• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

اطلاعات اختصاصی ایران‌‌اینترنشنال از هویت عوامل نیروی قدس سپاه برای قاچاق دلار از عراق

۱۱ بهمن ۱۴۰۱، ۰۴:۵۵ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۹:۴۲ (‎+۰ گرینویچ)

ایران‌اینترنشنال به اطلاعاتی اختصاصی از یکی از هسته‌های نیروی قدس سپاه پاسداران دست یافته که با همکاری سفارت جمهوری اسلامی، ده‌ها میلیون دلار از عراق به حساب‌های سپاه پاسداران در ایران قاچاق می‌کند.

بر اساس اطلاعاتی که ایران‌اینترنشنال به آن دست یافته است، برای این کار، محمد تجن جاری، مدیر مالی واحد ۴۰۰ نیروی قدس سپاه، مبلغ لازم را به حساب این واحد در شعبه «شهید آقابابایی» بانک انصار در بزرگراه بسیج تهران واریز می‌‌کند. 

در عراق این شبکه را محمود حسنی‌زاده، از فعالان قدیمی نیروی قدس، با کمک دو شهروند عراقی به نام‌های میثم‌ حمزه قاسم دراجی و میثم صادقی مدیریت می‌کند.

بازوی میدانی تجن جاری در عراق، مصطفی پاک‌باطن، کارمند سفارت جمهوری اسلامی و از اعضای نیروی قدس است که پس از صدور گواهی واریز پول در تهران، دلارها را در عراق از صرافی‌ها تحویل می‌گیرد. 

یک سند واریز پول به حساب حسین آسینه، از فعالان تجاری مرتبط با نیروی قدس، که به دست ایران‌اینترنشنال رسیده، چکیده پولشویی سپاه پاسداران در عراق را نشان می‌دهد که موجب تخلیه سرمایه‌های بازار عراق می‌شود.

این شبکه مالی، برای دور زدن تحریم‌ها به نفع سپاه، به اقتصاد عراق لطمه می‌زند.

همچنین سپاه پاسداران از عوامل در سفارت جمهوری اسلامی برای برای کلاهبرداری از سیستم بانکی عراق استفاده می‌کند.

حدود یک سال پیش و در زمان کار ایرج مسجدی به عنوان سفیر جمهوری اسلامی، شبکه العربیه سندی را منتشر کرد که نشان‌ می‌داد بیش از ۶۰ میلیارد دینار از سهم شرکت‌های انرژی ایران‌ به حساب سفارت ایران در بانک تجارت عراق واریز شده که باید به هزینه‌های سفارتخانه خرج می‌شد، اما به دست ماموران قدس سپاه رسید.

مصطفی پاک‌باطن تنها عضو سفارت جمهوری اسلامی نیست که با نیروی قدس مرتبط است. فرودین‌ماه امسال، محمدکاظم آل‌صادق به عنوان سفیر جمهوری اسلامی در بغداد معرفی شد.او متولد نجف و از فرماندهان نیروی قدس و نزدیک به قاسم سلیمانی بوده است.

او پیش‌تر معاون اول ایرج مسجدی، سفیر پیشین جمهوری اسلامی در عراق، بود که او هم فرمانده سپاه و در فهرست تحریم‌های آمریکا است.

غلامرضا عبدالحسین اباذری، رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی در عراق، هم عضو نیروی قدس است. علاوه بر او پاک‌باطن و دو کارمند دیگر سفارت به نام‌های محمد ابراهیم علی عبیری و نادر رمضان نور محمد کلیدبر هم عضو نیروی قدس هستند. 

برای جلوگیری از این پولشویی‌ها، بانک مرکزی ایالات متحده بانک‌های خصوصی عراقی را مکلف کرد که برای هر مورد از انتقال دلار یک فرم دیجیتال را، که شامل تمام جزییات از جمله مقصد حواله می‌شود، پر کنند.

اما بسیاری از بانک‌های خصوصی مشخصات خود را در این سامانه آنلاین ثبت نکرده و دلار مورد نیاز خود را از بازار سیاه ارز در بغداد تهیه می‌کنند.

از سه ماه پیش تا به امروز ارزش پول ملی عراق بیش از ۱۰ درصد کاهش پیدا کرده است. دلیل این موضوع سخت‌گیری‌های وزارت خزانه‌داری بر بانک‌های عراقی است. آمریکا به تازگی اعلام کرد که ۱۶ بانک عراقی را تحریم خواهد کرد.

ایران از محل فروش برق و گاز، حدود چهار میلیارد دلار از بغداد طلب دارد.

در سال‌های گذشته، آمریکا معافیتی برای بانک‌های عراقی در نظر گرفته بود تا در ازای بدهی، پول را به نحوی به ایران بدهد که صرف غذا و دارو و دیگر کالاهای اساسی مردم شود.

مجموعه‌ای از بانک‌ها هم که بیشتر آن‌ها صرفا برای معامله با دولت ایران تاسیس شده‌اند با سپاه همکاری می‌کنند.

این مساله به افزایش قیمت دلار در عراق و ضربه زدن به معیشت این کشور انجامیده است.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

اعتراض مردم میمه به نام‌گذاری شهرستان «میمه و وزوان» با تیراندازی ماموران روبه‌رو شد
۱

اعتراض مردم میمه به نام‌گذاری شهرستان «میمه و وزوان» با تیراندازی ماموران روبه‌رو شد

۲

گزارش‌ها از کشته شدن شماری از نیروهای فاطمیون در درگیری‌های تفتان حکایت دارند

۳

وال‌استریت ژورنال: تهران سایت‌های هسته‌ای را تقویت می‌کند و برای جنگ آماده می‌شود

۴
اختصاصی

افشای فرمانده جدید یگان ترور نیروی قدس سپاه پاسداران؛ تغییر نام یگان ۸۴۰ به واحد ۶۰۰

۵

پس از طرح ادعای «نقشه اسرائیل» در تعیین نام دریای خزر، صداوسیما «کاسپین» را به کار برد

انتخاب سردبیر

  • گروه پالت کنسرت‌هایش را به‌دلیل ممانعت از حضور نوازنده زن لغو کرد

    گروه پالت کنسرت‌هایش را به‌دلیل ممانعت از حضور نوازنده زن لغو کرد

  • قوه قضاییه جمهوری اسلامی از اعدام علی‌سینا مصطفوی در کرمان خبر داد

    قوه قضاییه جمهوری اسلامی از اعدام علی‌سینا مصطفوی در کرمان خبر داد

  • چرا بریتانیا همچنان به سیاست مماشات در برابر جمهوری اسلامی ادامه می‌دهد؟
    تحلیل

    چرا بریتانیا همچنان به سیاست مماشات در برابر جمهوری اسلامی ادامه می‌دهد؟

  • افشای فرمانده جدید یگان ترور نیروی قدس سپاه پاسداران؛ تغییر نام یگان ۸۴۰ به واحد ۶۰۰
    اختصاصی

    افشای فرمانده جدید یگان ترور نیروی قدس سپاه پاسداران؛ تغییر نام یگان ۸۴۰ به واحد ۶۰۰

  • ترامپ: هدف حملات حوثی‌ها افزایش قیمت نفت پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا است

    ترامپ: هدف حملات حوثی‌ها افزایش قیمت نفت پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا است