• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

حامد حدادی: بسکتبال ایران در ۵ پست ضعیف است و کمبود بازیکن دارد

۹ خرداد ۱۴۰۱، ۰۹:۵۳ (‎+۱ گرینویچ)

حامد حدادی، کاپیتان تیم ملی بسکتبال ایران می‌گوید: بسکتبال ایران در ۵ پست کمبود بازیکن دارد و ضعیف است که امیدوارم با پشتوانه‌سازی در بین جوانان این ضعف‌ها برطرف شود.

بازیکن تیم ملی بسکتبال ایران با اشاره به تغییرات در کادرفنی و حضور سعید ارمغانی به عنوان سرمربی جدید گفت: نوع تمرینات کمی با قبل فرق کرده و با نشاط است. از نظر فنی نیز باید بعد از بازی‌های رسمی اظهار نظر کرد. مربیان تیم ملی دانش بالایی دارند و ما نیز باید تلاش کنیم تا نتایج مناسبی بگیریم.

حدادی درباره بازی مقابل قزاقستان در پنجره سوم انتخابی جام جهانی تاکید کرد: قزاقستان تیم بسیار خوبی است و اروپایی بازی می‌کند. بازی بدی را در پنجره قبل باختیم و من از سایر بازیکنان نیز در مورد کیفیت این تیم پرسیدم که گفتند سطح فنی خوبی دارد. باید قزاقستان را با اختلاف زیادی شکست دهیم تا صعودمان به جام‌جهانی آسان‌تر باشد.

پربازدیدترین‌ها

 کوروش کیوانی، زندانی ایرانی-سوئدی اعدام شده را در بیابان‌های خاوران دفن کردند
۱
اختصاصی

کوروش کیوانی، زندانی ایرانی-سوئدی اعدام شده را در بیابان‌های خاوران دفن کردند

۲
اختصاصی

خشم پزشکیان از «جنون» سپاه؛ درخواست ملاقات با مجتبی خامنه‌‌ای برای توقف حملات به همسایگان

۳

جمهوری اسلامی امارات را هدف گرفت

۴

میدان کلانتری قرچک؛ جایی که ۱۸ و ۱۹ دی قتلگاه ده‌ها معترض شد

۵

رویترز: ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا از آسیب محدود جدید به برنامه هسته‌ای ایران حکایت دارد

انتخاب سردبیر

  • بحران بیکاری در ایران؛ از اخراج تا بازار کساد مشاغل وابسته به اینترنت
    روایت شما

    بحران بیکاری در ایران؛ از اخراج تا بازار کساد مشاغل وابسته به اینترنت

  • شورای سردبیری وال‌استریت ژورنال: تهران به آتش‌بس پایان داد، ترامپ باید به زور متوسل شود
    تحلیل

    شورای سردبیری وال‌استریت ژورنال: تهران به آتش‌بس پایان داد، ترامپ باید به زور متوسل شود

  • خشم پزشکیان از «جنون» سپاه؛ درخواست ملاقات با مجتبی خامنه‌‌ای برای توقف حملات به همسایگان
    اختصاصی

    خشم پزشکیان از «جنون» سپاه؛ درخواست ملاقات با مجتبی خامنه‌‌ای برای توقف حملات به همسایگان

  •  کوروش کیوانی، زندانی ایرانی-سوئدی اعدام شده را در بیابان‌های خاوران دفن کردند
    اختصاصی

    کوروش کیوانی، زندانی ایرانی-سوئدی اعدام شده را در بیابان‌های خاوران دفن کردند

  • معنا و پیامد شکاف‌ها در قدرت؛ چه کسی در جمهوری اسلامی تصمیم می‌گیرد؟
    تحلیل

    معنا و پیامد شکاف‌ها در قدرت؛ چه کسی در جمهوری اسلامی تصمیم می‌گیرد؟

•
•
•

مطالب بیشتر

بیانیه اداره مهاجرت کانادا درباره صدور ویزا برای کاروان تیم ملی فوتبال ایران

۳ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۳۸ (‎+۱ گرینویچ)

دولت کانادا با انتشار بیانیه‌ای درباره صدور ویزا برای کاروان تیم ملی فوتبال ایران اعلام کرد به صدور ویزا همراستا با رویه‌های قانونی و منصفانه متعهد است. دولت کانادا تاکید کرد، کلیه درخواست‌های ویزا از سراسر جهان به طور مساوی و براساس معیارهای یکسان ارزیابی می‌شوند.

براساس اعلام دولت کانادا تمامی بازدیدکنندگان که برای ورود به این کشور نیاز به ویزا دارند، باید واجد شرایط مقرر از طرف اداره مهاجرت کانادا باشند. اداره مهاجرت کانادابه دلیل قوانین حفظ حریم خصوصی قادر به اظهارنظر در مورد موارد خاص بدون رضایت کتبی نیست.

دولت کانادا همچنین به ایمنی و امنیت مردم کانادا متعهد است. شرایط تمامی بازدیدکنندگان (از جمله کارگران و دانشجویان خارجی موقت)، مهاجران و پناهندگان قبل از ورود به کانادا به دقت بررسی می‌شوند.

بررسی پیشینه افراد قبل از ورود به کانادا بخش مهمی از روند صدور ویزای ورود به این کشور است. این غربالگری تضمین می‌کند که درخواست کنندگان تهدیدی برای سلامت، ایمنی یا امنیت کانادایی‌ها نیستند

رئیس فدراسیون‌ وزنه‌برداری پناهندگی یکتا جمالی را حاصل «خودخواهی» خواند

۳ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۴۱ (‎+۱ گرینویچ)

علی مرادی، رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در اولین واکنش بعد از پناهندگی یکتا جمالی، اولین مدال‌آور وزنه‌برداری زنان ایران، این موضوع را حاصل خودخواهی یکتا جمالی قلمداد کرد.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری ایران گفت:‌ اگر قرار باشد که یک ورزشکار با همه خودخواهی‌های خودش تمام خاستگاه‌هایی که در حال شکل گرفتن در بین دختران است را نابود کند، این از ارزش‌های اخلاقی به دور است، چه می‌خواهد پناهنده شود و یا مهاجرت کند. احساسم این است که اینها باید به مسائل خودشان توجه کنند و چنین مسائلی را گسترده‌تر ببینند.

مرادی با اشاره به ماجرای فرار یکتا جمالی و اعلام پناهندگی وزنه‌بردار تاریخ‌ساز ایران تاکید کرد: احساسم این است که یک شبکه قاچاق انسان این مسائل را مدیریت می‌کند و سیستم، سازمان‌دهی شده است. شما نمی‌توانید این را قبول کنید، مگر اینکه ساده‌لوحی کنید. اینکه یک جوان ۱۷ ساله شب بخوابد و صبح تصمیم بگیرد، اصلا امکان پذیر نیست.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری درباره دلایل پناهندگی ورزشکاران گفت: این موارد نه برای ما بلکه برای دنیای ورزش اجتناب ناپذیر است. ورزش در همه جا فراز و نشیب‌های خاص خودش را دارد. از اینکه چگونه می‌توانیم جلوی اینگونه اقدامات را بگیریم و بحث‌هایی مثل این و همچنین مهاجرت کاهش پیدا کند، باید انگیزه‌های بیشتری برای ورزشکاران مهیا کرد.

گزارش گاردین از مشکلات جام جهانی؛ قطر ۲۰۲۲ گرانترین جام‌جهانی تاریخ برای تماشاگران

۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۵ (‎+۱ گرینویچ)

شش ماه مانده به آغاز مسابقات جام‌جهانی قطر، کماکان تردید‌های فراوانی در مورد این رقابت‌ها وجود دارد.

روزنامه گاردین با انتشار مقاله‌ای به ابهاماتی درباره برگزاری قطر ۲۰۲۲ اشاره کرد، تردید‌هایی که فراتر از معضلات حقوق بشری، به یک نگرانی جدی تبدیل شده است.اینکه چه تعداد هوادار در این رقابت‌ها حاضر می‌شوند و چه تجربه‌ای در خواهند داشت.

در حالی که فیفا تا این لحظه حدود ۸۰۰ هزار بلیط فروخته و در فاصله زمانی مشابه با جام‌جهانی روسیه، با فروش بیش از ۳ میلیون بلیط، نزدیک به ۲.۵ میلیون بلیط‌فروشی داشته است اما گزارش‌های خرید و فروش بلیط‌های جام‌جهانی در کشورهای متفاوت، کاهش میزان بلیط‌فروشی را به صورت چشمگیر نمایش می‌دهند.

نکته مهمتر از خرید بلیط این رقابت‌ها، وضعیت اسکان مسافران است. مسافران تنها در زمانی می‌توانند نسبت به رزرو پرواز قطر اقدام کنند که مجوز ورود به این کشور را داشته باشند و برای دریافت مجوز ورود به قطر (دریافت کارت «حیا کارت»)، حتما باید بلیط تهیه کرده باشند. قطر پیش از این قول محل‌هایی برای اقامت با هزینه شبی ۸۰ دلار داده بود اما تا این لحظه جستجو فایده‌ای ندارد و چنین محل‌هایی برای اقامت مسافران وجود ندارد. قیمت «کلبه‌های دهکده‌های هواداری» از شبی ۲۰۰ دلار آغاز می‌شود و اجاره آپارتمان‌های مدل AirBnB (آپارتمان‌های مبله اجاره‌ای) حدود هزار دلار هزینه دارد.

نهاد «هواداران فوتبال اروپا»، پیش‌بینی کرده است که این دوره از جام‌جهانی، گران‌ترین جام‌جهانی برای مسافران خواهد بود. بر اساس محاسبات این نهاد، هزینه اقامت برای ۳ بازی مرحله گروهی، با افزایشی هزار دلاری نسبت به جام‌جهانی روسیه ،حدود ۲۷۷۰ یورو خواهد بود و در صورتی که فردی بخواهد تا پایان رقابت‌ها در قطر بماند، احتمالا باید بیش از ۶۵۰۰ یورو هزینه کند.

حمله فدراسیون وزنه‌برداری ایران به یکتا جمالی

۲ خرداد ۱۴۰۱، ۰۹:۴۹ (‎+۱ گرینویچ)

فدراسیون وزنه‌برداری ایران با حمله به یکتا جمالی ستاره وزنه‌برداری زنان که به آلمان پناهنده شده است، انتقادهای او را ناشی از عقده شخصی و هدفش را انتقام و تخریب عنوان کرده است.

اکبر خورشیدی‌فر، مشاور تیم ملی وزنه‌برداری زنان مدعی شد، یکتا جمالی از طریق فضای مجازی نقشه فرار خود را آماده کرده بود و گذرنامه او در روز مسابقه به خاطر وزن‌ کشی و تست دوپینگ در اختیارش گذاشته شد.

خورشیدی‌فر همچنین انتقادهای یکتا جمالی از شرایط نامناسب تغذیه و اقامتی اردوها را سیاه نمایی دانسته و گفته دو پرس غذا به ورزشکاران داده می‌شود.

یکتا جمالی بعد از اعلام پناهندگی در آلمان و در گفت‌وگوی اختصاصی با ایران اینترنشنال از حجاب اجباری، کمبود امکانات و نادیده گرفته شدن زنان در ورزش ایران انتقاد کرده بود.

زن تاریخساز کوهنوردی: برای صعود به اورست وام گرفتم

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۰:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)

افسانه حسام‌فرد که بدون حمایت فدراسیون و وزارت ورزش به بالاترین نقطه جهان رسید، می‌گوید: بالای یک میلیارد تومان برای این صعود هزینه کردم. نه اسپانسر داشتم و نه از فدراسیون و وزارت ورزش پولی گرفتم. جذب اسپانسر در رشته کوهنوردی سخت است و این کار برای زنان سخت‌تر.

حسام‌فرد در پاسخ به اینکه چطور هزینه ها را تامین کردید؟ به همشهری گفت: زمین داشتم و می‌خواستم بفروشم. ولی چون دیدند من به پول نیاز دارم، می‌خواستند با قیمت کم بخرند و به‌خاطر همین منصرف شدم. وام گرفتم و خودم هم پس‌انداز داشتم.

او ادامه داد: هر کسی که کوهنوردی را به‌عنوان ورزش انتخاب می‌کند، صعود به اورست هدف اصلی‌اش می‌شود. صعود به همه قله‌های بالای هشت هزار متر به اندازه طلای جهان ارزش دارد و اما رفتن روی قله اورست، در حد طلای المپیک است. لازمه صعود به این قله این است که به یکی دو قله بالای هشتهزار متر بروی و خودت را محک بزنی. بعد از اینکه به ماناسلو رفتم، دیدم توانایی صعود به اورست را دارم.

پیش از این، لاله کشاورز، فرخنده صادق و پروانه کاظمی تنها زنان ایرانی بوده‌اند که موفق به فتح اورست شدند.