• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

برگزار شدن بزرگ‌ترین رزمایش مشترک اسرائیل و آمریکا با پیامی ویژه برای جمهوری اسلامی

۴ بهمن ۱۴۰۱، ۰۸:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)

ارتش اسرائیل همراه با ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا از روز دوشنبه ۲۳ ژانویه (سوم بهمن) رزمایش بزرگی را آغاز کرده‌اند که بزرگ‌ترین رزمایش مشترک این دو کشور تاکنون به شمار می‌رود. این مانور نظامی تا روز جمعه ادامه خواهد داشت.

در این رزمایش با نام «درخت بلوط» که قرار است تا روز جمعه ششم بهمن ادامه داشته باشد، بیش از ۱۴۰ جنگنده، بمب‌افکن و هواپیمای سوخت‌رسان به همراه ۱۲ ناو، ناوچه و زیردریایی و سامانه‌های خمپاره‌ای شرکت دارند.

فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده، سنتکام، روز سه‌شنبه به منظور دیدار از این رزمایش که در اسرائیل و شرق دریای مدیترانه انجام می‌شود، وارد اسرائیل خواهد شد.

یک مقام دفاعی ایالات متحده در این زمینه به شبکه تلویزیونی ان‌بی‌سی آمریکا گفت که این رزمایش پیامی به همه دشمنان آمریکا، به ویژه جمهوری اسلامی است که بدانند جنگ در اوکراین و تنش با چین موجب نشده توجه ایالات متحده به منطقه خاورمیانه از بین برود.

سنتکام در بیانیه‌ای که عصر دوشنبه به مناسبت آغاز این رزمایش منتشر کرد نوشت که این رزمایش موجب خواهد شد آمادگی مشترک نیروهای آمریکایی و اسرائیلی افزایش یابد که به نوبه خود به امنیت و ثبات منطقه کمک خواهد کرد.

مایکل کوریلا، فرمانده سنتکام نیز گفت که این رزمایش موجب بهبود توانایی دو کشور برای واکنش نشان دادن به رخدادهای احتمالی خواهد شد و بر تعهد ایالات متحده بر امنیت خاورمیانه تاکید می‌کند.

ارتش اسرائیل نیز اعلام کرد این رزمایش آمادگی مشترک نیروهای آمریکایی و اسرائیلی را به بوته آزمایش خواهد گذاشت و همکاری عملیاتی دو نیرو را بهبود می‌بخشد.

به گفته ارتش اسرائیل، در جریان این رزمایش از جمله سوخت‌رسانی به ناوهای موشک‌انداز سعر اسرائیل به وسیله کشتی‌های سوخت‌رسان آمریکایی و همچنین سوخت‌گیری در آسمان تمرین خواهد شد.

بر اساس اعلام سنتکام، در جریان این رزمایش همچنین از بمب‌افکن‌های استراتژیک بی-۵۲ آمریکایی که توانایی حمل سلاح اتمی نیز دارند، استفاده خواهد شد.

به گفته ان‌بی‌سی، در این رزمایش شش هزار و ۴۰۰ نیروی آمریکایی و هزار و ۱۰۰ نیروی اسرائیلی حضور دارند.

مقام دفاعی آمریکایی که با این شبکه گفت‌وگو کرده، گفت که اگرچه این رزمایش حول محور و علیه کشور خاصی طراحی نشده اما او بعید نمی‌داند که حکومت ایران آن را نگاه کرده و ببیند که ایالات متحده و اسرائیل توانایی انجام چه اقداماتی را دارند.

Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

نیروهای بسیجی و لباس‌شخصی به تجمع هالووین جوانان در خیابان ایرانشهر تهران حمله کردند
۱

نیروهای بسیجی و لباس‌شخصی به تجمع هالووین جوانان در خیابان ایرانشهر تهران حمله کردند

۲

یک معلم بازنشسته در پی فشار ناشی از بازداشت دخترش در جشن تولدی در علی‌آباد کتول جان باخت

۳

جمهوری اسلامی برای نخستین بار از سال ۲۰۱۹ با مین چسبان به نفتکشی در تنگه هرمز حمله کرد

۴

قطر برای توافق تهران و واشینگتن تلاش می‌کند؛ مقام ایرانی از آمادگی پاسخ نظامی گفت

۵

توقیف و مصادره اموال بنیان‌گذار مدرسه اینورس؛ اردوبادی: جای من کنار مردم است

انتخاب سردبیر

  • بایننس می‌گوید ۹۰ درصد دارایی‌های سرقت‌شده در هک ۶.۳ میلیارد دلاری را جایگزین کرده است

    بایننس می‌گوید ۹۰ درصد دارایی‌های سرقت‌شده در هک ۶.۳ میلیارد دلاری را جایگزین کرده است

  • وای‌نت: اسرائیل آماده حمله است اما تصمیم درباره شروع و هدف جنگ با ترامپ است

    وای‌نت: اسرائیل آماده حمله است اما تصمیم درباره شروع و هدف جنگ با ترامپ است

  • از ۱۸ تیر تا جاوید شاه؛ روایتی از تغییر فضای سیاسی در دانشگاه‌های ایران

    از ۱۸ تیر تا جاوید شاه؛ روایتی از تغییر فضای سیاسی در دانشگاه‌های ایران

  • توقیف و مصادره اموال بنیان‌گذار مدرسه اینورس؛ اردوبادی: جای من کنار مردم است

    توقیف و مصادره اموال بنیان‌گذار مدرسه اینورس؛ اردوبادی: جای من کنار مردم است

  • نیروهای بسیجی و لباس‌شخصی به تجمع هالووین جوانان در خیابان ایرانشهر تهران حمله کردند

    نیروهای بسیجی و لباس‌شخصی به تجمع هالووین جوانان در خیابان ایرانشهر تهران حمله کردند