• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ند پرایس: «دروغ» امیرعبداللهیان درباره برجام واقعیت‌های مرتبط با آن را «تغییر نخواهد داد»

۹ اسفند ۱۴۰۱، ۰۳:۳۸ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۹:۱۹ (‎+۰ گرینویچ)

بر خلاف ادعای امیرعبداللهیان درباره آمادگی آمریکا برای احیای برجام، سخنگوی وزارت‌خارجه این کشور گفت: «فقط مقام‌های ایرانی می‌توانند توضیح دهند که چرا به گفتن این دروغ‌ها ادامه می‌دهند.» او افزود:«احیای برجام ماه‌هاست در دستور کار نبوده و ما هیچ پیامی به ایران نداده‌ایم.»

پیش‌تر، حسین امیرعبداللهیان به شبکه العالم گفته بود فواد حسین، وزیر خارجه عراق، پس از بازگشت از واشینگتن حامل این پیام بود که آمریکا «برای جمع‌بندی توافق» احیای برجام «آمادگی دارد» و «برداشت ما از این پیام این است که دستیابی به توافق ممکن خواهد بود، اگر ریاکارانه برخورد نکنند.»

اما ند پرایس در پاسخ به پرسش سمیرا قرایی، خبرنگار ایران‌اینترنشنال، در این باره، این ادعا را رد کرد و گفت: «مقام‌های ایران می توانند هر چه‌قدر بخواهند حرف خود را تکرار کنند، اما این واقعیت را تغییر نخواهد داد.»

رد ادعای امیرعبداللهیان از سوی ند پرایس در حالی اتفاق افتاد که وزیر خارجه جمهوری اسلامی هم‌زمان با خیزش سراسری ایرانیان در داخل و خارج از کشور به نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد رفته است.

به گفته سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، ادعاهای مقام‌های ایرانی درباره برجام واقعیت‌های مرتبط با آن را «تغییر نخواهد داد» و افزود: «من جوابی درباره اینکه چرا مقام‌های ایرانی ممکن است سعی در فریب بقیه جهان داشته باشند ندارم و این سوال را باید از خود آنان پرسید.»

واشینگتن پیش‌تر نیز اعلام کرده بود اکنون مذاکرات احیای برجام برای کاخ سفید اولویت ندارد و به نظر می‌رسد دو موضوع سرکوب اعتراضات سراسری ایران و همچنین ارسال تسلیحات به روسیه برای به‌کار‌گیری در جنگ اوکراین موجب شده که این مذاکرات اهمیت خود را برای آمریکا از دست بدهد.

همچنین امیرعبداللهیان قبل‌تر در جریان وزیر امور خارجه قطر به تهران گفته بود دوحه حامل پیام آمریکا برای ایران است.

پیش‌تر یک منبع مطلع در بغداد به ایران‌اینترنشنال گفت که موضوع عمده گفت‌وگوهای امیرعبداللهیان با مقام‌های عراق در سفر اخیرش به این کشور، محتوای مذاکرات واشینگتن و بغداد در رابطه با مسائل بانکی و دلار بوده است.

این منبع که نخواست اسمی از وی برده شود گفت که «دولت ایران در چند سال گذشته بسیار متکی به دریافت دلار از عراق بوده است» و دلیل حضور وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در بغداد، «نگرانی تهران از قوانین جدید آمریکا برای عراق به منظور جلوگیری از هر گونه قاچاق دلار به ایران» بوده است.

Banner

پربازدیدترین‌ها

احتمال استعفای پزشکیان؛ نشانه‌ای از تشدید شکاف در ساختار قدرت جمهوری اسلامی
۱
تحلیل

احتمال استعفای پزشکیان؛ نشانه‌ای از تشدید شکاف در ساختار قدرت جمهوری اسلامی

۲

نیویورک‌تایمز: تهران و مسقط به توافقی برای تقسیم مسیرهای تردد در تنگه هرمز نزدیک شده‌اند

۳

رویترز: آمریکا در جنگ ایران تقریبا تمام موشک‌های دوربرد دقیق خود را به‌کار برده است

۴

حمله به یک کشتی در تنگه هرمز هم‌زمان با ابهام درباره مذاکرات آمریکا و جمهوری اسلامی

۵

امارات بار دیگر ورود شناورهای ایرانی را به بنادر خود ممنوع کرد

انتخاب سردبیر

  • هشدار ترامپ به جمهوری اسلامی: توافق نشود «ضربه اصلی» در راه است

    هشدار ترامپ به جمهوری اسلامی: توافق نشود «ضربه اصلی» در راه است

  • مرغان مگس‌گیر «خیانتکار» صدایشان را عوض می‌کنند

    مرغان مگس‌گیر «خیانتکار» صدایشان را عوض می‌کنند

  • شهروندان:‌ با «دزدی» اپراتورها، حجم بسته‌های اینترنت بسیار زود تمام می‌شود
    روایت شما

    شهروندان:‌ با «دزدی» اپراتورها، حجم بسته‌های اینترنت بسیار زود تمام می‌شود

  • رسایی خواستار اعلام استعفای دوباره پزشکیان برای راستی‌آزمایی موافقت خامنه‌ای با آن شد

    رسایی خواستار اعلام استعفای دوباره پزشکیان برای راستی‌آزمایی موافقت خامنه‌ای با آن شد

  • حوثی‌ها و شبه‌نظامیان عراقی همسو با جمهوری اسلامی پایگاه مشترک حمله به اسرائیل می‌سازند

    حوثی‌ها و شبه‌نظامیان عراقی همسو با جمهوری اسلامی پایگاه مشترک حمله به اسرائیل می‌سازند