته سیستم قضایی جمهوری اسلامی ناعادلانهترین دستگاه تصمیمگیری است که به جای اجرای عدالت، حکم زندان، تجاوز، شکنجه و اعدام مردم بیگناه را به جرم اعتراض مسالمتآمیز صادر میکند.
او افزود که در دیدار با وزیر دادگستری هلند از او درخواست کرده وزیران دادگستری کشورهای اروپایی را فرا بخواند تا درباره حمله شیمیایی عمدی به دختران دانشآموز و شکنجه سیستماتیک معترضان در ایران تحقیق کنند.
علینژاد خاطرنشان کرد درخواست تحقیق از خود حکومت ایران اشتباه است و نباید از قاتل بخواهیم درباره قتل تحقیق کند.
مسیح علینژاد همچنین روز جمعه ۲۶ اسفند در کمیته روابط خارجی پارلمان هلند سخنرانی کرد. او در این سخنرانی جمهوری اسلامی را «یک آپارتاید جنسیتی» نامید و از کشورهای دموکراتیک خواست با قاتلان جوانان ایرانی مراوده مالی نکنند.
او تاکید کرد تروریستی شناختن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی را منزوی میکند.
علینژاد در سخنرانی خود گفت: «اگر واقعا به دنبال ثبات در منطقه هستید نمیشود با یکی از بیثباتترین رژیمها مذاکره کنید. این انقلاب پیروز خواهد شد و ما از شر جمهوری اسلامی راحت میشویم.»
او در ادامه گفت: «ایران بدون جمهوری اسلامی به نفع همه جهان خواهد بود. ایران سکولار به معنی پناهجوی کمتر است. حجاب اجباری به اروپا هم صادر شده و از سوی جمهوری اسلامی و طالبان ترویج شده است.»
این فعال سیاسی تاکید کرد: «نمیدانم چرا متحدان آمریکا در تروریستی خواندن سپاه تردید دارند. سپاه به [ولادیمیر] پوتین پهپاد میدهد و باید با تروریسم، سرسختانه روبهرو شد. یکی از راهها برای منزوی کردن جمهوری اسلامی تروریستی شناختن سپاه پاسداران است. اروپا و به خصوص هلند به مواضع سخت گذشته خود در قبال سپاه پاسداران و جمهوری اسلامی برگردد.»
علینژاد با بیان اینکه کشورهای دموکراتیک نباید با قاتلان جوانان ایرانی مراوده مالی داشته باشند، گفت: «مردم تحصیلکرده ایران میتوانند ایران را اداره کنند. رویای مشترک همه ما بازگشت افراد تحصیلکرده در تبعید به ایران است.»
این فعال سیاسی همچنین گفت: «جمهوری اسلامی میخواهد این روایت را جا بیندازد که حتی مردم نمیدانند چه میخواهند اما این درست نیست. مردم ایران فریاد میزنند که دموکراسی و آزادی میخواهند.»
او با تاکید بر این که «قانون حجاب اجباری و روسری روی سر یک دختر هفت ساله فرهنگ ایران نیست بلکه فرهنگ جمهوری اسلامی است»، ادامه داد: «دختران در ایران و افغانستان اگر حجاب نداشته باشند از حق تحصیل محروم میشوند. به چشمان خواهران من شلیک شده است. ما مردم ایران برای شما شریک بهتری از آخوندها هستیم.»
علینژاد خطاب به نمایندگان هلندی گفت: «ایران سوریه نمیشود. باید ایران را با تاریخ غنی خودش مقایسه کنید؛ ما سابقه حاکمیت قانون را داشتهایم. انقلاب ۵۷ علیه زنان و اقلیتها بود. الان موقع آن است که به جای مقامات رژیم با چهرههای اپوزیسیون دیدار کنید.»
مسیح علینژاد همچنین گفت: «ما میخواهیم پیوندهای خود را با کسانی که مردم ایران را میکشند، قطع کنید. ما مردم ایران و اوکراین از جنگطلبان یکسانی رنج میکشیم. ایرانیها از شبکههای اجتماعی بیرون انداخته شدهاند چون خامنهای و رئیسی این کار را جرم اعلام کردهاند اما خودشان در این رسانهها حضور دارند. شرکتهای فنآوری باید آنها را بیرون بیندازند.»
او در ادامه گفت: «منفعت توافق با جمهوری اسلامی به مردم ایران نخواهد رسید. جمهوری اسلامی نهادهایی دارد که حتی نام آنها قابل ترجمه نیست اما بودجههای غیرقابل باور دارند و حجاب اجباری را ترویج میکنند. صدای اروپا در تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران باید واحد باشد.»
او همچنین درباره سیاست گروگانگیری جمهوری اسلامی گفت: «جمهوری اسلامی دیده است که دیپلماسی ربودن و گروگانگیری جواب میدهد و دلیلی نمیبیند آن را قطع کند. همین حالا چند شهروند اروپایی در زندانهای جمهوری اسلامی هستند و به عنوان وجهالمصالحه استفاده میشوند.»
علینژاد افزود: «اگر غرب بابت گروگانگیریهای جمهوری اسلامی پولی پرداخت نکند جمهوری اسلامی از این سیاست دست خواهد کشید.»
پس از سخنرانی مسیح علینژاد، او به سوالاتی هم که از سوی نمایندگان پارلمان مطرح شد پاسخ داد.
علینژاد از جمله گفت: «تجربه شخصی من برای ترور شدن به دست سه فرد از اروپای شرقی، به من ثابت کرد چطور پوتین و جمهوری اسلامی و دیکتاتورها، برای از بین بردن مخالفانشان به هم کمک می کنند.»
این فعال سیاسی در ادامه حضور خود در هلند، علاوه بر دیدار با وزیر دادگستری این کشور، قرار است با شهردار آمستردام هم در یک برنامه با حضور چند کارشناس ایرانی شرکت کند.
در این برنامه، علینژاد درباره ائتلاف شکل گرفته و منشور مهسا بیشتر توضیح خواهد داد.