• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ایلان ماسک ممنوعیت توییتر در مورد دونالد ترامپ را لغو می‌کند

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۳:۲۱ (‎+۱ گرینویچ)

ایلان ماسک ممنوعیت فعالیت دونالد ترامپ در توییتر را اشتباه و کاملا احمقانه خواند و اعلام کرد قصد دارد این ممنوعیت را لغو کند. در واکنش به این سخنان، سخنگوی کاخ سفید آن را تصمیمی مربوط به بخش خصوصی عنوان کرد و مدیرعامل پیشین توییتر گفت که با تصمیم ماسک موافق است.

شانزده ماه پس از آنکه توییتر حساب کاربری دونالد ترامپ را بست، ایلان ماسک گفت که ممنوعیت توییتر در مورد دونالد ترامپ «از نظر اخلاقی اشتباه و کاملا احمقانه» بوده و پس از نهایی شدن قرارداد خرید شرکت توییتر، قصد دارد ممنوعیت فعالیت ترامپ در توییتر را لغو کند.

جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید، در واکنش به سخنان ایلان ماسک و احتمال لغو ممنوعیت فعالیت دونالد ترامپ در توییتر گفت: این تصمیم مربوط به یک شرکت بخش خصوصی است.

سخنگوی کاخ سفید افزود: دولت بایدن ضمن تاکید بر حفاظت از آزادی بیان، سعی دارد اطمینان حاصل کند که از پلتفرم‌ها برای انتشار اطلاعات نادرست استفاده نمی‌شود.

توییتر در ۸ ژانویه ۲۰۲۱، نوزدهم دی ماه سال ۹۹، در جریان چالش‌های پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، حساب کاربری دونالد ترامپ را با بیش از ۸۸ میلیون فالوئر بست.

این شرکت یک روز بعد اعلام کرد: پس از بررسی توییت‌های اخیر دونالد ترامپ و فضایی که در پی آن‌ها ایجاد شده، حساب او را به دلیل احتمال تشویق به خشونت بیشتر به صورت دایمی مسدود کرده است.

همزمان با توییتر، در جریان رویدادهای پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، فیسبوک و یوتیوب نیز حساب‌های کاربری ترامپ را مسدود کردند.

ایلان ماسک در همان زمان نیز به تصمیم توییتر برای حذف حساب کاربری دونالد ترامپ واکنش نشان داد و گفت که بسیاری از مردم از این که عملا شرکت‌های تکنولوژی برای آزادی بیان داوری می‌کنند، به شدت ناراضی‌ خواهند بود.

با گذشت شانزده ماه از بسته شدن حساب کاربری ترامپ در توییتر این بار ایلان ماسک به عنوان خریدار تمام سهام شرکت توییتر به مبلغ ۴۴ میلیارد دلار، گفت مصمم است پس از طی مراحل و نهایی شدن قرارداد خرید توییتر، ممنوعیت فعالیت دونالد ترامپ در توییتر را لغو کند.

جک دورسی، از بنیانگذاران توییتر و مدیرعامل پیشین آن، نیز با استقبال از سخنان ماسک، در توییتی نوشت که من با تصمیم ایلان ماسک موافقم و البته استثناهایی چون رفتارهای غیرقانونی و هرزنامه‌ها وجود دارد اما به طور کلی ممنوعیت‌های دائمی یکی از ضعف‌های ماست.

دورسی در هنگام مسدود شدن حساب کاربری ترامپ در توییتر با بیان اینکه از این تصمیم خوشحال نیست، گفته بود: معتقدم این تصمیم درستی برای توییتر بود. ما با یک شرایط غیرعادی و غیرقابل دفاع روبرو شدیم که مجبورمان کرد تمام اقدامات خود را بر امنیت عمومی متمرکز کنیم.

با این حال دورسی روز سه‌شنبه پس از سخنان ایلان ماسک نوشت که ممنوعیت فعالیت ترامپ در توییتر یک تصمیم تجاری بود و نباید چنین می‌شد.

دورسی افزود: ما همیشه باید تصمیمات خود را بازبینی کنیم و ممنوعیت دائمی اشخاص به صورت جهت‌دار اشتباه است.

Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

هیات مذاکره‌کننده‌ پس از بروز اختلاف، با دستور ذوالقدر به تهران بازگشتند
۱
اختصاصی

هیات مذاکره‌کننده‌ پس از بروز اختلاف، با دستور ذوالقدر به تهران بازگشتند

۲
تحلیل

حرکت روی لبه تیغ؛ تلاش پکن برای ایستادن در میانه جنگ

۳

تشدید شکاف میان آمریکا و بریتانیا در قبال ایران؛ ترامپ استارمر را به «حفاری نفتی» فراخواند

۴

گاردین: تهران با نزدیک شدن به اروپا می‌کوشد فشار را بر آمریکا افزایش دهد

۵
تحلیل

چرا درآمد ۱۰۰ میلیارد دلاری عوارض تنگه هرمز یک افسانه است

Banner

انتخاب سردبیر

  • اعزام هزاران نیروی آمریکایی دیگر به منطقه برای تشدید فشار بر تهران

    اعزام هزاران نیروی آمریکایی دیگر به منطقه برای تشدید فشار بر تهران

  • وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی تندروتر شده است
    تحلیل

    وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی تندروتر شده است

  • فایننشال تایمز: تهران از ماهواره چینی برای هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا استفاده کرد

    فایننشال تایمز: تهران از ماهواره چینی برای هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا استفاده کرد

  • سایه سنگین جنگ بر نیمکت‌های خالی؛ بحران آموزش در عصر «اینترنت طبقاتی»
    روایت شما

    سایه سنگین جنگ بر نیمکت‌های خالی؛ بحران آموزش در عصر «اینترنت طبقاتی»

  • هیات مذاکره‌کننده‌ پس از بروز اختلاف، با دستور ذوالقدر به تهران بازگشتند
    اختصاصی

    هیات مذاکره‌کننده‌ پس از بروز اختلاف، با دستور ذوالقدر به تهران بازگشتند

  • پشت پرده مذاکرات اسلام‌آباد و تلاش‌ها برای از سرگیری گفت‌وگوها

    پشت پرده مذاکرات اسلام‌آباد و تلاش‌ها برای از سرگیری گفت‌وگوها

•
•
•

مطالب بیشتر

آمریکا به آوارگان سوری ۸۰۰ میلیون دلار کمک انسان‌دوستانه اختصاص داد

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۲:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)

لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل، از اختصاص ۸۰۰ میلیون دلار کمک انسان‌دوستانه به ۱۴ میلیون آواره در داخل سوریه و بیش از پنج میلیون آواره سوری در ترکیه، لبنان، مصر، عراق و مصر خبر داد.

گرینفیلد گفت آمریکا طی ۱۱ سال بحران سوریه، حدود ۱۵ میلیارد دلار کمک انسان‌دوستانه به مردم این کشور ارائه کرده است.

سفیر آمریکا تاکید کرد که مقام‌های سوریه باید امکان ارسال بدون اختلال کمک‌ها به مردم این کشور را فراهم کنند و با اشاره به اینکه بحران انسانی در سوریه در بدترین وضعیت خود از سال ۲۰۱۱ قرار دارد، از جامعه بین‌المللی خواست کمک‌های خود را به مردم این کشور افزایش دهند.

گرینفیلد خاطرنشان کرد فساد و سوءمدیریت رژیم اسد بیش از پیش مانع از تامین نیازهای اساسی مردم این کشور شده است.

سفیر آمریکا با اعلام حمایت از تلاش‌های نماینده ویژه سازمان ملل برای یافتن راه‌حلی سیاسی برای بحران سوریه، تاکید کرد برای رسیدن به صلح، امنیت و ثبات در سوریه و خاورمیانه هیچ‌گونه راه حل نظامی وجود ندارد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: در مورد مذاکرات هسته‌ای برای هر دو سناریو آماده‌ایم

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۴:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در آستانه سفر انریکه مورا به تهران گفت اگر ایران حسن نیت داشته باشد امکان پیشرفت قابل توجه مذاکرات وجود دارد اما در حال حاضر در نقطه‌ بینابین هستیم و به طور مساوی برای هر یک از سناریوها، بازگشت به برجام یا یک جایگزین دیگر، آماده‌ایم.

مذاکرات وین بیستم اسفند ماه به دلیل آنچه مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا «عوامل بیرونی» خواند، متوقف شد و با گذشت نزدیک به دو ماه قرار است انریکه مورا در جریان آخرین تلاش‌ها به تهران سفر کند.

ند پرایس در پاسخ پرسشی درباره اینکه معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به تهران حامل پیام جدید یا پیشنهاد جدیدی از سوی ایالات متحده خواهد بود، گفت: آنچه که من به طور کلی از نظر فرآیند می گویم این است که ما با انریکه مورا، هماهنگ کننده اتحادیه اروپا در تماس نزدیک هستیم. او به انتقال پیام‌ها به دو طرف ادامه داده است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا افزود: ما از تلاش‌های انریکه مورا برای به نتیجه رساندن موفقیت آمیز مذاکرات حمایت می‌کنیم.

پرایس درباره انتظار احتمالی از نتایج سفر مورا به تهران نیز گفت که نمی‌خواهم درباره نتیجه این سفر یا پاسخ احتمالی مقام‌های ایران پیش داوری کنم اما بعد از سفر مورا در تهران می‌شود در این مورد صحبت کرد.

او افزود که ما امیدواریم بتوانیم این مذاکره را به سرعت به نتیجه برسانیم و مطمئن هستیم که اگر ایرانی‌ها حسن نیت داشته باشند امکان پیشرفت قابل توجه در مذاکراتی که طی ماه‌ها دیپلماسی پرزحمت انجام شده است، وجود دارد و می‌توانیم این مذاکرات را ادامه دهیم و به سرعت آن را به نتیجه برسانیم.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا افزود که باید ببینیم در جریان سفر انریکه مورا، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به تهران، گفت‌وگوها چگونه پیش می‌رود.

پرایس در مورد اینکه آیا پیام جدیدی از ایالات متحده به مقام‌های ایران منتقل خواهد شد، گفت: ما در انظار عمومی مذاکره نمی‌کنیم و از نزدیک با اتحادیه اروپا و متحدان اروپایی خود هماهنگ هستیم و انریکه مورا به نوبه خود پیام‌هایی را به طرفین منتقل می‌کند.

سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت خارجه ایران، نیز روز دوشنبه گفت که سفر انریکه مورا بعد از تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان انجام خواهد شد و افزود که مورا حامل پیام جدیدی نیست و پیام‌ها بین تهران و واشینگتن به طور مستمر توسط اروپا در حال رد و بدل شدن است.

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، درباره اینکه در صورت بی‌نتیجه بودن تلاش‌های جاری در مورد مذاکرات هسته‌ای با ایران آیا دولت بایدن شکست مذاکرات را اعلام خواهد کرد، گفت: ما بازگشت متقابل به پایبندی به برجام را تا زمانی که به نفع امنیت ملی آمریکا باشد دنبال خواهیم کرد.

پرایس اضافه کرد که در حال حاضر، به نفع امنیت ملی آمریکاست که برنامه هسته‌ای ایران به محدودیت‌های برجام بازگردد تا بار دیگر تحت محدودیت‌های قابل راستی‌آزمایی و نظارت دائمی قرارگیرد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: اگر به نقطه‌ای برسیم که مزایای منع اشاعه تسلیحات هسته‌ای که با برجام حاصل شده بود با پیشرفت‌ برنامه هسته‌ای ایران از بین برود، ارزیابی مجددی انجام خواهیم داد.

ند پرایس موقعیت فعلی را بینابین توصیف کرد و افزود: ما در حال حاضر در نقطه‌ای قرار داریم که به طور مساوی برای هر یک از سناریوها، بازگشت متقابل به پایبندی به برجام یا یک جایگزین دیگر، آماده می‌شویم و ایالات متحده در این مورد با متحدان و با شرکای خود هماهنگ است.

ونزوئلا واردات نفت خام سنگین ایران را آغاز کرده است

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۳:۰۱ (‎+۱ گرینویچ)

یک هفته پس از سفر وزیر نفت ایران به ونزوئلا، بر اساس اسناد شرکت دولتی نفت ونزوئلا، این کشور واردات نفت خام سنگین ایران را برای مصرف در پالایشگاه‌های خود آغاز کرده است.

به ‌گزارش رویترز، اسناد شرکت دولتی نفت ونزوئلا، پترولئوس دی ونزوئلا، نشان می‌دهد که واردات نفت خام سنگین ایران، توافق معاوضه‌، سوآپ، سال گذشته ایران و ونزوئلا را گسترش می‌دهد.

ونزوئلا خود نیز صاحب ذخایر عظیمی از نفت سنگین است و پالایشگاه‌های این کشور عمدتا برای فرآوری نفت خام سنگین تنظیم شده‌اند و در دو سال گذشته با واردات میعانات گازی از ایران اقدام به رقیق کردن و فرآوری نفت فوق سنگین خود کرده است.

بر اساس اسناد شرکت دولتی نفت ونزوئلا، دست‌کم ۲۰۰ هزار بشکه نفت خام سنگین ایران در نیمه ماه آوریل به دومین پالایشگاه بزرگ ونزوئلا تحویل داده شد و ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام سنگین ایران هم طی هفته جاری به بندر خوزه در ونزوئلا برده می‌شود.

علاوه براین نفتکش ماکسیم گورکی ونزوئلا قرار است دو میلیون بشکه میعانات گازی را در این بندر خوزه تخلیه کند و نفتکش دریا با پرچم ایران نیز در آب‌های ونزوئلا در انتظار تخلیه محموله خود است.

ایران و ونزوئلا که هر دو تحت تحریم‌های نفتی آمریکا قرار دارند سال گذشته توافق معاوضه‌ای، سوآپ، را امضا کردند تا شرکت نفت ونزوئلا از ایران میعانات گازی برای رقیق کردن و فرآوری نفت فوق سنگین تحویل بگیرد و در ازای آن، نفت خام ونزوئلا را در اختیار شرکت ملی نفت ایران قرار دهد.

همچنین به‌عنوان بخشی از این قرارداد همکاری دو کشور، ونزوئلا طی سال‌های اخیر تجهیزاتی از ایران دریافت کرده تا پالایشگاه‌های خود را نوسازی کند و ارتقا دهد.

واحد تقطیر پالایشگاه ال پالیتو با ظرفیت ۱۴۶ هزار بشکه قرار است در هفته جاری پس از تعمیرات و ارتقاء گسترده که متکی به تجهیزات وارداتی از ایران بوده است، بار دیگر راه اندازی شود.

جواد اوجی، وزیر نفت ایران، هفته گذشته سفری به ونزوئلا و نیکاراگوئه داشت. او در جریان سفر به ونزوئلا ضمن دیدار با نیکلاس مادورو، رییس‌جمهور این کشور، با طارق العیسمی، همتای ونزوئلایی خود درباره توافق‌های تجاری بین دو کشور گفت‌وگو کند.

مقام‌های وزارت نفت ایران با اشاره به قرارداد سوآپ با ونزوئلا، گفتند که تا پیش از این قرارداد ایران معادل ۸۵ تا ۸۷ میلیون بشکه میعانات گازی ایران روی آب و در مخازن خشکی داشت و میزان صادرات میعانات گازی در دولت روحانی روزانه بین ۲۰ تا ۶۰ هزار بشکه بود.

خبرگزاری دولتی ایرنا در همین زمینه نوشت که پس از اجرای قرارداد سوآپ با ونزوئلا و ارسال میعانات گازی ایران به ونزوئلا، صادرات میعانات گازی نسبت به قبل ۲/۵ تا ۳ برابر شده است.

جواد اوجی وزیر نفت ایران در جریان سفر هفته گذشته خود به ونزوئلا گفت که ما می‌خواهیم از تمامی ظرفیت‌ها برای توسعه روابط و ‌همکاری‌های مشترک بهره‌گیری کنیم.

وزارت نفت ونزوئلا نیز در جریان این سفر بیانیه‌ای اعلام کرد که این سفر با هدف «تعمیق همکاری‌های دوجانبه و دستیابی به راهکارهایی برای غلبه بر تحریم‌های آمریکا» انجام شده است.

نیکلاس مادورو، رییس‌جمهوری ونزوئلا، نیز با اشاره به دیدار خود با جواد اوجی، وزیر نفت ایران، آن را «یک نشست سازنده برای تعمیق پیوندهای برادری و همکاری در زمینه انرژی» خواند.

ماه گذشته با تشدید تحریم‌ نفت و گاز روسیه به دلیل حمله به اوکراین، آمریکا از اعزام یک هیات به ونزوئلا برای ماکره درباره تامین نفت خبر داد.

با این حال تعدادی از اعضای کنگره گفتند که بایدن نباید از تصمیم خود برای ممنوعیت نفت روسیه به عنوان بهانه‌ای برای تکیه بر کشورهایی مانند ایران و ونزوئلا استفاده کند.

همکاری‌های ایران و ونزوئلا به قراردادهای تجاری و نفتی محدود نیست و پیشتر مقام‌های وزارت دفاع اسرائيل گفته‌اند که ایران بمب‌های هدایت شونده برای استفاده در «‌پهپاد مهاجر» و سایر مدل‌های مشابه را به ونزوئلا تحویل داده است.

سخنگوی پنتاگون: اوکراینی‌ها بر خلاف میل خود به روسیه برده می‌شوند

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۱:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

جان کربی، سخنگوی پنتاگون در واکنش به اظهارات مقام‌های کی‌یف مبنی بر انتقال «به‌زور» برخی شهروندان به روسیه، گفت نشانه‌هایی از اینکه برخی شهروندان اوکراینی به‌رغم میلشان به‌زور به روسیه انتقال داده شده‌اند وجود دارد.

کربی این حرکت روسیه را از سر «بی‌وجدانی» دانست و گفت این اتفاق اخیر نشان می‌دهد که ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهور روسیه «استقلال اوکراین را نخواهد پذیرفت و به آن احترام نخواهد گذاشت.»

مقام‌های اوکراین پیش‌تر گفته بودند که بیش از یک میلیون شهروند اوکراینی به اردوگاه‌هایی در روسیه منتقل شده‌اند.

کربی گفت پنتاگون نمی‌تواند درباره تعداد این اردوگاه‌ها و یا اینکه این اردوگاه‌ها به چه شکل‌اند نظر بدهد.

ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهور اوکراین نیز پیش‌تر گفته بود که هزاران اوکراینی به روسیه انتقال داده شده‌اند.

از سوی دیگر سخنگوی کاخ سفید روز دوشنبه گفت که ما در حال آموزش استفاده از تسلیحات آمریکایی به بیش از ۳۰۰ سرباز اوکراینی هستیم.

این در حالی است که جو بایدن، رییس‌جمهوری آمریکا روز دوشنبه قانون دفاع از دموکراسی اوکراین در سال ۲۰۲۲ را امضا کرد.

این قانون ارسال کمک‌های آمریکا به اوکراین و در صورت لزوم کشورهای اروپای شرقی را تسریع می‌کند.

کنگره آمریکا درباره دادن ویزا به پرویز پرستویی، به دلیل ارتباط او با سلیمانی، تحقیق می‌کند

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۳:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

واشینگتن فری‌ بیکن خبر داد که کنگره آمریکا در حال تحقیق درباره تصمیم دولت بایدن برای دادن ویزا به پرویز پرستویی است که با نیروی قدس سپاه پاسداران به عنوان یک سازمان تروریستی و فرمانده سابق آن قاسم سلیمانی در ارتباط بوده است.

جیم بنکس، عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا، در نامه‌ای از وزرای خارجه و امنیت داخلی دولت بایدن خواست توضیح دهند که چرا به پرویز پرستویی، بازیگر ایرانی، ویزا داده‌اند.

بنکس در نامه خود افزود: پرویز پرستویی دارای «ارتباط آشکاری» با سپاه پاسداران است و این نیرو که مسئول کشتار تعداد زیادی از آمریکایی‌هاست در فهرست سازمان تروریستی قرار دارد.

واشینگتن فری‌ بیکن از قول مقام‌های دولت پیشین آمریکا نوشت: «روابط پرستویی با رژیم جمهوری اسلامی و حمایت او از قاسم سلیمانی، از جمله امضای نامه‌ای در محکومیت کشتن فرمانده تروریست‌ها به دست دولت ترامپ» باید او را از ورود به ایالات متحده محروم کند.

این گزارش افزود: سفر پرستویی به ایالات متحده در میان افزایش تهدیدات جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران برای ترور مقامات آمریکایی از جمله مایک پمپئو، وزیر خارجه پیشین، انجام شد آن هم در زمانی که دولت بایدن در فکر حذف نام سپاه پاسداران از فهرست سازمان‌های تروریستی است تا با دادن چنین امتیازی مقام‌های ایران را به توافق هسته‌ای ترغیب کند.

پرستویی اواخر ماه گذشته به دعوت گروهی به نام کد پینک در مراسم نمایش فیلم هزارویک روز به کارگردانی حبیب احمد‌زاده، در لس آنجلس حضور یافت که با اعتراض و تجمع شماری از مخالفان جمهوری اسلامی مواجه شد.

سام رجبی فعال مخالف جمهوری اسلامی در جریان حضور پرستویی در لس آنجلس، ویدیویی از مواجهه خود با این بازیگر منتشر کرد که نشان می‌دهد پرستویی در پاسخ به سوالی درباره رابطه‌اش با قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران، با عصبانیت روی مچ دست رجبی زده و گوشی تلفن او را به زمین پرت کرده است.

پرستویی نیز در ویدیویی گفت که من برای نمایش فیلمی که در آن جز بحث صلح هیچ بحث دیگری نیست به آمریکا آمدم اما پنج شش نفر آدم‌ با پرچم‌های خودشان جلوی سینماها آمدند و با فحاشی مانع ورود آدم‌ها به سینما شدند.

با این حال روزنامه جوان، وابسته به سپاه پاسداران، با انتشار عکسی از پرویز پرستویی در کنار قاسم سلیمانی، این بازیگر را «بادیگارد با غیرت» خواند و حنظله تاج‌الدینی، رییس اداره هنرهای تصویری دفتر تبلیغات اسلامی، گفت پرستویی در آمریکا «از مهم‌ترین حیثیت جمهوری اسلامی» یعنی قاسم سلیمانی دفاع کرده است.

جیم بنکس، عضو کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا، در نامه خود به آنتونی بلینکن، وزیر خارجه و آلخاندرو مایورکاس، وزیر امنیت داخلی دولت بایدن نوشت: «پرستویی به طور مستقیم در پروژه‌های تبلیغاتی مورد حمایت سپاه پاسداران مشارکت داشته و ایدئولوژی را ترویج می‌کند که به دنبال شکل دادن فرهنگ مورد نظر رژیم ایران است».

این عضو مجلس نمایندگان در نامه خود افزود: پرستویی در بسیاری از فیلم‌های حامی جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران به ایفای نقش پرداخته، به صراحت از سلیمانی حمایت و تمجید کرده است و «عکس‌های پرستویی با فرمانده تروریست‌ها و دیگر فرماندهان ارشد سپاه پاسداران نشان می‌دهد تا چه اندازه به شخصیت‌های کلیدی این سازمان تروریستی نزدیک است.»

در همین حال وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوال ایران‌اینترنشنال در خصوص پرسش‌های مطرح شده درباره نحوه صدور ویزا برای پرویز پرستویی گفت: در قوانین آمریکا، پرونده‌های ویزا، محرمانه تلقی می‌شوند و نمی‌توان درباره جزییات پرونده‌های افراد توضیح داد.

با این حال جیم بنکس، عضو کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا، گفت: دادن ویزا به پرویز پرستویی می‌تواند به ایران کمک کند تا هسته‌های تروریستی مستقر در آمریکا را فعال کند.

بنکس افزود: اقدام وزارت خارجه دولت بایدن در دادن ویزا به پرستویی، تلاش‌های ایالات متحده برای جلوگیری از تندروی جمهوری اسلامی و منزوی کردن سپاه پاسداران و گروه‌های شبه‌نظامیی نیابتی آن را تضعیف می‌کند در حالی که آنها به حملات خود علیه پایگاه‌های آمریکا در منطقه ادامه می‌دهند.