• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

حوثی‌های یمن هم‌زمان با سالگرد کشته شدن سلیمانی یک کشتی اماراتی را توقیف کردند

۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۴۲ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۴:۵۴ (‎+۰ گرینویچ)

حوثی‌های تحت حمایت ایران در یمن همزمان با دومین سالگرد کشته شدن قاسم سلیمانی فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران، یک کشتی را توقیف کردند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس روز دوشنبه ۱۳ دی به نقل از گروه عملیات تجارت دریایی بریتانیا وابسته به ارتش این کشور از حمله به یک کشتی ناشناس در حوالی نیمه‌شب گذشته در نزدیکی بندر راس عیسی در یمن خبر داد.

همچنین نیروی دریایی بریتانیا به کشتی‌رانان توصیه کرد در این منطقه احتیاط بسیار به خرج دهند.

پس از آن، ترکی المالکی سخنگوی ائتلاف نظامی به رهبری عربستان سعودی از یک «دزدی دریایی مسلحانه» خبر داد و اعلام کرد کشتی «روابی» با پرچم امارات متحده عربی در ساعت ۲۳ و ۵۷ دقیقه یکشنبه (به وقت محلی) هنگام حرکت در سواحل استان حدیده در غرب یمن توقیف و ربوده شد.

المالکی با انتشار بیانیه‌ای اضافه کرد این کشتی در حال بازگشت از جزایر سقطرا در سواحل جنوبی یمن بود.

به گفته سخنگوی ائتلاف به رهبری ریاض، این کشتی تجهیزات پزشکی را برای بیمارستانی صحرایی در این جزایر منتقل کرده بود و در راه بازگشت، به سمت بندر جازان در عربستان سعودی در حرکت بود.

او شبه‌نظامیان حوثی تحت حمایت جمهوری اسلامی ایران در یمن را مسئول این حمله دانست و از آنان خواست «فورا کشتی را آزاد کنند» و در غیر این صورت «نیروهای ائتلاف همه اقدامات لازم را برای مقابله با این تخلف انجام خواهند داد.»

در حالی که هنوز تعداد سرنشینان این کشتی اعلام نشده، یحیی سریع، سخنگوی حوثی‌ها این حادثه را تایید و ادعا کرد که این کشتی حامل «تجهیزات نظامی» بوده است.

سریع در حساب توییتر خود نوشت این کشتی «بدون هیچ مجوزی وارد آب‌های یمن شده» و «درگیر اقدامات خصمانه بود».

هم‌زمان با این اقدام شبه‌نظامیان حوثی تحت حمایت جمهوری اسلامی، یک مقام ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا در عراق اعلام کرد نیروهای این ائتلاف دو پهپاد مسلح را که علیه پایگاهی در فرودگاه بغداد پرتاب شده بود، منهدم کردند.

این مقام ائتلاف که نامش فاش نشده، روز دوشنبه به خبرگزاری فرانسه گفت این دو پهپاد حوالی ساعت چهار و نیم بامداد مرکز پشتیبانی دیپلماتیک آمریکا را هدف قرار داد که «تعداد بسیار کمی از نیروهای ائتلاف را که نقش جنگی ندارند» در خود جای داده است.

خبرگزاری رویترز نیز به نقل از مقام‌های امنیتی عراق سرنگون شدن این دو پهپاد را تایید کرد و نوشت این حمله موجب مرگ کسی نشده است.

در حالی که هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله پهپادی را برعهده نگرفته، تحقیقات درباره این حمله همچنان ادامه دارد.

پیشتر گروه‌های تحت حمایت جمهوری اسلامی در عراق در حملات پیشین به نیروهای بین‌المللی در این کشور متهم شده‌اند.

همچنین کمی پیشتر، روزنامه‌های جروزلم پست و معاریو اسرائیل روز دوشنبه همزمان با دومین سالگرد کشته شدن قاسم سلیمانی مورد حملات هکری قرار گرفتند و روی وب‌سایت جروزلم پست و در حساب توییتر روزنامه معاریو یک تصویر از حمله موشکی همراه با جمله‌ای از قاسم سلیمانی قرار گرفت.

جروزلم پست اسرائیل روز دوشنبه اعلام کرد که وب‌سایت این روزنامه هک شده است و آن را تهدیدی آشکار برای اسرائیل توصیف کرد.

این حمله سایبری در حالی صورت گرفت که چندی پیش، تامیر هیمن، رییس پیشین سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل در یک مصاحبه رسانه‌ای اذعان کرد که این کشور در عملیات کشتن قاسم سلیمانی به دست آمریکا نقش داشته است.

Banner

پربازدیدترین‌ها

نوید محمدزاده پس از جنجال بر سر حمایت از فلسطین از نمایش «آرش» کنار گذاشته شد
۱

نوید محمدزاده پس از جنجال بر سر حمایت از فلسطین از نمایش «آرش» کنار گذاشته شد

۲
تحلیل

دو جنگ پی‌درپی چگونه زنجیره تامین صنایع رنگ ایران را مختل کرد

۳
اختصاصی

سپاه در حال برنامه‌ریزی برای عملیات خرابکارانه در تنگه مالاکا و بندرهای شرق آسیا است

۴

خداحافظ لئوی بزرگ؛ سلام بر فوتبال که هنوز جاری است

۵

پایان دوران مسی با آرژانتین؛ ۱۲۵ گل، سه فینال جام جهانی و سه قهرمانی بزرگ

انتخاب سردبیر

  • پاسخ مردم به پرسش ترامپ: این بار شما بجنگید، کمک مردم در راه است
    روایت شما

    پاسخ مردم به پرسش ترامپ: این بار شما بجنگید، کمک مردم در راه است

  • تناقض‌گویی مقام‌های جمهوری اسلامی درباره برخورد مرگبار خودرو با تجمع حکومتی در مشهد

    تناقض‌گویی مقام‌های جمهوری اسلامی درباره برخورد مرگبار خودرو با تجمع حکومتی در مشهد

  • ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن پس از ۲۸۶ روز ماموریت در دریا به تایلند رسید

    ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن پس از ۲۸۶ روز ماموریت در دریا به تایلند رسید

  • شروط پکن برای تهران؛ شی جین‌پینگ در بحبوحه پیامدهای جنگ ایران وارد مصر شد

    شروط پکن برای تهران؛ شی جین‌پینگ در بحبوحه پیامدهای جنگ ایران وارد مصر شد

  • هکرهای بی‌مرز تهران؛ از جاسوسی برای حکومت تا باج‌گیری از شهروندان
    گزارش ویژه

    هکرهای بی‌مرز تهران؛ از جاسوسی برای حکومت تا باج‌گیری از شهروندان