• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سخنگوی وزارت خارجه ایران: نمی‌دانیم به توافق می‌رسیم یا نمی‌رسیم

۲۲ فروردین ۱۴۰۱، ۰۸:۲۸ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۴:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)

در حالی که احتمال حذف نشدن نام سپاه از فهرست سازمان‌های تروریستی آمریکا افزایش یافته، سخنگوی وزارت خارجه ایران درباره مذاکرات هسته‌ای وین اعلام کرد: «واقعا نمی‌دانیم به توافق می‌رسیم یا نمی‌رسیم برای آنکه آمریکا هنوز آن اراده لازم را برای رسیدن به یک توافق نشان نداده است.»

سعید خطیب‌زاده روز دوشنبه ۲۲ فروردین در نشست خبری هفتگی خود در این زمینه گفت: «آنچه که باقی مانده است بیش از یک موضوع است و تمامی اجزای فشار حداکثری باید برداشته شود.»

در روزهای گذشته از درخواست جمهوری اسلامی برای حذف نام سپاه پاسداران از فهرست وزارت خارجه آمریکا در زمینه سازمان‌های تروریستی، به عنوان مانع اصلی رسیدن به توافق برجام نام برده شده است.

این در حالی است که واشینگتن پست روز شنبه به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا نوشت بایدن می‌خواهد تقاضای ایران را برای حذف سپاه پاسداران از فهرست سازمان‌های تروریستی رد کند.

همچنین حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران روز یکشنبه بدون اشاره به جزئیات، از «شرط‌های جدید» آمریکا «در حوزه لغو تحریم‌ها» خبر داد و گفت واشینگتن این شرط‌های جدید را در دو سه هفته اخیر مطرح کرده است.

سخنگوی وزارت خارجه ایران در نشست خبری خود بار دیگر بر خواسته‌های جمهوری اسلامی تاکید کرد و گفت: «اگر قرار بود ما خطوط قرمز را رد کنیم توافق چندین ماه قبل به دست می‌آمد.»

مذاکرات احیای برجام پس از به قدرت رسیدن جو بایدن در آمریکا و در دوران ریاست جمهوری حسن روحانی در ایران، در وین آغاز شده اما هنوز به نتیجه مشخصی نرسیده است.

در روزهای اخیر، رسانه‌های اسرائیلی به نقل از مقام‌های این کشور که تصمیم احتمالی آمریکا برای خارج نکردن نام سپاه پاسداران از فهرست گروه‌های تروریستی احتمالا موجب جلوگیری از احیای برجام می‌شود.

همچنین در حالی که مقام‌های جمهوری اسلامی در حاشیه مذاکرات وین مذاکراتی را نیز با کره جنوبی درباره بدهی‌های سئول به تهران انجام داده‌اند، خطیب‌زاده گفت کره جنوبی هنوز «بدهی قطعی از فروش نفت و میعانات گازی» به ایران دارد و «اقدام موثری برای بازپرداخت آن صورت نداده است.»

خطیب‌زاده درباره انتقادهای اخیر نمایندگان از آنچه متن پیش‌نویس توافق خوانده‌اند، نیز گفت: «متنی نهایی نشده که ما درباره آن صحبت کنیم.»

در روزهای اخیر، برخی از اعضای جبهه پایداری در مجلس از جمله محمود نبویان و علی خضریان با انتشار بخش‌هایی از پیش‌نویس توافق احتمالی، به این توافق اعتراض کرده‌اند.

Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

ونیز ۰-۲ اینتر؛ نراتزوری با دو گل به خودی ونیز، صدرنشین ماند
۱

ونیز ۰-۲ اینتر؛ نراتزوری با دو گل به خودی ونیز، صدرنشین ماند

۲

نتانیاهو با ۵۳ کرسی پیشتاز ماند؛ تشکیل دولت اسرائیل در بن‌بست قرار گرفت

۳
تحلیل

جمهوری اسلامی به اتکای مسکو مقر سیا را هدف قرار می‌دهد

۴

ترامپ دستور «مذاکره صلح» با حکومت ایران را رد کرد و موضوع تماس ونس را کمک پزشکی خواند

۵

مای ساتو: حکومت ایران هیچ راه قانونی برای ابراز مخالفت باقی نگذاشته است

انتخاب سردبیر

  • رویترز: هکرهای منتسب به کره شمالی ۶.۳ میلیارد دلار از صرافی بایننس دزدیدند

    رویترز: هکرهای منتسب به کره شمالی ۶.۳ میلیارد دلار از صرافی بایننس دزدیدند

  • یک معلم بازنشسته در پی فشار ناشی از بازداشت دخترش در جشن تولدی در علی‌آباد کتول جان باخت

    یک معلم بازنشسته در پی فشار ناشی از بازداشت دخترش در جشن تولدی در علی‌آباد کتول جان باخت

  • رویترز: جمهوری اسلامی با شبکه‌ای با بیش از ۵ هزار نهاد پنهان محاصره آمریکا را دور می‌زند

    رویترز: جمهوری اسلامی با شبکه‌ای با بیش از ۵ هزار نهاد پنهان محاصره آمریکا را دور می‌زند

  • از ایست‌های بازرسی پاسارگاد تا تاکید بر هویت ایرانی؛ شهروندان از روز کوروش می‌گویند
    روایت شما

    از ایست‌های بازرسی پاسارگاد تا تاکید بر هویت ایرانی؛ شهروندان از روز کوروش می‌گویند

  • ۶۹۰ نفر؛ کلیدداران نظامی-امنیتی اینترنت ایران
    گزارش ویژه

    ۶۹۰ نفر؛ کلیدداران نظامی-امنیتی اینترنت ایران