• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

زلزله مهیب در جنوب‌شرق ترکیه؛ آتسو، مهاجم تیم ملی غنا زنده از زیر آوار بیرون آورده شد

۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۱:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

مصطفی اوزات، سخنگوی مطبوعاتی و روابط خارجی هاتای اسپور با تایید زنده بودن مهاجم غنایی این تیم گفت: کریستین آتسو با مصدومیت به بیرون منتقل شد. پایان خطرناک ترین ساعات کریستین آتسو.

پس از زمین لرزه وحشتناک روز گذشته در ترکیه تیم‌های ورزشی بسیاری از گیر افتادن ورزشکاران خود در زیر آوار خبر دادند. نام سه لژیونر ایرانی نیز در میان این گیر افتادگان وجود دارد. روز گذشته اخباری درباره زنده بودن مهاجم سابق چلسی منتشر و بلافاصله تکذیب شد اما امروز باشگاه فعلی او زنده بودن این بازیکن غنایی را تایید کرد.

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

نقش سنسور هوشمند در حذف دراماتیک کرواسی؛ چرا گل تساوی ثانیه‌های پایانی کروات‌ها مردود شد؟
۱

نقش سنسور هوشمند در حذف دراماتیک کرواسی؛ چرا گل تساوی ثانیه‌های پایانی کروات‌ها مردود شد؟

۲

واشینگتن‌پست: آمریکا درباره طرح اسرائیل برای ترور رهبران ایران به تهران هشدار داده بود

۳

ایرج مظفری، کاپیتان پیشین تیم ملی والیبال، در کانادا به آزار جنسی دختران نوجوان متهم شد

۴
تحلیل

شبحِ رهبر در مراسم تدفین: بودن و نبودن مجتبی چه معنایی دارد؟

۵

افشای جزییات حمله به پوریا زراعتی در تصاویر دوربین‌های مداربسته

انتخاب سردبیر

  • شهرنوش پارسی‌پور، نویسنده برجسته ایرانی، درگذشت

    شهرنوش پارسی‌پور، نویسنده برجسته ایرانی، درگذشت

  • تشییع یک تابوت؛ تلاش جمهوری اسلامی برای تطهیر یک دیکتاتور
    تحلیل

    تشییع یک تابوت؛ تلاش جمهوری اسلامی برای تطهیر یک دیکتاتور

  • زخم آتش بر سرزمین بلوط

    زخم آتش بر سرزمین بلوط

  • افشای جزییات حمله به پوریا زراعتی در تصاویر دوربین‌های مداربسته

    افشای جزییات حمله به پوریا زراعتی در تصاویر دوربین‌های مداربسته

  • استقرار نیروهای ویژه سپاه برای شناسایی کشتی‌های مسیر جنوبی تنگه هرمز
    اختصاصی

    استقرار نیروهای ویژه سپاه برای شناسایی کشتی‌های مسیر جنوبی تنگه هرمز

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

احتمال استعفای مربی پای فینال؛ وزنه‌برداران فینالسیت پول نگرفتند و اعتصاب کردند

۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۰۸:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)
احتمال استعفای مربی پای فینال؛ وزنه‌برداران فینالسیت پول نگرفتند و اعتصاب کردند
100%

وزنه‌بردارهای تیم ذوب‌آهن در آستانه فینال لیگ برتر اعتصاب کردند و در تمرینات شرکت نمی‌کنند. فینال ۲۵ بهمن در اهواز برگزار می‌شود. مهدی کرمی، وزنه بردار دسته ۱۰۹ کیلوگرم گفته: «ذوب‌آهن باید تا قبل از فینال در سه قسط، تسویه کامل می‌کرد اما حتی یک درصد از قراردادها را پرداخت نکرده»

خبرگزاری ایسنا گزارش داده وزنه‌بردارهای شاخص این تیم نظیر مهدی کرمی، حافظ قشقایی، علیرضا یوسفی، حسن گل پرور به دلیل پرداخت نشدن قراردادشان حضور در اردوی تیم ذوب‌آهن را تحریم کرده‌اند.

مهدی کرمی، وزنه بردار ملی پوش دسته ۱۰۹ کیلوگرم گفته: ما به خاطر خوش حسابی ذوب‌آهن قرارداد بستیم. به هر حال ذوب‌اهن شرکت کوچکی نیست و تیم‌های ورزشی زیادی دارد و قرارداد بقیه رشته‌ها را تسویه کرده یا درصدی را پرداخت کرده است اما نمی‌دانم چرا برای وزنه‌برداری امروز و فردا می کند.

او گفت: «ما هم در اردوی تیم شرکت نکردیم و دو، سه نفری هم که در اردو هستند، اعلام کرده‌اند که اگر تا پنج‌شنبه تکلیف دستمزدها مشخص نشود، اردو را ترک می‌کنند. حتی سرمربی و مربیان تیم هم شاکی هستند و علی جباری، سرمربی تیم اعلام کرده که استعفا می‌دهد.»

به گفته کرمی، قرارداد وزنه بردارها مبلغ بالایی نیست: «البته نمی‌گویند که پرداخت نمی‌کنیم اما امروز و فردا می‌کنند و تاریخ دقیقی برای پرداخت، اعلام نمی‌کنند. هزینه‌ها هم بالا است و حدود هشت روز دیگر فینال است، نه تنها پاداشی نداده‌اند که شارژ روحی شویم، حتی قرارداد خودمان را هم پرداخت نکرده‌اند. اگر قراردادها را تسویه نکنند ما در فینال وزنه نمی‌زنیم.»

کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی قطر شد

۱۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۱۷ (‎+۰ گرینویچ)
کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی قطر شد
100%

حدود ۳ ماه پس از جام جهانی ۲۰۲۲ برای ایران و کارلوس کیروش، سرمربی ایران در ۳ جام جهانی گذشته با فدراسیون فوتبال قطر به توافق رسید تا در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳، روی نیمکت میزبان و البته مدافع عنوان قهرمان بنشیند. کیروش تا پایان جام جهانی ۲۰۲۶ سرمربی قطر خواهد بود.

قطر چهارمین تیم ملی است که کیروش در چهارسال گذشته هدایت آن را بر عهده می‌گیرد. پس از جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ که کیروش از ایران جدا شد، ابتدا به کلمبیا رفت و پس از فراز و فرود با این تیم و ناکامی در صعود به جام جهانی ۲۰۲۲، روانه مصر شد و با این تیم به نائب قهرمانی جام ملتهای آفریقا رسید، اما با مصر هم نتوانست به جام جهانی ۲۰۲۲ صعود کند.

در آستانه جام جهانی ۲۰۲۲،‌ کیروش با هدف جلوگیری از شکست بزرگ فوتبال ایران مقابل انگلیس و آمریکا، دوباره روی نیمکت تیم ملی ایران نشست،‌ اما فوتبال ایران بدترین نتیجه تاریخ خود در جام جهانی را ثبت کرد.

کیروش با تیم ملی به ایران برگشت، چند روز در تهران همچون یک توریست، ماند و بعد رفت. فدراسیون فوتبال ایران با کیروش تا پس از جام جهانی قرارداد داشت. فدراسیون فوتبال هنوز دنبال گزینه‌است که در جام ملت‌های ۲۰۲۳ هدایت بازیکنان را برعهده داشته باشد.

در آخرین اظهارنظرها، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال گفته گزینه داخلی برای تیم ملی مفیدتر است. البته در روزهای گذشته شایعاتی مبنی بر مذاکره با هکتور کوپر هم منتشر شد، اما تاج تکذیب کرد.

کیروش به طور کلی مربی گرانی است، هرچند منتقدان او می‌گویند تاکنون موفقیتی نداشته که بابت این دستمزدهای سنگین بگیرد.

اشراق نجف‌آبادی، حسام موسوی و امیراسلان مهدوی آزاد شدند

۱۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۱۲ (‎+۰ گرینویچ)
اشراق نجف‌آبادی، حسام موسوی و امیراسلان مهدوی آزاد شدند
100%

عرفان نجف‌آبادی برادر اشراق نجف‌آبادی در توییتی اعلام کرد او، حسام موسوی، مربی سنگنوردی و امیرارسلان مهدوی مربی اسنوبرد، از زندان آزاد شدند. پیشتر اتهامات ورزشکاران بازداشت شده در پرونده بمب‌گذاری در معالی‌آباد شیراز «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور» اعلام شده بود.

پس از تیراندازی در شاهچراغ شیراز، جمهوری اسلامی چند نفر را به اتهام بمب‌گذاری در بلوار شریعتی (معالی‌آباد) شیراز بازداشت کرد. نکته عجیب در این پرونده بازداشت ۵ ورزشکار بود.

اشراق نجف آبادی دوچرخه‌سوار و عضو سابق تیم ملی کوهستان روز ۱۸ آبان در شیراز دستگیر شد. او دوچرخه‌سوار، صخره‌نورد و غواص است.

امیر ارسلان مهدوی، مربی اسنوبرد در ۴ آبان در معالی آباد شیراز دستگیر شد.

حسام موسوی، مربی سنگنوردی و هایلاین در ۹ آذر در اصفهان دستگیر و مانند دیگر ورزشکاران این لیست به شیراز منتقل شد.

ابهام در پرونده این ورزشکاران احتمال صدور کیفرخواست به اتهام محاربه و افساد فی‌الارض و در نهایت حکم اعدام برای آنها را هم محتمل کرده بود و همین امر موجب واکنش‌های جهانی هم شد.

سید کاظم موسوی، رئیس کل دادگستری استان فارس اتهامات حسام موسوی، دنا شیبانی، امیرارسلان مهدوی، اشراق نجف‌آبادی و محمد خیوه، ورزشکاران بازداشت شده در پرونده بمب‌گذاری در معالی‌آباد شیراز را چنین اعلام کرده بود: «اتهامات وارده به همه متهمان پرونده، اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور است.»

زلزله مهیب در جنوب‌شرق ترکیه؛ خطر از بیخ گوش قلی‌زاده گذشت علی کریمی و مجید حسینی سالمند

۱۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۱۴ (‎+۰ گرینویچ)
زلزله مهیب در جنوب‌شرق ترکیه؛ خطر از بیخ گوش قلی‌زاده گذشت علی کریمی و مجید حسینی سالمند
100%

زلزله شدید بامداد امروز ترکیه به سه فوتبالیست ایرانی مشغول در فوتبال ترکیه آسیبی نزده است، اما یاسمن فرمانی، همسر علی قلی‌زاده گفته که خطر از بیخ گوش او گذشته است: «تیم کاسیم پاشا پس از بازی با تیم هاتای اسپور، در همان شهر ماند. زلزله برخی از بازیکنان را مصدوم کرد.»

زلزله مهیب و مرگبار بامداد امروز در دیاربکر ترکیه تاکنون بیش از ۱۲۰۰ کشته برجا گذشته است. کانون این زمین لرزه با قدرت ۷.۸ ریشتر در نزدیکی شهر غازی‌انتپ در جنوب شرقی ترکیه بوده است.

با وجود اینکه علی کریمی، هافبک ملی‌پوش ایرانی تیم کایسری اسپور ترکیه گفته شرایط او و مجید حسینی خوب است اما علی قلی‌زاده، بازیکن کاسیم پاشا، تجربه سختی از زلزله دیاربکر ترکیه داشته است.

یاسمن فرمانی، قلی‌زاده گفته است: «روز گذشته تیم کاسیم پاشا که علی در آن بازی می‌کرد در شهر هاتای با تیم هاتای اسپور بازی داشت و آنها پس از بازی در این شهر در هتلی اقامت داشتند و زمانی که زلزله آمد، برخی از بازیکنان دچار مصدومیت جزیی شدند. در هنگام وقوع زلزله بازیکنان هتل را تخلیه کردند و همه چیز ختم به خیر شد و خدا را شکر آسیب جدی ندیدند. با آرام شدن اوضاع آنها به استانبول بازگشتند.»

همچنین علی کریمی، بازیکن تیم کایسری اسپور ترکیه گفته: «ما این هفته بازی داشتیم و با تیم در شهر دیگری (گیرسون) بودیم. الان هم اینجا هستیم. زلزله باعث لغو بازی شده اما ما در این شهر زلزله را احساس نکردیم. البته در شهر کایسری زلزله را احساس کردند اما آنطور جدی نبوده است. الان هم حالمان خوب است.»

او گفت: «من واقعا نگران مردم عزیز کشورم و خصوصا عزیزان در خوی هستم که این روزها درگیر زلزله هستند. امیدوارم خیلی زود شرایط در آنجا نیز به سمتی برود که در این سرما امکانات مناسب ترتیب داده شود. برای همه این عزیزان آرزوی سلامتی دارم.»

زلزله مهیب در جنوب‌شرق ترکیه؛ بازی‌های سوپرلیگ فوتبال ترکیه به تعویق افتاد

۱۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۱:۵۵ (‎+۰ گرینویچ)
زلزله مهیب در جنوب‌شرق ترکیه؛ بازی‌های سوپرلیگ فوتبال ترکیه به تعویق افتاد
100%

فدراسیون فوتبال ترکیه اعلام کرد که مسابقات امروز و چهارشنبه به دلیل زمین لرزه‌ای که بسیاری از شهرهای این کشور را تحت تاثیر قرار داد، به تعویق افتاد و به زمان دیگری موکول شد. تیم فوتبال غازی‌انتپ امشب قرار بود در سوپرلیگ ترکیه به دیدار فنرباغچه برود.

زلزله مهیب و مرگبار بامداد امروز در دیاربکر ترکیه تاکنون بیش از ۱۲۰۰ کشته برجا گذشته است. کانون این زمین لرزه با قدرت ۷.۸ ریشتر در نزدیکی شهر غازی‌انتپ در جنوب شرقی ترکیه بوده است. ده‌ها پس لرزه نیز بعد از این زلزله رخ داده است.

تعداد تلفات در ترکیه به سرعت در حال افزایش است و صدها قربانی نیز در آن سوی مرز در سوریه کشته شده‌اند.

رسانه‌های ترکیه خبر دادند به دنبال زلزله بامداد امروز، هتلی که اعضای باشگاه کهرمان ماراش اسپور در آن اقامت داشتند، تخریب شد و اعضای این باشگاه دسته سومی فوتبال ترکیه زیر آوار مانده‌اند.