• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

گسترش کوچه به کوچه اعتراضات در ایران با وجود سرکوب خونین نیروهای امنیتی

۳۱ شهریور ۱۴۰۱، ۰۵:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۸:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

در ادامه اعتراضات ضد حکومتی در ایران پس از «قتل دولتی» مهسا امینی به دست نیروهای انتظامی، مردم معترض شهرهای بزرگ و کوچک ایران با وجود افزایش تعداد جان باختگان و مجروحان،به تظاهرات خود ادامه داده و برخی نهادهای حکومتی را محاصره کردند.

ویدیوهای رسیده به ایران اینترنشنال گسترش اعتراضات به نقاط مختلف تهران را در آخرین ساعت‌های چهارشنبه نشان می‌دهد.

مردم نقاط مختلف پایتخت در ولی عصر، نازی آباد، تهران پارس، خیابان جمهوری، میدان قدس، ستارخان، حافظ، زعفرانیه، تجریش و رباط کریم در گروه‌های بزرگ به خیابان‌ها آمده و شعارهایی همچون «مرگ بر خامنه‌ای»، «وای به روزی که مسلح شویم» و «مرگ بر دیکتاتور» سر دادند.

معترضان در مناطق مختلف تهران، خیابان‌ها را برای جلوگیری از ورود نیروهای امنیتی مسدود کردند.

ویدیوها نشان می‌دهد معترضان در قرچک وارد فرمانداری این شهرستان شدند.

ویدیویهای دیگر نیز شکست تلاش نیروهای امنیتی در پاکدشت برای متفرق کردن معترضان را نشان می‌دهد.

در نقاط دیگر ایران نیز، اعتراضات با شدت بیشتری ادامه داشت. معترضان در مشهد کلانتری احمدآباد را به آتش کشیدند و در خیابان‌های شهر شعار «مرگ بر خامنه‌ای» و «مرگ بر دیکتاتور» سر دادند.

ویدیوی دیگری که در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده نشان می‌دهد یکی از شعبه‌های بانک سپه در تبریز هم‌زمان با شعار معترضان در آتش می‌سوزد.

شامگاه چهارشنبه معترضان در سیرجان خودروی نیروی انتظامی را واژگون کردند.

ویدیوهای رسیده به ایران اینترنشنال همچنین، آتش زدن کیوسک نیروی انتظامی در شهسوار و آتش زدن ماشین پلیس در نیشابور را نشان می‌دهد.

معترضان کرمانی نیز بنر قاسم سلیمانی را در زادگاهش به آتش کشیدند.

در جزیره قشم، معترضان پس از درگیری با نیروهای امنیتی موتورسوار، آنها را ناچار به فرار کردند.

افزایش کشته‌شدگان

در همین حال، آمار کشته شدگان و مجروحان در نقاط مختلف کشور در حال افزایش است. شبکه حقوق بشر کردستان اعلام کرد در جریان اعتراضات به کشته شدن مهسا امینی، دست‌کم یک کودک ۱۶ ساله به نام امین معروفی و دو شهروند دیگر به نام‌های دانش راهنما، ۲۵ ساله و صدرالدین لیتان، ۲۷ ساله، با تیراندازی نیروهای بسیج و ضدشورش در روستای بالو در استان آذربایجان غربی کشته شدند.

طبق این گزارش، وضعیت دو معترض زخمی دیگر در اعتراضات اشنویه در استان آذربایجان غربی وخیم گزارش شده است.

طبق اعلام شبکه حقوق بشر کردستان، در جریان اعتراضات تا کنون ۱۰ شهروند به نام‌های محسن محمدی، فریدون محمودی، رضا لطفی ، فرجاد درویشی، زکریا خیال، فواد قدیمی، مینو مجیدی، دانش راهنما، صدرالدین لیتان و امین معروفی در نتیجه تیراندازی نیروهای امنیتی کشته شده‌اند.

از سوی دیگر، بنا بر گزارش‌های رسیده به ایران اینترنشنال، تا اواخر روز چهارشنبه دست‌کم سه تن در قائمشهر بر اثر اصابت تیرهای جنگی ماموران امنیتی جان خود را از دست دادند.

در همین حال، شهبانو فرح پهلوی در پیامی ویدیویی به نظامیان اعم از ارتش و سپاه و بسیج و پلیس گفت: «بار اولی است که چنین حرفی را می‌زنم. این‌ها که به خیابان می‌آیند و زندگی بهتری که لایق‌شان است می‌خواهند، برادران و خواهران و فرزندان و خانواده‌های شما هستند.»

او خطاب به مردم ایران گفت: «به شما هم‌میهنان افتخار می‌کنم که با تمام سختی‌ها و فشارها جلوی این‌ها ایستادید. روحیه قوی و امید به آینده اسلحه شماست در برابر اسلحه آنهایی که به شما حمله می‌کنند. این امید را از دست ندهید. مطمئن باشید که روزگار این‌طوری نمی‌ماند.»

با ادامه اعلام حمایت‌های جهانی از اعتراضات ایران، جو بایدن نیز در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: «با شهروندان شجاع و زنان شجاع ایران که هم‌ اکنون برای به دست آوردن حقوق اولیه خود تظاهرات می‌کنند، اعلام همبستگی می‌کنیم.»

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

صیادمنش: قلعه‌نویی حتی نمی‌داند من در چه تیمی بازی می‌کنم، تا او هست به تیم ملی برنمی‌گردم
۱

صیادمنش: قلعه‌نویی حتی نمی‌داند من در چه تیمی بازی می‌کنم، تا او هست به تیم ملی برنمی‌گردم

۲
اختصاصی

هواپیمایی ترکیش همه پروازهای خود به ایران را دست‌کم تا مارس ۲۰۲۷ تعلیق کرد

۳

سازمان ملل: حکومت در سرکوب اعتراضات دی‌ماه مرتکب جنایات علیه بشریت شد

۴

هک تابلو بزرگراه ۴۰۵لس‌آنجلس؛ «گورکن» و نگرانی از هدف‌گیری مخالفان جمهوری اسلامی در آمریکا

۵

جاسوسی با مشکل جنسی؛ روایتی از تصفیه خونین جمهوری اسلامی با نیروهای چپ

انتخاب سردبیر

  • حضور نظامیان در مدارس و فشارهای ایدئولوژیک بر دانش‌آموزان در آغاز سال تحصیلی
    روایت شما

    حضور نظامیان در مدارس و فشارهای ایدئولوژیک بر دانش‌آموزان در آغاز سال تحصیلی

  • انجمن حمایت از قربانیان اسیدپاشی: همچنان پرونده‌های جدید به ما ارجاع می‌شود

    انجمن حمایت از قربانیان اسیدپاشی: همچنان پرونده‌های جدید به ما ارجاع می‌شود

  • رضا ولی‌زاده: فرش قرمز حکومت برای بازگشت چهره‌ها از خون قربانیان رنگ گرفته است

    رضا ولی‌زاده: فرش قرمز حکومت برای بازگشت چهره‌ها از خون قربانیان رنگ گرفته است

  • آلودگی نفتی به سواحل هرمزگان رسید و می‌تواند سال‌ها در دریا باقی بماند

    آلودگی نفتی به سواحل هرمزگان رسید و می‌تواند سال‌ها در دریا باقی بماند

  • فراتر از اکسیژن؛ چگونه هر دم و بازدم روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد؟

    فراتر از اکسیژن؛ چگونه هر دم و بازدم روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد؟