شورای وزیران امنیت ملی عراق همچنین تصمیم گرفت تا با دولت اقلیم کردستان عراق و وزارت پیشمرگه با هدف متحد کردن تلاش ملی برای حفاظت از مرزهای عراق هماهنگ شود.
پیشتر نیز، دولت اقلیم کردستان عراق در نشست کابینه حملات مکرر ایران به این اقلیم را به شدیدترین وجه محکوم کرد و از عراق، جامعه جهانی و سازمان ملل خواست تا مانع ادامه این حملات شوند.
در همین حال، یک نماینده پارلمان عراق که نخواست نامش فاش شود، به ایران اینترنشنال گفت که پارلمان این کشور روز پنجشنبه بار دیگر حملات جمهوری اسلامی و ترکیه به اقلیم کردستان عراق را بررسی میکند.
این نماینده پارلمان عراق در گفتوگو با ایران اینترنشنال خاطرنشان کرد که فراکسیونهای کرد در جلسه روز سهشنبه از ریاست پارلمان خواستند تا دولت در جلسه پارلمان حاضر شده و همچنین حملات جمهوری اسلامی و ترکیه به اقلیم کردستان عراق، به سازمان ملل ارجاع شود.
از سوی دیگر، پس از انتشار گزارش ایراناینترنشنال درباره استقرار تعداد قابل توجهی از نیروهای جمهوری اسلامی در مرز با اقلیم کردستان عراق، محمد کوثری، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی و از فرماندهان سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اعزام نیروی زمینی این نهاد به غرب کشور را تایید کرد.
پیش از این یک افسر نیروی مرزبانی اقلیم کردستان عراق به ایراناینترنشنال گفته بود سپاه پاسداران با بستن گذرگاه مرزی حاج عمران، اقدام به استقرار تعداد قابل توجهی نیرو با سلاح سنگین و نیمه سنگین، با هدف حمله زمینی به خاک اقلیم کردستان کرده است.
پس از خیزش انقلابی مردم ایران علیه جمهوری اسلامی، سپاه پاسداران در چندین مرحله با موشک و پهپاد هم به مواضع احزاب کرد ایرانی در اقلیم کردستان عراق حمله کرده است.
این در حالی است که جامعه جهانی، آمریکا و اتحادیه اروپا حملات مجدد سپاه پاسداران به اقلیم کردستان عراق را شدیدا محکوم کرده و آن نقض استقلال و یکپارچگی سرزمینی عراق خواندهاند.