• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

آذر نفیسی، نویسنده سرشناس، خواستار آزادی بکتاش آبتین و نویسندگان زندانی در ایران شد

۱۶ دی ۱۴۰۰، ۰۳:۲۷ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۴:۵۶ (‎+۰ گرینویچ)

آذر نفیسی، نویسنده سرشناس و استاد دانشگاه‌های آمریکا، از درخواست انجمن قلم آمریکا برای آزادی بی‌قیدوشرط بکتاش آبتین، شاعر و عضو زندانی کانون نویسندگان، و دیگر نویسندگان ایرانی که به صورت غیرمنصفانه زندانی شده‌اند، حمایت کرد.

نفیسی در صفحه توییت خود نوشت که من با بکتاش آبتین، شاعر زندانی اعلام همبستگی کرده و از درخواست انجام قلم آمریکا برای آزادی بی‌قیدوشرط بکتاش آبتین و دیگر نویسندگان زندانی در ایران حمایت می‌کنم.

انجمن قلم آمریکا که پیشتر جایزه «پن/آزادی نگارش باربی» را به بکتاش آبتین، رضا خندان مهابادی و کیوان باژن، سه نویسنده ایرانی زندانی اهدا کرده بود، روز سه‌شنبه خواهان آزادی آنها و همه نویسندگان زندانی در ایران شد.

در همین حال کانون نویسندگان ایران در بیانیه‌ای با اشاره ابتلای چهار نویسنده و عضو زندانی این کانون در زندان اوین به کرونا و وضعیت وخیم جسمی بکتاش آبتین پس از انتقال با تاخیر او از زندان به بیمارستان، خطاب به مقام‌های جمهوری اسلامی نوشت: به قتل نویسندگان آزادی‌خواه پایان دهید.

کانون نویسندگان در بیانیه خود با اشاره به ابتلای بکتاش آبتین، رضا خندان (مهابادی)، کیوان باژن و آرش گنجی، چهار عضو کانون نویسندگان ایران در زندان اوین به کرونا، افزود: ماموران حکومت با وجود وخامت حال بکتاش آبتین، در بیمارستان نیز دست از آزار او‌ برنداشتند و همان جسم نیمه‌جان را در بیمارستان طالقانی تهران، با غل و زنجیر و در حضور سنگین نیروهای امنیتی، به تخت بستند.

کانون نویسندگان اضافه کرد که امروز وضع بکتاش آبتین سخت نگران‌کننده است تا جایی که او در حال جنگیدن با مرگ است و چند روزی است که پزشکان او را به کمای مصنوعی برده‌اند، و این یعنی آخرین تقلاها برای زنده ماندن و جَستن از مرگ.

در این بیانیه، کانون نویسندگان ایران با اشاره به بیست‌وسومین سالگرد کشته شدن محمد مختاری و محمدجعفر پوینده، به دست نیروهای وزارت اطلاعات، افزود: قاتلان پیشین نه تنها «خودسر» نبودند بلکه مدرسان بازجوها و زندانبانان امروز بوده‌اند و راه آنان همان است که تا دیروز بود؛ دیروز با کارد و طناب می‌کشتند و امروز با پرونده‌سازی، به قتلگاه بردن، رها کردن زندانی بیمار به حال خود و کشتن او با مرگی تدریجی.

این بیانیه تاکید کرد که حاکمان جمهوری اسلامی با به بند کشیدن و قتل عمد و خاموش نویسندگان مستقل و آزادی‌خواه و زنان و مردان مبارز، به همه‌ مردم معترض پیام می‌دهند که از اعتراض و آزادی‌خواهی دست بردارند.

کانون نویسندگان ایران ضمن محکوم کردن پرونده‌سازی و قتل خاموش نویسندگان آزادی‌خواه، افزود که بی‌تردید، وظیفه‌ حفظ سلامت و درمان زندانیِ بیمار بر عهده‌ی زندانبان است و جمهوری اسلامی و وزارت اطلاعات و قوه قضاییه‌ آن را مسئول مستقیم هر اتفاق ناگواری می‌داند که برای بکتاش آبتین رخ دهد.

Banner

پربازدیدترین‌ها

آمریکا تصاویر ماهواره‌ای چین را به حمله مرگبار جمهوری اسلامی در اردن مرتبط دانست
۱

آمریکا تصاویر ماهواره‌ای چین را به حمله مرگبار جمهوری اسلامی در اردن مرتبط دانست

۲

عراق یک فرمانده نظامی را پس از حمله پهپادی به خط لوله عربستان سعودی برکنار کرد

۳

درگیری مسلحانه در سراوان چندین کشته بر جای گذاشت

۴

خط لوله نفت شرق-غرب در عربستان سعودی پس از چند حمله تعطیل و از مدار خارج شد

۵

اسناد تازه سیا هشدارهای پیش از حملات ۱۱ سپتامبر را آشکار کرد

Banner

انتخاب سردبیر

  • گرانی لوازم‌التحریر و هزینه‌های کمرشکن مدرسه به ترک تحصیل کودکان دامن می‌زند

    گرانی لوازم‌التحریر و هزینه‌های کمرشکن مدرسه به ترک تحصیل کودکان دامن می‌زند

  • از نان نسیه تا صف ضایعات مرغ؛ روایت فقر در جنوب تهران

    از نان نسیه تا صف ضایعات مرغ؛ روایت فقر در جنوب تهران

  • پایان جشنواره ونیز؛ جایزه بهترین بازیگر زن بخش افق‌ها برای لاله مرزبان

    پایان جشنواره ونیز؛ جایزه بهترین بازیگر زن بخش افق‌ها برای لاله مرزبان

  • سیاست‌های تحریمی، شعبه بانک سپه در آلمان را با تنها ۱۱ سپرده‌گذار ورشکست کرد

    سیاست‌های تحریمی، شعبه بانک سپه در آلمان را با تنها ۱۱ سپرده‌گذار ورشکست کرد

  • پالایشگاه‌ها چه چیزی به‌عنوان بنزین و گازوئیل در ۵ ماه نخست سال تولید کردند؟

    پالایشگاه‌ها چه چیزی به‌عنوان بنزین و گازوئیل در ۵ ماه نخست سال تولید کردند؟