

در ادامه اعتراض به مسمومسازی دانشآموزان گروهی از خانوادههای دانشآموزان در اعتراض به مسمومیتها در مدارس، در اهواز مقابل ادارهکل آموزش و پرورش خوزستان تجمع کرده و شعارهایی سر دادند.
تجمعکنندگان شعارهایی از جمله «حکومت بچهکش، نمی خوایم نمیخوایم» و «مرگ بر طالبان چه افغان چه ایران» سر دادند.
روز سه شنبه نیز معلمان و مردم معترض در پاسخ به فراخوانها، مقابل ادارهکل آموزش و پرورش دهها شهر تجمع کردند. معترضان در این تجمع خواستار امنیت مدارس شده و شعارهایی از جمله «مرگ بر حکومت بچهکُش» سر دادند.
در همین حال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران اعلام کرد که در پی تجمع معلمان و خانواده دانشآموزان مقابل اداره کل آموزش و پرورش سنندج در اعتراض به حملههای شیمیایی به مدارس، ۶ نفر از اعضای هیئت مدیره معلمان سنندج بازداشت شدند و دو نفر دیگر از معلمان مورد اصابت گلوله ساچمهای قرار گرفتند.
نیروهای امنیتی همچنین به تجمع معلمان در اصفهان و شیراز نیز یورش برده و به سمت تجمعکنندگان در رشت گاز اشکآور شلیک کردند.
همزمان وزارت کشور ایران از بازداشت چند نفر در شش استان خوزستان، آذربایجان غربی، فارس، کرمانشاه، خراسان رضوی و البرز، به اتهام مسمومسازی دانش آموزان خبر داد.
همزمان با اطلاعیه وزارت کشور، مجید میراحمدی، معاون امنیتی وزیر کشور، گفته بود که «برخی از موارد مسمومسازی دانشآموزان جنبه غیرمعاندانه داشته و آنان (عاملان)ارشاد شدند.»
این سخنان بازتاب گستردهای داشت و کاربران فضای مجازی آن را به معنای اذعان جمهوری اسلامی به دست داشتن نیروهای حامی حکومت یا نیروهای امنیتی در این حملات دانستند.
با این حال میراحمدی بعد از بازتاب گسترده سخنان گفت که «منظورم برخی دانشآموزان بود که تذکر گرفتند.»
پیش از این نیز گروههای مخالف جمهوری اسلامی و برخی چهرههای سیاسی در داخل کشور نهادهای امنیتی را عامل مسمومسازی دانشآموزان معرفی و هدف آنان را ارعاب مردم به خصوص زنان و دانشآموزان پس از خیزش انقلابی مردم ایران دانستهاند.
با این حال وزارت کشور مسموم کردن دانشآموزان در شهرستان لارستان در استان فارس را به مخالفان حکومت منتسب کرده و توضیحی درباره بازداشتشدگان در دیگر شهرها نداده است.
در همین حال سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فرماندهی انتظامی، گفت که در شهرستان لارستان در استان فارس دو مرد ۵۰ و ۲۲ ساله و سه زن که یکی از آنان دانش آموز مردودی ۲۱ ساله بود بازداشت شدهاند.
بر اساس آمار گردآوریشده از سوی ایران اینترنشنال روز سه شنبه بیش از ۵۰ مدرسه و روز دوشنبه بیش از ۱۲۰ مدرسه و روز یکشنبه بیش از ۸۰ دمدرسه در سراسر ایران هدف حمله شیمیایی قرار گرفتند.
مقامهای جمهوری اسلامی اعلام کرده اند که حدود ۱۰ درصد مسموم شدن دانش آموزان واقعی بوده و دیگر دانشآموزان دختر «احساساتی» و «جوگیر» و دچار «هراس اجتماعی» شدهاند.