• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

شهبانو خطاب به ماموران جمهوری‌اسلامی: نگذارید سردمداران نظام شما را ابزار سرکوب مردم کنند

۱۴ مهر ۱۴۰۱، ۰۱:۰۴ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۰:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)

شهبانو فرح پهلوی بار دیگر ماموران جمهوری‌اسلامی را «به عنوان یک مادر» خطاب قرار داد و از آنان خواست از سرکوب معترضان به کشته شدن مهسا امینی دست بکشند.

شهبانو پهلوی با انتشار فایلی صوتی در توییتر که با ویدیوهایی از اعتراض‌ها همراه بود خطاب به نیروهای انتظامی، ارتش، سپاه، بسیج و لباس‌شخصی‌ها گفت: «در ضمیر ذهنی خود خواهران، برادرانتان، پدران و مادرانتان را در مقابل خود ببینید و اجازه ندهید که سردمداران نظام برای گریز از خشم ملت، شما را ابزار سرکوب مردم کنند»

او رفتار عوامل رژیم را «بی‌رحمانه و غیرانسانی» توصیف کرد و گفت معترضان با گرایش‌های متفاوت «برای از میان برداشتن ظلم به پا خاسته‌اند.»

شهبانو فرح در انتهای پیام خود خطاب به ماموران حکومتی گفت: «شما هم از این ملت هستید پس با این ملت باشید.» شهبانو در روز چهارشنبه ۷ مهر نیز پیام مشابهی به نیروهای جمهوری‌اسلامی داده بود.

پیشتر، شاهزاده رضا پهلوی نیز در توییتی خبر از گزارش‌های متعدد درباره «گسترش اعتصابات از بخش‌های فرهنگی-آموزشی به بخش‌های خدماتی-تجاری» داده و آن را گامی «در مسیر درست» توصیف کرده بود.

در همین حال، بر اساس گزارش‌های رسیده به ایران‌اینترنشنال و منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، مردم معترض به شعارنویسی ادامه می‌دهند و زنان هم در نقاط مختلف بدون روسری در خیابان‌ها حاضر می‌شوند. ویدیویی نیز منتشر شده که نشان می‌دهد ماموران حکومتی در تلاش برای پاک‌کردن شعارهای اعتراضی از روی دیواری در گوهردشت کرج هستند، که نشان از اهمیت مبارزه با شعارنویسی از سوی جمهوری‌اسلامی را دارد.

پس از قتل مهسا امینی به دست پلیس امنیت اخلاقی خیزشی سراسری در جای‌جای کشور آغاز شده که علیرغم سرکوب گسترده ادامه یافته و واکنش‌های بی‌سابقه جهانی نیز در پی داشته است.

در مهم‌ترین واکنش‌های اخیر به قتل مهسا امینی شرکت کرینگ، مالک برندهای مد مشهور جهانی بالنسیاگا، گوچی، الکساندر مک کویین و ایوسن‌لوران؛ و کارلا برونی مدل مشهور و همسر نیوکلا سارکوزی، رییس جمهور پیشین فرانسه، از اعتراض‌ها حمایت کردند.

یک تلویزیون ایتالیایی نیز با راه‌اندازی کارزاری از بینندگان خود خواست که موهای خود را قیچی و با قرار دادن در پاکت نامه به سفارت ایران در رم ارسال کنند و سپس در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارند.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

دفاع دبیر از رانت اکتشاف معدن: قانونی است و خیلی از دستگاه‌ها کار اقتصادی می‌کنند
۱

دفاع دبیر از رانت اکتشاف معدن: قانونی است و خیلی از دستگاه‌ها کار اقتصادی می‌کنند

۲

اکسیوس از انهدام ۲ قایق سپاه پاسداران به دست نیروهای آمریکایی خبر داد

۳

اعتصاب عمومی در شهرهای کردنشین؛ امجد امینی: یک سوگواری ساده را بر ما روا نمی‌بینند

۴

انتقاد ورزشکاران المپیکی از تبلیغ سیدنی سوئینی به علت «جنسی‌سازی ورزش زنان»

۵

تشکیل پرونده قضایی برای یک فیلمساز؛ سپاه پاسداران خواستار توقیف اموال رضا درمیشیان شد

انتخاب سردبیر

  • نامه سرگشاده متخصصان ایرانی به پارلمان کانادا؛ قربانیان سربازی در سپاه در برزخ گرفتارند

    نامه سرگشاده متخصصان ایرانی به پارلمان کانادا؛ قربانیان سربازی در سپاه در برزخ گرفتارند

  • از ترس تا رهایی؛ زنان از اولین تجربه بیرون رفتن بدون حجاب اجباری گفتند
    روایت شما

    از ترس تا رهایی؛ زنان از اولین تجربه بیرون رفتن بدون حجاب اجباری گفتند

  • عفو بین‌الملل: جمهوری اسلامی در سرکوب خیزش «زن، زندگی، آزادی» مرتکب جنایات علیه بشریت شد

    عفو بین‌الملل: جمهوری اسلامی در سرکوب خیزش «زن، زندگی، آزادی» مرتکب جنایات علیه بشریت شد

  • اعتصاب عمومی در شهرهای کردنشین؛ امجد امینی: یک سوگواری ساده را بر ما روا نمی‌بینند

    اعتصاب عمومی در شهرهای کردنشین؛ امجد امینی: یک سوگواری ساده را بر ما روا نمی‌بینند

  • حمایت رییس کمیسیون اروپا از پیوستن کانادا به اتحادیه اروپا به‌عنوان «عضو وابسته»

    حمایت رییس کمیسیون اروپا از پیوستن کانادا به اتحادیه اروپا به‌عنوان «عضو وابسته»