• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سه معترض در پرونده «خانه اصفهان» به اعدام محکوم شدند

۱۹ دی ۱۴۰۱، ۰۸:۲۵ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۴:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)

قوه قضاییه جمهوری اسلامی سه معترض بازداشتی در اصفهان را در ارتباط با کشته شدن سه مامور حکومتی در پرونده موسوم به «خانه اصفهان»، به اعدام محکوم کرد.

خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضاییه جمهوری اسلامی روز دوشنبه ۱۹ دی گزارش داد که صالح میرهاشمی بلطاقی، مجید کاظمی شیخ شبانی و سعید یعقوبی کردسفلی در این پرونده به اتهام «محاربه» به اعدام محکوم شده‌اند.

امیر نصر آزادانی، بازیکن سابق تیم تراکتورسازی تبریز، به عنوان متهم ردیف چهارم پرونده «خانه اصفهان» به مجموعا ۲۶ سال زندان محکوم شده که احتمال می‌رود بر اساس قانون «تجمیع مجازات‌ها» ۱۶ سال آن اجرا شود.

سهیل جهانگیری که توسط قوه قضاییه به عنوان متهم ردیف پنجم در پرونده موسوم به «خانه اصفهان» معرفی شده، به دو سال زندان محکوم شده و برای جابر میرهاشمی «متهم ردیف ششم»، حکم برائت صادر شده است.

قوه قضاییه مدعی شده که معترضان بازداشت شده در این پرونده، در روز ۲۵ آبان، سه مامور جمهوری اسلامی به نام‌های محسن چراغی، محسن حمیدی و محمد كریمی را «با شلیک گلوله کشته‌اند».

احکام صادر شده در این پرونده، بدوی است و در دیوان عالی کشور قابل فرجام‌خواهی است.

پیشتر هشت نماینده پارلمان آلمان و سه نماینده پارلمان ایالتی این کشور در بیانیه‌ای کفالت سیاسی ۱۰ معترض که در پرونده موسوم به «خانه اصفهان» به «بغی» متهم شده‌ بودند و امکان صدور حکم اعدام برای آنان وجود داشت، را پذیرفته بودند.

جمهوری اسلامی تاکنون چهار معترض بازداشتی را پس از محاکمه در دادگاه‌هایی کوتاه و بدون حضور وکیل انتخابی که از سوی فعالان و سازمان‌های حقوق بشری و دولت‌های خارجی محکوم شده، اعدام کرده است.

صدور احکام اعدام جدید برای معترضان در ایران در حالی است که اعتراض‌ها در ایران و جهان به اعدام معترضان خیزش سراسری علیه جمهوری اسلامی همچنان ادامه دارد و نسرین ستوده وکیل و فعال حقوق بشر زندانی، اعدام محمدمهدی کرمی و محمد حسینی را «یک آدمکشی آشکار» از سوی جمهوری اسلامی خوانده است.

پیشتر جاوید رحمان گزارشگر سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر ایران، هشدار داده بود که جمهوری اسلامی برای سرکوب خیزش سراسری «کارزار اعدام» به راه انداخته است.

Banner

پربازدیدترین‌ها

تولید انبوه یک رهگیر ارزان‌قیمت در امارات متحده برای مقابله با پهپادهای ایرانی آغاز شد
۱

تولید انبوه یک رهگیر ارزان‌قیمت در امارات متحده برای مقابله با پهپادهای ایرانی آغاز شد

۲

ادامه جدال لفظی تهران و واشینگتن در آستانه سفر فرمانده ارتش پاکستان به ایران

۳

الناز کمپانی، دونده سرعت ایران به آمریکا مهاجرت کرد

۴

الچه ۰-۵ بارسلونا؛ شروع هراسناک بارسا در فصل جدید لالیگا

۵

آمریکا به شرکای تجاری حکومت ایران هشدار داد: میان تهران و اقتصاد جهانی یکی را انتخاب کنید

انتخاب سردبیر

  • نیویورکر: جمهوری اسلامی برای ترور مخالفان در خارج از ایران به تبهکاران محلی متوسل می‌شود

    نیویورکر: جمهوری اسلامی برای ترور مخالفان در خارج از ایران به تبهکاران محلی متوسل می‌شود

  • نتانیاهو: جمهوری اسلامی تلاش کرد یکی از پسرانم را به قتل برساند

    نتانیاهو: جمهوری اسلامی تلاش کرد یکی از پسرانم را به قتل برساند

  • ۹۰ درصد پاسخ‌دهندگان نظرسنجی ایران‌اینترنشنال تمایلی به ازدواج و فرزندآوری ندارند

    ۹۰ درصد پاسخ‌دهندگان نظرسنجی ایران‌اینترنشنال تمایلی به ازدواج و فرزندآوری ندارند

  • جمهوری اسلامی هزینه تحریم‌ها را به مردم منتقل می‌کند
    روایت شما

    جمهوری اسلامی هزینه تحریم‌ها را به مردم منتقل می‌کند

  • روزنامه خراسان: نگرانی از اختلال در حساب‌های ایران در امارات، از عوامل جهش بهای دلار است

    روزنامه خراسان: نگرانی از اختلال در حساب‌های ایران در امارات، از عوامل جهش بهای دلار است