حمله خامنه‌ای به صداوسیما به دلیل انتقاد از نیروی انتظامی؛ رییس صداوسیما عذرخواهی کرد

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۰۳/۳۱

در پی تاختن علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی به صداوسیما به دلیل انتقاد از عملکرد نیروی انتظامی در جریان سرقت از صندوق‌های امانات بانک ملی شعبه خیابان انقلاب، رییس صداوسیما واکنش فوری نشان داد و در نامه‌ای از خامنه‌ای عذرخواهی کرد.

رهبر جمهوری اسلامی در یک سخنرانی که روز سه‌شنبه ۳۱ خرداد منتشر شد، بدون اشاره مستقیم به نام برنامه یا مجری صداوسیما، گفت «جوری حرف زده می‌شود» که نیروهای انتظامی «به جای تشویق، سرزنش می‌شوند.»

او انتقاد از نیروی انتظامی در این ماجرا را «غفلت» خواند که «به سود دشمن تمام می‌شود.»

پیشتر صداوسیما یک گفت‌وگوی ویژه خبری درباره سرقت از صندوق‌های امانات بانک ملی شعبه خیابان انقلاب پخش کرده بود که در آن، خبرنگار و مجری برنامه، عملکرد نیروی انتظامی و بانک ملی در زمینه حفظ اموال مردم را زیر سوال برده بود.

خامنه‌ای در واکنش به این ماجرا گفت: «هر کسی مردم را نسبت به فعالیت و تلاش و برنامه‌ریزی‌های مسئولین کشور بی‌اعتقاد و بدبین بکند، دارد به سود دشمن کار می‌کند؛ چه بداند، چه نداند.»

پیمان جبلی، رییس سازمان صداوسیما اما در واکنش به این صحبت‌های خامنه‌ای، در نامه‌ای به او نوشت: «از غفلت و قصور پیش آمده عذرخواهی می‌کنیم و بدیهی است که جبران خواهد شد.»

دو هفته پیش، رسانه‌های ایران گزارش دادند در تعطیلات نیمه خرداد، حدود ۲۵۰ صندوق امانات در شعبه بانک ملی روبه‌روی دانشگاه تهران هدف دستبرد سارقان قرار گرفته است.

نیروی انتظامی پس از چند روز مدعی دستگیری سارقان و بازیافتن اموال مسروقه شد.

در همین زمینه، روز سه‌شنبه ۳۱ خرداد، قاسم رضایی، جانشین فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی (فراجا)، در حاشیه اجرای «طرح ضربتی دستگیری سارقان و خریداران اموال مسروقه» در استان البرز، مدعی شد نحوه عملکرد پلیس در دستگیری و شناسایی عاملان سرقت صندوق امانت بانک ملی در دنیا «بی‌نظیر» بوده است.

اظهارات رهبر جمهوری اسلامی اما در حالی است که پیشتر رسانه‌های نزدیک به سپاه پاسداران از مجری صداوسیما بابت پرسش‌های انتقادی درباره ماجرای سرقت از بانک ملی انتقاد کرده بودند.

خبرگزاری تسنیم در گزارشی در واکنش به این گفت‌وگوی ویژه خبری با عنوان «چرا به عملکرد صداوسیما در پرداخت به سرقت از بانک ملی انتقاد می‌کنیم؟»، مجری صداوسیما را تهدید کرد و نوشت: «پرهیز از ورود به موفقیت چشمگیر نیروهای انتظامی کشور در دفع اتهامی بزرگ هم درست است؟»

محدودیت‌های رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی در ایران شامل نهادهای زیر نظر خامنه‌ای از جمله صداوسیما نیز می‌شود. بر اساس گزارش سازمان گزارشگران بدون مرز، رتبه جمهوری اسلامی در زمینه رعایت حقوق خبرنگاران و آزادی رسانه‌ها از میان ۱۸۰ کشور جهان، ۱۷۴ است.

این سازمان تأکید کرده که جمهوری اسلامی طی بیش از ۴۰ سال گذشته، حداقل هزار روزنامه‌نگار و شهروند-خبرنگار را بازداشت، زندانی، کشته، ناپدید یا اعدام کرده است.

این سرکوب آزادی رسانه‌ها از سوی جمهوری اسلامی به مرزهای ایران محدود نمی‌شود و روزنامه‌نگاران ایرانی که برای رسانه‌های جهانی هم کار می‌کنند، قربانی آزار‌گری حکومت می‌شوند.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

مرجان فرساد
خبرها
خبرها
جشنواره موسیقی واک استیج

رادیو

پادکست‌ها

حقیقت در صدای توست

فیلم‌ها و صداهای خود را برای ما ارسال کنید.