• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

نخست وزیر اسرائیل اسنادی را در ارتباط با پنهان‌کاری‌ها در برنامه هسته‌ای ایران منتشر کرد

۱۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۲۲:۵۵ (‎+۱ گرینویچ)

نفتالی بنت، نخست‌وزیر اسرائیل، با تأیید گزارش اخیر وال‌استریت ژورنال درباره سرقت اسناد محرمانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از سوی ایران، تعدادی از این سندها را همراه با جزییاتی از کار مقام‌های جمهوری اسلامی بر روی آنها، از طریق به اشتراک گذاشتن در گوگل‌درایو منتشر کرد.

بنت روز سه‌شنبه دهم خرداد با انتشار لینکی به گوگل‌درایو شامل اسناد به سرقت رفته آژانس از سوی ایران، تأکید کرد که جمهوری اسلامی از این اسناد طبقه‌بندی شده برای داستان‌پردازی و پنهان کردن برنامه تسلیحات هسته‌ای خود استفاده کرده است.

او نوشت: «ایران اسناد طبقه‌بندی شده آژانس انرژی اتمی را دزدید و از اطلاعات آن برای فرار سیستماتیک از نظارت‌های هسته‌ای استفاده کرد. چگونه می‌دانیم؟ چون ما به طرح فریب ایران دسترسی یافتیم.»

نخست‌وزیر اسرائیل همچنین در توییت خود انیمیشنی را به اشتراک گذاشت که به صورت طنز سرقت اسناد آژانس از سوی ایران و تلاش این کشور برای پنهان ‌کردن فعالیت‌های مشکوک هسته‌ای خود را نشان می‌دهد.

در پایان این انیمیشن آمده است: «ایران به دنیا دروغ گفت. ایران باز هم به دنیا دروغ می‌گوید و جهان باید اطمینان حاصل کند که ایران از این موضوع فرار نکند.»

پنج روز پیش نیز در پی انتشار گزارش وال استریت ژورنال، نفتالی بنت اعلام کرد: «سیاست سیتماتیک تقلب، سرقت و کتمان شواهد از سوی ایران علیه آژانس، اکنون باید به یک واقعیت قطعی در چشم جامعه جهانی تبدیل شود.»

وال‌استریت‌ژورنال به تازگی اعلام کرده که جمهوری اسلامی دو دهه پیش با دسترسی به گزارش‌های محرمانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، از آنها برای سناریوسازی و پنهان‌ کردن فعالیت‌های مشکوک خود در زمینه تسلیحات هسته‌ای استفاده کرده است.

وال‌استریت‌ژورنال روز چهارشنبه چهارم خرداد نوشت که این موضوع را بر اساس سخنان مقامات اطلاعاتی خاورمیانه و همچنین بررسی اسناد داخلی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دریافته است.

بر اساس این گزارش، اسناد محرمانه آژانس، همراه مدارک ایران به زبان فارسی در فاصله سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۶ میان نظامیان ارشد، مقام‌های دولتی و مقام‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی دست به دست شده است.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در آن زمان در حال بررسی اطلاعاتی بود که نشان می‌داد جمهوری اسلامی بر روی سلاح‌های اتمی کار کرده است.

دیوید آلبرایت، رییس مؤسسه علوم و امنیت بین‌المللی و بازرس سابق آژانس به وال استریت ژورنال گفته است دستیابی ایران به اسناد حساس آژانس «نشان‌دهنده نقض جدی امنیت داخلی آژانس است.»

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

معاریو: آمریکا از اسرائیل خواسته بود قبل از انتخابات به‌تنهایی به جمهوری اسلامی حمله کند
۱

معاریو: آمریکا از اسرائیل خواسته بود قبل از انتخابات به‌تنهایی به جمهوری اسلامی حمله کند

۲

روسیه از ایرانِ متمایل به غرب بیشتر از بمب اتمی ایران می‌ترسد

۳

حمله به فرودگاه ریاض ۱۳ کشته و ۳۰۹ زخمی بر جا گذاشت؛ یک آمریکایی در میان قربانیان است

۴
تحلیل

هاآرتص: حملات حوثی‌ها می‌تواند زمان ورود آمریکا به جنگ با جمهوری اسلامی را تعیین کند

۵

حمله به فرودگاه ریاض؛ ترامپ از بررسی پیوستن به جنگ عربستان سعودی علیه حوثی‌ها خبر داد

انتخاب سردبیر

  • قدیمی‌ترین بازار سرپوشیده مواد غذایی پاریس در آتش‌سوزی ویران شد

    قدیمی‌ترین بازار سرپوشیده مواد غذایی پاریس در آتش‌سوزی ویران شد

  • مدیرمسئول کیهان حمله به کابل‌های فیبر نوری خلیج فارس را «حق مسلم» جمهوری اسلامی خواند

    مدیرمسئول کیهان حمله به کابل‌های فیبر نوری خلیج فارس را «حق مسلم» جمهوری اسلامی خواند

  • گزارشگر سازمان ملل اعلام کرد به اعتصاب غذای «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» می‌پیوندد

    گزارشگر سازمان ملل اعلام کرد به اعتصاب غذای «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» می‌پیوندد

  • قیمت خودرو ساینا در ایران در ۱۰ سال حدود ۶۰ برابر شده است

    قیمت خودرو ساینا در ایران در ۱۰ سال حدود ۶۰ برابر شده است

  • ترامپ خواستار تغییر رییس‌جمهوری اوکراین شد و زلنسکی را مسئول گرانی گازوئیل دانست

    ترامپ خواستار تغییر رییس‌جمهوری اوکراین شد و زلنسکی را مسئول گرانی گازوئیل دانست