• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

پدیده ۰ - ۳ استقلال؛ پیروزی پرگل استقلال مقابل پدیده

۳ دی ۱۴۰۰، ۱۳:۲۹ (‎+۰ گرینویچ)

دیدار تیم‌های پدیده و استقلال از ساعت ۱۵:۰۰ امروز(جمعه) در مشهد برگزار شد که این دیدار با سه گل به سود شاگردان مجیدی به پایان رسید. جعفر سلمانی (۱۲)، رودی ژستد (۲۳) و آرمان رمضانی (۴۴) برای استقلال موفق به گلزنی شدند.

ژستد و رمضانی در این دیدار طلسم گل نزدن در لیگ برتر را شکستند. شاگردان فرهاد مجیدی با پیروزی برابر قعرنشین لیگ برتر ۲۵ امتیازی شدند و در صدر جدول قرار گرفتند. پدیده نیز با ۲ امتیاز همچنان در قعر جدول ایستاده است.

آبی‌ها در ابتدای کار، بازی را هجومی آغاز کردند و در همان دقایق اول هم به گل رسیدند. در دقیقه ۱۲ بازی شاگردان مجیدی روی یک کار ترکیبی، جعفر سلمانی را صاحب موقعیت کردند و شوت این بازیکن و دفع ناقص دروازه‌بان شهرخودرو، گل اول آبی‌ها را به ثمر رساند.

استقلال در ادامه به شکل هجومی به بازی ادامه داد و سعی کرد فشار خود را روی نیمه زمین شهرخودرو نگه دارد. در این بین شهرخودرو سعی داشت از فشار آبی‌ها مقداری کم کند و با پاس‌های ترکیبی به نیمه زمین حریف راه پیدا کند.

آرمان رمضانی در دقیقه ۲۱، روی یک کار هجومی در محوطه جریمه شهرخودرو صاحب موقعیت شد اما ضربه پای چپ او با اختلاف از بالای دروازه به بیرون رفت.

۲ دقیقه بعد استقلال به گل دوم رسید، رودی ژستد پس از مدت‌ها توانست طلسم‌شکنی کند و در شلوغی محوطه جریمه حریف با ضربه‌ای دقیق موفق شد گل دوم آبی‌ها را به ثمر برساند.

شاگردان مجیدی پس از گل دوم، سعی کردند بازی را مدیریت کنند تا بتوانند از ۲ گلی که در نیمه اول به ثمر رساندند محافظت کنند. شاگردان سید عباسی نیز با وجود دریافت ۲ گل از آبی‌ها مقداری بازتر بازی کردند تا بتوانند گل‌های خورده خود را جبران کنند.

اما این پایان کار در نیمه اول نبود و آرمان رمضانی روی سانتر ارسالی در محوطه جریمه شهرخودرو با ضربه سر موفق شد گل سوم آبی‌پوشان را به ثمر برساند تا این بازی در نهایت با پیروزی ۳ بر صفر استقلال در نیمه اول به پایان برسد.

استقلال در نیمه دوم هم کار را هجومی آغاز کرد و سعی داشت با حضور در نیمه زمین تیم شهرخودرو فشار خود را روی شاگردان سیدعباسی باقی بگذارد.

در دقیقه ۶۱ بازی، امیرحسین حسین‌زاده باشوتی از پشت محوطه جریمه شهرخودرو، می‌توانست گل چهارم استقلال را به ثمر برساند اما میلاد فرهانی مانع از به ثمر رسیدن این گل شد.

شهرخودرو در اواسط نیمه دوم بازی، نمایش بهتری از خودش ارائه داد و با خلق چند موقعیت می‌توانست گل اول را به ثمربرساند اما دفاع به موقع بازیکنان استقلال مانع از گلزنی شاگردان سید عباسی شد.

در اواسط نیمه دوم این دیدار داوود سیدعباسی پس از اعتراض به داور مسابقه روی یک صحنه مشکوک در محوطه جریمه استقلال با کارت قرمز اخراج شد.

حسین‌زاده در دقیقه ۸۳، بازهم می‌توانست گل چهارم استقلال را به ثمر برساند اما ضربه او در داخل محوطه جریمه حریف به بیرون رفت.

استقلال در پایان این بازی موفق شد با نتیجه ۳ بر صفر از سد شهرخودرو بگذرد و رکورد تاریخی برای خود به ثبت برساند. فرهاد مجیدی و استقلال نیز در این فصل با نباختن در ۱۰ بازی اول خود، موفق شدند هم تراز فصل نهم خود در رقابت‌های لیگ شوند که در آن دوره استقلال در ۱۰ بازی اول خود شکست‌ناپذیر شد و با این روند، آبی‌پوشان با کسب نتیجه پیروزی مقابل تیم شهرخودرو در هفته یازدهم توانستند در ۱۱ بازی اول خود در لیگ برتر شکست‌ناپذیر شوند و رکورد تازه‌ای برای خود به ثبت برسانند.

Banner

پربازدیدترین‌ها

جزییات اختصاصی ایران‌اینترنشنال از دیدار پزشکیان با مجتبی خامنه‌ای در صندلی عقب یک خودرو
۱

جزییات اختصاصی ایران‌اینترنشنال از دیدار پزشکیان با مجتبی خامنه‌ای در صندلی عقب یک خودرو

۲

محمد باقر خرازی: مجتبی خامنه‌ای هشدار داده که دفعه بعد استعفای پزشکیان را خواهد پذیرفت

۳
تحلیل

خیابان سنایی؛ تولد جغرافیای مشترک در مبارزه با حجاب اجباری

۴
تحلیل

احتمال استعفای پزشکیان؛ نشانه‌ای از تشدید شکاف در ساختار قدرت جمهوری اسلامی

۵

پول‌های آغشته به خون؛ شبکه هزارتوی پول‌شویی سپاه پاسداران

انتخاب سردبیر

  • شهروندان:‌ با «دزدی» اپراتورها، حجم بسته‌های اینترنت بسیار زود تمام می‌شود
    روایت شما

    شهروندان:‌ با «دزدی» اپراتورها، حجم بسته‌های اینترنت بسیار زود تمام می‌شود

  • رسایی خواستار اعلام استعفای دوباره پزشکیان برای راستی‌آزمایی موافقت خامنه‌ای با آن شد

    رسایی خواستار اعلام استعفای دوباره پزشکیان برای راستی‌آزمایی موافقت خامنه‌ای با آن شد

  • حوثی‌ها و شبه‌نظامیان عراقی همسو با جمهوری اسلامی پایگاه مشترک حمله به اسرائیل می‌سازند

    حوثی‌ها و شبه‌نظامیان عراقی همسو با جمهوری اسلامی پایگاه مشترک حمله به اسرائیل می‌سازند

  • جمهوری اسلامی امید بهزاد و پوریا صفوت، زندانیان سیاسی، را به اتهام «جاسوسی» اعدام کرد

    جمهوری اسلامی امید بهزاد و پوریا صفوت، زندانیان سیاسی، را به اتهام «جاسوسی» اعدام کرد

  • پول‌های آغشته به خون؛ شبکه هزارتوی پول‌شویی سپاه پاسداران

    پول‌های آغشته به خون؛ شبکه هزارتوی پول‌شویی سپاه پاسداران