• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مالیات نهادها و بنیادهای زیر مجموعه رهبر جمهوری اسلامی در پنج‌ماه اول سال: چیزی در حد صفر

۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

مجموع مالیات پرداختی نهادها و بنیادهای انقلاب اسلامی و آستان قدس رضوی در پنج ماه نخست امسال ۱۱۸ میلیارد تومان بوده که معادل شش صدم درصد از کل درآمدهای مالیاتی دولت است.

مجموع مالیات پرداختی نهادها و بنیادهای انقلاب اسلامی و آستان قدس رضوی در پنج ماه نخست امسال ۱۱۸ میلیارد تومان بوده که معادل شش صدم درصد از کل درآمدهای مالیاتی دولت است.

بر اساس گزارشی که خبرگزاری تسنیم به نقل از خزانه کل کشور منتشر کرده، دولت در پنج ماه نخست امسال بیش از ۱۸۵ هزار میلیارد تومان مالیات از بخش‌های مختلف اقتصاد ایران دریافت کرده است.

نهادها و بنیادهای انقلاب اسلامی در پنج ماه گذشته تنها ۶۵ میلیارد تومان و شرکت‌های وابسته به آستان قدس رضوی تنها ۵۳ میلیارد تومان مالیات پرداخته‌اند.

این در حالی است که شرکت‌های غیردولتی در این مدت بیش از ۶۶ هزار میلیارد تومان مالیات پرداخته‌اند و بیش از یک‌سوم درآمدهای مالیاتی دولت در بازه زمانی پنج‌ماهه را تامین کرده‌اند. مالیات بر درآمد پرداخت‌شده توسط اصناف و مشاغل هم بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان بوده است.

همچنین مالیات پرداختی کارمندان دولت و بخش عمومی در پنج ماه نخست امسال به بیش از هفت هزار میلیارد تومان و مالیات پرداختی کارکنان بخش خصوصی به بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان بالغ می‌شود. مقایسه آمار منتشر شده در این گزارش نشان می‌دهد مالیات دریافتی از حقوق کارمندان دولت بیش از ۶۰ برابر مالیات نهادهای حکومتی و مالیات دریافتی از حقوق کارمندان بخش خصوصی، ۹۰ برابر این عدد بوده است.

بر اساس این گزارش، میزان دریافت مالیات بر ثروت در دوره پنج ماهه نخست امسال، بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بوده است. بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از این مالیات، مربوط به نقل و انتقال سهام بوده و بیش از هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان نیز از نقل و انتقال املاک، مالیات دریافت شده است.

دولت در این مدت بیش از ۴۷ هزار میلیارد تومان نیز از محل مالیات بر ارزش افزوده درآمد کسب کرده که معادل یک‌چهارم کل درآمدهای مالیاتی بوده است.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

عمان کمک‌خلبان متهم به تلاش برای سرنگونی پرواز تل‌آویو را از پرواز منع کرده بود
۱

عمان کمک‌خلبان متهم به تلاش برای سرنگونی پرواز تل‌آویو را از پرواز منع کرده بود

۲

بسیج بیش از ۱۰۰ هزار نیروی یمنی؛ گزارش رویترز از تدارک حمله گسترده عربستان به حوثی‌ها

۳

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس: بر مرگ مردم به‌دلیل نبود دارو و گرانی درمان چشم بسته‌ایم

۴

آمریکا می‌گوید دو دیپلمات ایرانی را پس از نادیده گرفتن دستور خروج اخراج کرده است

۵

جمهوری اسلامی سیاوش جمشیدی را در ارتباط با اعتراضات دی‌ماه در شهرکرد اعدام کرد

انتخاب سردبیر

  • انتقال دوباره علیرضا سپاهی به انفرادی؛ خانواده برای آخرین دیدار فراخوانده شدند
    اختصاصی

    انتقال دوباره علیرضا سپاهی به انفرادی؛ خانواده برای آخرین دیدار فراخوانده شدند

  • هشدار دبیرکل خانه پرستار: حقوق پرستاران به حدود ۱۰۰ دلار در ماه رسیده است

    هشدار دبیرکل خانه پرستار: حقوق پرستاران به حدود ۱۰۰ دلار در ماه رسیده است

  • سردبیر خبر اورشلیم‌پست: مردم ایران بدانند تنها نیستند

    سردبیر خبر اورشلیم‌پست: مردم ایران بدانند تنها نیستند

  • زندان گوهردشت با وجود هشدارها درباره محو شواهد کشتار زندانیان تخریب می‌شود

    زندان گوهردشت با وجود هشدارها درباره محو شواهد کشتار زندانیان تخریب می‌شود

  • بسنت: برای اولین بار در تاریخ، ایران این هفته هیچ نفتی روی آب نخواهد داشت

    بسنت: برای اولین بار در تاریخ، ایران این هفته هیچ نفتی روی آب نخواهد داشت