• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مورایس: با خوش‌شانسی استقلال را بردیم

۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)

ژوزه مورایس، سرمربی سپاهان در نشست خبری اظهار کرد: یک بازی کلاسیک و خوب بود. استقلال بدشانسی آورد. آن‌ها در خانه خودشان به میدان رفتند. تیمی که در خانه بازی می‌کند، محکوم به برد است. فشار بدی روی بازیکنان استقلال بود و متوجه شدم این مسابقه برای ما آسان نبود.

مورایس خاطرنشان کرد: قبلاً هم آدم خوش‌شانسی بودم و امروز هم خوش‌شانس بودم که برنده این بازی بدون تماشاگر باشم. نمی‌توانم بگویم بازیکنان ما خیلی هم خوب بودند. در مجموع یک بازی خوب از همه بازیکنان دیدم.

سرمربی سپاهان گفت: هدف من این نیست که درباره نکات ضعف و قدرت تیم مقابل صحبت کنم. بازی آسانی برای دو تیم نبود و از این برد خیلی خوشحال هستیم. حریف قابل احترامی داشتیم و نمی‌خواهم درباره کیفیت مربیان صحبت کنم؛ چون ساپینتو یک مربی باکیفیت است.

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

شب سخت علیرضا فغانی در بازی مکزیک - انگلیس در استادیوم آزتکا
۱

شب سخت علیرضا فغانی در بازی مکزیک - انگلیس در استادیوم آزتکا

۲

چرا آلزایمر در برخی افراد باعث افت حافظه و زوال عقل نمی‌شود؟

۳

برزیل ۱-۲ نروژ؛ طلسم‌ شکسته نشد، هالند، سلسائو را با آنچلوتی از جام جهانی حذف کرد

۴

نیمار پس از حذف برزیل از جام جهانی از تیم ملی خداحافظی کرد

۵

حکومت برای روایت‌سازی از مراسم تشییع جنازه خامنه‌ای به بلاگرهای خارجی متوسل شد

انتخاب سردبیر

  • هزینه نجومی برای تشییع «رهبر مستضعفان جهان»
    روایت شما

    هزینه نجومی برای تشییع «رهبر مستضعفان جهان»

  • انتصاب مجدد محسنی اژه‌ای به ریاست قوه قضاییه؛ مردی که گاز می‌گیرد
    تحلیل

    انتصاب مجدد محسنی اژه‌ای به ریاست قوه قضاییه؛ مردی که گاز می‌گیرد

  • حکومت برای روایت‌سازی از مراسم تشییع جنازه خامنه‌ای به بلاگرهای خارجی متوسل شد

    حکومت برای روایت‌سازی از مراسم تشییع جنازه خامنه‌ای به بلاگرهای خارجی متوسل شد

  • جدال بر سر کولر در اروپا؛ چگونه بحران گرما به یک مناقشه سیاسی تبدیل شد؟

    جدال بر سر کولر در اروپا؛ چگونه بحران گرما به یک مناقشه سیاسی تبدیل شد؟

  • شهرنوش پارسی‌پور؛ زنی که رویا را به زبان آزادی ترجمه کرد
    تحلیل

    شهرنوش پارسی‌پور؛ زنی که رویا را به زبان آزادی ترجمه کرد

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

نامه مشترک پرسپولیس و استقلال به صداوسیما مبنی بر عدم پخش بازی‌ها در پلتفرم‌های اینترنتی

۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)
نامه مشترک پرسپولیس و استقلال به صداوسیما مبنی بر عدم پخش بازی‌ها در پلتفرم‌های اینترنتی
100%

پرسپولیس و استقلال، در نامه‌ای مشترک به صداوسیما، خواستار رعایت برخی از حقوق این ۲ باشگاه شدند و ضمن اشاره به توافق با سازمان لیگ جهت بهره‌برداری از ظرفیت‌های رسانه‌ای دو باشگاه و واگذاری آنها به مردم در فرابورس، از رییس سازمان صدا و سیما موارد زیر به طور مشخص درخواست شده است:

۱- عدم پخش گزیده بازی‌ها و گل‌های به ثمر رسیده ۲ تیم در بخش‌های خبری و برنامه‌هایی مثل فوتبال برتر، شب‌های فوتبالی، ورزشگاه و …

۲- عدم پخش زنده یا غیر زنده بازی‌های دو تیم در پلتفرم‌ تلوبیون و تلویزیون‌های اینترنتی

در پایان این نامه آمادگی دو باشگاه جهت مذاکره در راستای واگذاری حقوق ذکر شده به صدا و سیما در ازای تحصیل منافع برای باشگاه‌ها اشاره شده است.

ساپینتو: بازی بدون تماشاگر مقابل سپاهان باعث تاسف است

۲۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۱۱ (‎+۱ گرینویچ)
ساپینتو: بازی بدون تماشاگر مقابل سپاهان باعث تاسف است
100%

ریکاردو ساپینتو در نشست خبری پیش از دیدار تیم فوتبال استقلال مقابل سپاهان اصفهان در هفته اول لیگ برتر فوتبال، اظهار داشت: سپاهان رقیب خوبی است و دوست داریم در این بازی عملکرد موفقی داشته باشیم. باعث تاسف است که این بازی بدون تماشاگر برگزار می‌شود.

سرمربی استقلال تصریح کرد: ما دوست داشتیم هواداران در بازی حضور داشتند تا با انرژی ظاهر شویم. ما این درخواست را قبول می‌کنیم و امیدوارم بازی‌ برگشتمان مقابل سپاهان هم بدون تماشاگر برگزار شود.

سرمربی پرتغالی ادامه داد: به باشگاه بزرگی آمدم که فصل گذشته قهرمان شده است. درست است که با لیگ برتر ایران آشنایی نداشتم، اما امیدوارم که در لیگ برتر خوب ظاهر شویم. انتظار من بر حسب رزومه‌ام بالا بود و این انتظارات هم به خوبی برآورده شد.

ساپینتو در مورد عدم استفاده از VAR گفت: به نظر من VAR نقشی اساسی را در مسابقات دارد و ای کاش از این سیستم بهره‌مند بودیم و می‌توانستیم از آن استفاده کنیم، چون در نتایجی که ما به دست می‌آوریم خیلی تأثیرگذار است. امیدوارم در آینده بتوانیم از این سیستم استفاده کنیم.

از ضربه سر به صورت و پرتاب لپ‌تاپ؛ جزئیات جدید از تعرض رایان گیگز به دوست دختر سابقش

۱۹ مرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)
از ضربه سر به صورت و پرتاب لپ‌تاپ؛ جزئیات جدید از تعرض رایان گیگز به دوست دختر سابقش
100%

کیت گرویل، دوست دختر سابق رایان گیگز روز گذشته در دومین روز محاکمه گیگز به دلیل حمله و ضرب و شتم، به دادگاه منچستر گفت: «او به سمتم آمد و با سر به صورتم کوبید. من شوکه بودم. قبلاً او را آنقدر عصبانی ندیده بودم، لبم متورم شد. دست‌هایم را روی دهانم گذاشتم و طعم خون را حس کردم.»

در دومین روز محاکمه گیگز به دلیل حمله، ضرب و شتم و کنترل اجباری، دادگاه منچستر همچنین شنید که چگونه گیگز لپ‌تاپ را به سمت سر کیت پرتاب کرد. کیت با اجاره مخفیانه آپارتمانی قصد داشت که از رابطه سمی‌اش با گیگز خارج شود، او گفت که حس می‌کرد خدمتکار گیگز است و در این مدت آزارهای فیزیکی و روانی زیادی را تحمل کرد.

در شب حادثه گیگز و گرویل با دوستان‌شان در هتل بودند که گیگز زمانی که کیت نتوانست از او به عنوان «دوست پسر» خود یاد کند، «بسیار عصبانی» شد و حرف‌های بدی زد و کیت هم گفت که از خیانت گیگز مطلع است. این دعوا ادامه پیدا کرد تا آنکه در خانه کتک‌کاری شکل گرفت. کیت گفت: همیشه من را اذیت می‌کرد اما این بار با همیشه فرق داشت. این بار او عمداً می‌خواست به من صدمه بزند.

کیت ادامه داد: «رایان به من گفت در موردش فکر کن. این کار من را نابود می‌کند تو را نابود می‌کند. به شغلم فکر کن، به بچه‌هایم، به زندگی‌ام. من هم به او گفتم اگر نگران بودی نباید این کارها را انجام می‌دادی.»

طفره مسئول کرونایی در کاروان ایران از انجام تست در ترکیه

۱۶ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۰۵ (‎+۱ گرینویچ)
طفره مسئول کرونایی در کاروان ایران از انجام تست در ترکیه
100%

بازی‌های کشورهای اسلامی در ترکیه با رقم خوردن اتفاقی عجیب در کاروان ایران پیگیری شد. قبل از سفر اعضای کاروان ایران به ترکیه از آنها تست کرونا گرفته شد تا اگر کسی مبتلا به ویروس شده، از سفر آن فرد ممانعت به عمل بیاید. در تهران، تست کرونای رضایی، سرپرست کاروان دوومیدانی، مثبت شد.

اما رضایی اصرار داشته باید در آزمایشگاه دیگری است بدهد و جالب اینکه رضایی در یک آزمایشگاه دیگر تست کرونا داده و جوابش نیز منفی شده بود که این موضوع تعجب مسئولان کاروان ایران را به دنبال داشت.

به گزارش تسنیم، پس از ورود به ترکیه، تست کرونا گرفته نمی‌شود، اما عنوان شد که برای حضور در دهکده باید تست بدهند؛ موضوعی که با اصرار مسئولان کاروان و انکار دبیر دوومیدانی همراه بود.

نکته جالب اینکه رضایی در گفتگو با مسئولان کاروان گفته که اگر تست بدهد، مثبت می‌شود و به همین دلیل تمایلی به این کار ندارد. مسئولان کاروان ایران نیز که از این مسئله بی اطلاع بودند،با شنیدن ماجرا ناراحت و عصبانی شدند و به رضایی گفتند که جدا از سایرین بماند.

نکته مهم دیگر اینکه رضایی در همین مدت با اعضای کاروان دوومیدانی در ارتباط بوده و کنارشان بوده است و شاید این مسئله مشکلاتی را در روزهای آینده به وجود بیاورد.

ستاره بسکتبال زنان آمریکا به ۹ سال زندان در روسیه محکوم شد

۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)
ستاره بسکتبال زنان آمریکا به ۹ سال زندان در روسیه محکوم شد
100%

بریتنی گرینر، ستاره ۳۱ ساله بسکتبال تیم فینیکس مرکوری که در فرودگاه مسکو در حالی که در راه بازگشت به روسیه برای بازی در خارج از فصل اتحادیه ملی بسکتبال زنان بود، دستگیر شد، توسط دادستان های روسیه متهم به قاچاق کمتر از یک گرم روغن شاهدانه در چمدانش شد.

ستاره بسکتبال زنان آمریکایی، که همراه با تیم آمریکا دو بار قهرمان المپیک شده، روز پنجشنبه به جرم قاچاق مواد مخدر به روسیه به ۹ سال زندان محکوم شد، در پرونده ای که نگرانی هایی را ایجاد کرده است که از او به عنوان مهره سیاسی در جنگ روسیه علیه اوکراین استفاده می شود.

این حکم شدید در بحبوحه حمله روسیه به اوکراین و درگیری این کشور با آمریکا و اروپا صادر شده است. وزارت امور خارجه ایالات متحده معتقد است که گرینر به اشتباه بازداشت شده است. کاردار سفارت آمریکا در روسیه، الیزابت رود، گفت که این حکم "نقض عدالت" است و جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده نیز این حکم طولانی را "غیرقابل قبول" خواند.

سی‌ان‌ان در گزارشی نوشته که آمریکا از روسیه خواسته دو تبعه‌اش بریتنی گرینر و پل ویلان تفنگدار سابق آمریکایی که به اتهام جاسوسی در روسیه بازداشت شده، را آزاد کند تا واشنگتن در مقابل ویکتور بوت را آزاد کند. ویکتور بوت افسر سابق ارتش شوروی است که به اتهام قاچاق اسلحه در ایالات متحده، به ۲۵ سال زندان محکوم شد.