امیر مومنیراد، برادر محمد رسول، که در تظاهرات همراه او بوده، به ایران اینترنشنال گفت در روز ۳۰ شهریور با برادرش در حال فرار از شلیک نیروهای امنیتی بودند که ماموران موتورسوار آنها را تعقیب کرده و از فاصله یک متری به محمد رسول شلیک کردند.
امیر مومنیراد گفت ماموران که دو نفره بر ترک موتور نشسته بودند، پس از شلیک پیاده شده و با باتوم دو برادر را کتک زدند و آنها را زیر مشت و لگد گرفتند.
امیر به ایران اینترنشنال گفت در این حمله بینیاش شکست و با وجود خونریزی شدید محمد رسول، ماموران به ضرب و شتم شدید آنها ادامه میدادند، تا اینکه پس از مدتی با موتورهای خود متواری شدند.
زهرا کریمی، مادر محمد رسول، به ایران اینترنشنال گفت: «وقتی به بیمارستان رفتم پر از لباس شخصی بود و وقتیکه جنازه کسی را در آنجا دیدم گفتم خدا به پدرومادرش رحم کند. پسر دیگرم به من گفت که این محمدرسول است. من قبول نمیکردم. نیروهای امنیتی نگذاشتند پیکر بچهام را ببینم و همینطوری در بیمارستان و حیاط و خیابان من را با زور و کشان کشان میبردند.»
زهرا کریمی گفت: «چرا بچه مرا از یک متری با اسلحه کشتید؟ مگر او چه کار کرده بود؟ من چه کنم که خون او پایمال نشود؟ من حتی اجازه نداشتم فرزند خودم را ببینم و ببوسم.»
مادر محمد رسول با اشاره به حضور گسترده ماموران لباس شخصی در مراسم تدفین و دیگر مراسم این خانواده گفت در تمام مدت خاکسپاری برای حفظ امنیت دیگر فرزندانش مجبور به سکوت بوده است.
مادر این جوان معترض کشته شده گفت: «دادخواهم و نمی گذارم خون او پایمال شود.»
امیر مومنی راد به ایران اینترنشنال گفت که پیکر محمد رسول تنها زمانی برای خاکسپاری به خانواده تحویل داده شد که این خانواده تعهد دادند او را در سکوت به خاک بسپارند. او افزود: در مراسم خاکسپاری تعداد زیادی مامور لباس شخصی حضور داشته و در حال فیلمبرداری بودند.
برادر این جوان کشته شده معترض همچنین خاطرنشان کرد که پزشکی قانونی به دروغ گزارش داده که محمد رسول از ناحیه کبد آسیب دیده است. او گفت گلوله از زیر بغل به برادرش اصابت کرده و در سردخانه قسمت پایین دنده او پاره شده بود.
بر اساس سندی که به رویت ایران اینترنشنال رسیده، در این گزارش علت مرگ محمد رسول شلیک گلوله عنوان نشده و دلیل کشته شدن او «اصابت پرتابههای پرشتاب فلزی به بدن» ذکر شده است.
سازمان حقوق بشر ایران روز سهشنبه ۲۵ مهر در تازهترین گزارش خود درباره قربانیان سرکوب خیزش سراسری علیه جمهوری اسلامی در شهرهای مختلف ایران، شمار کشتهشدگان را دستکم ۲۱۵ تن از جمله ۲۷ کودک اعلام و تاکید کرد حمله به مدرسهها و سرکوب خشونتبار کودکان، خشم عمومی را در بسیاری از شهرها برانگیخته است.
این سازمان با انتشار بیانیهای ضمن محکوم کردن سرکوب خشونت بار کودکان و زندانیان در اعتراضات سراسری اخیر، بار دیگر بر ضرورت تشکیل یک سازوکار مستقل تحت نظارت سازمان ملل، برای حسابرسی مسوولان جنایات انجام شده از سوی نیروهای امنیتی و سرکوبگر، تاکید کرد.