مشاور قالیباف درباره سیسمونیگیت: عملیات محافل امنیتی بود

محمود رضوی، مشاور محمدباقر قالیباف، بدون ارائه توضیح، افشای ماجرای سفر خانواده رییس مجلس به ترکیه را پروژهای امنیتی و اقدامی توسط یک نهاد امنیتی با هدف حذف رقبای سیاسی خواند.
محمود رضوی، مشاور محمدباقر قالیباف، بدون ارائه توضیح، افشای ماجرای سفر خانواده رییس مجلس به ترکیه را پروژهای امنیتی و اقدامی توسط یک نهاد امنیتی با هدف حذف رقبای سیاسی خواند.
رضوی روز پنجشنبه در متنی که در توییتر خود منتشر کرد نوشت که هیچکس از حامله بودن دختر قالیباف اطلاع نداشت و بجز «کنترل اطلاعاتی» هیچ روشی برای کشف آن به شیوههای دیگر هم نبود.
او در این رشته توییت با اشاره به اینکه شناسایی خانواده «محجبه» و ماسکزده قالیباف در فرودگاه ترکیه کار عادی نبوده است، گزارشهای منتشر شده را «یک خطای فردی با اشراف و عملیات لحظهای محافل امنیتی» خواند.
او بدون ارائه هیچ توضیحی نوشت: «آیا حق نداریم فکر کنیم موضوع بسیار فراتر از ماجراجویی آدمهای بدنام بوده و پای یک نهاد در میان است؟ آن نهاد کجاست؟»
انتشار تصاویری از سفر خانواده محمدباقر قالیباف به ترکیه و بازگشت آنها به تهران همراه با «وسایل نوزاد و اضافه بار فراوان» ابتدا روز سهشنبه از سوی وحید اشتری در توییتر منتشر شد.
در دو روز گذشته رسانهها و همچنین شمار زیادی از کاربران شبکههای اجتماعی به این موضوع واکنش نشان داده و از جمله به فساد گسترده و همچنین دورویی در میان مقامهای جمهوری اسلامی اشاره کردهاند.
ساعاتی پیش از رشته توییت مشاور قالیباف، روزنامه «جوان» وابسته به سپاه پاسداران نیز «درز اطلاعات» درباره این سفر را به رقبای سیاسی قالیباف نسبت داده و بدون اشاره به جزییات نوشته بود: ۱۷ سال پیش «از قالیباف خواستیم چشمانش را بیشتر باز کند».
این روزنامه یکی از جمله اهداف انتشار این خبر را انتخابات هیات رئیسه مجلس دانست و بار دیگر تاکید کرد: «در روزهای مجلس از قالیباف خواستیم چشمانش را بیشتر باز کند. انگار همیشه حواسش نیست؛ نه به خانه، نه به دوستان ظاهری، نه به دشمنان واقعی.»
انتخابات داخلی مجلس قرار است هفته آینده برگزار شود و در جریان آن رییس و اعضای هیات رئیسه مجلس برای یک سال تعیین میشوند.
با وجودی که سفر خانواده رییس مجلس به ترکیه بازتاب گستردهای در رسانهها و شبکههای اجتماعی داشته، نمایندگان مجلس اظهار نظر چندانی در این باره نکرده و واکنشها به چند مورد محدود منحصر بوده است.
از جمله جواد حسینیکیا، نماینده سنقر، به وبسایت دیدهبان ایران گفت خانواده قالیباف باید به دلیل رفتن به این مسافرت که «مطلوب نظام نبوده» از مردم عذرخواهی کنند.
او افزود: «نمیدانم قالیباف هم جزو آن قشر ۴ درصدیها هستند یا خیر.»
محمدباقر قالیباف در کارزار انتخابات ریاست جمهوری با تقسیمبندی ۹۶ درصد مردم و آن «چهار درصدیهای پر رو»، خود را مدافع مستضعفان معرفی کرده بود.
در همین حال خبرگزاری فارس نیز به نقل از «یکی از نزدیکان قالیباف» موضوع خرید سیسمونی را «ساخته ذهن مخالفان» دانست.
یک روز پیشتر نیز الیاس قالیباف، فرزند محمدباقر قالیباف، با اینکه سفر خانوادهاش (بدون نام بردن از مادر خود) را «خطای نابخشودنی» خوانده بود، در اینستاگرامش نوشت که این سفر برای خرید سیسمونی نبوده است.
وحید اشتری روز پنجشنبه در واکنش به این اظهارات نوشت: «اگر کالسکه و تخت تاشو و چمدان کودک و الباقی لوازم سیسمونی نبوده است با آن وزن و حجم بار چه چیزی از ترکیه میآوردند؟»
در تجمع سراسری معلمان که روز پنجشنبه در شهرهای مختلف ایران برگزار شد گروهی از معترضان شعار میدادند: «یک سیسمونی کم بشه، مشکل ما حل میشه.»