انتشار خبرهای ضد و نقیض درباره وضعیت سلامتی میرحسین موسوی

از شامگاه ۱۲ اسفند خبرهای ضد و نقیضی درباره بیماری و وضعیت سلامتی میرحسین موسوی، منتقد در حصر جمهوری اسلامی و علی خامنه‌ای منتشر شده است. منابع و رسانه‌های خبری نزدیک به او اما گزارش داده‌اند که او به آنفولانزای شدید مبتلا شده و تعلل در رسیدگی پزشکی، حالش را وخیم کرده است.

خبرگزاری ایرنا که رسانه رسمی دولت است، شب گذشته عکسی قدیمی از میرحسین موسوی در بیمارستان منتشر کرد و مدعی شد او به دلیل «عدم رعایت اصول بهداشتی در معاشرت زیاد با افراد» بیمار شده است.

این ادعا در حالی‌ است که حصر میرحسین موسوی در روزهای گذشته و پس از انتشار بیانیه‌ای درباره برگزاری انتخابات آزاد و تغییر قانون اساسی برای گذار از جمهوری اسلامی و تشکیل مجلس موسسان، تشدید شده بود.

بر این اساس ارتباط او با اطرافیان پس از انتشار این بیانیه محدود شده و به جز فرزندان و زندان‌بانانش، کسی را ملاقات نکرده بود. برای همین بسیاری معتقدند انتقال ویروس از طریق زندان‌بانان صورت گرفته است.

پس از این که خبرگزاری ایرنا از بیماری و بدحال شدن موسوی خبر داد، سایت خبری انصاف‌نیوز بیماری او را «ابتلا به کرونا» اعلام کرد اما در ساعات پایانی شب با تصحیح خبر خود نوشت که میرحسین موسوی به آنفولانزای شدید مبتلا شده است.

وب‌سایت کلمه نیز از «تشدید تب و بی‌حالی» او نوشت و توضیح داد که حال موسوی در پی ابتلا به آنفولانزا و تعلل در رسیدگی لازم و ضروری پزشکی وخیم و به بیمارستان منتقل شده است.

در حالی که برخی مخالفان جمهوری اسلامی تعلل در رسیدگی به بیماری میرحسین موسوی را «عامدانه» خواندند، برخی چهره‌های وابسته به جریان اصولگرا و نزدیک به نظام برای او «آرزوی مرگ» کردند.

مرتضی پناهیان، پسر علیرضا پناهیان (روحانی اصولگرا) در توییتر خود با اشاره به بیمار شدن میرحسین موسوی، از «آرزوی موفقیت برای ویروس» نوشت و در توییتی دیگر اضافه کرد: «میرحسن موسوی حسابش با همه جداست؛ ۱۲ ساله مرگش به تاخیر افتاده. تازه اگر هم با ویروس فوت کنه، اجحاف شده که اعدامش نکردند.»

به گفته منابع خبری نزدیک به میرحسین موسوی، بیانیه روز ۲۱ بهمن این نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸که همراه همسرش زهرا رهنورد در حصر است، واکنش‌های بسیاری به دنبال داشته و باعث شد محدودیت‌های حصر آن‌ها تشدید شود.

موسوی که ۱۳ سال گذشته را در حصر و زندان خانگی سپری کرده، در این بیانیه با تاکید بر این که نجات ایران به «تحول بنیادین» نیاز دارد، خواستار «برگزاری همه‌پرسی آزاد و سالم» درباره ضرورت تدوین قانون اساسی جدید، تشکیل مجلس موسسان در «انتخاباتی آزاد و منصفانه» و «استقرار نظامی مبتنی بر حاکمیت قانون» شده بود.