• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ند پرایس: هیات آمریکایی برای دادن یک فرصت دیگر به دیپلماسی، در مذاکرات وین حاضر می‌شو‌د

۱۷ آذر ۱۴۰۰، ۲۳:۰۷ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۸:۴۶ (‎+۰ گرینویچ)

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که هیات آمریکایی برای ارائه «یک فرصت دیگر به دیپلماسی» به دور هشتم مذاکرات غیر مستقیم هسته‌ای با ایران باز می‌گردد و امیدوار است متفاوت‌تر از دور قبلی باشد.

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، روز چهارشنبه، با اشاره به بیانیه اتحادیه اروپا مبنی‌بر از سرگیری مذاکرات وین ، گفت که رابرت مالی، نماینده ویژه ایالات متحده در امور ایران، همراه با هیات خود پایان هفته جاری به وین باز خواهد گشت و ایالات متحده به سرعت تعیین خواهد که آیا ایران با «حسن نیست» در مذاکرات عمل می‌کند یا خیر.

انریکه مورا، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، نیز روز چهارشنبه در توییتی تایید کرده بود که مذاکرات هسته‌ای وین بر سر برنامه‌ای هسته‌ای ایران روز پنجشنبه از سر گرفته خواهد شد.

دور هفتم گفت‌وگوهای وین روز جمعه بعد از پنج روز با موافقت طرف‌ها متوقف شد تا طرف‌های اروپایی برای بررسی پیشنهاد ایران به پایتخت‌هایشان سفر کنند.

ند پرایس درباره علت توقف این مذاکرات در کمتر یک هفته، گفت که واضح بود ایران با «هدف جدی» در این مذاکرات شرکت نکرده بود. او در عین حال اضافه کرد که احیای برجام همچنان «یک گزینه عملی» است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین گفت: «برخی از مسائل دشوار در دورهای پیشین مذاکرات حل شده بود یا در مسیر حل و فصل قرار داشت و امیدوار بودیم که مقام‌های جدید دولت ایران آماده کار بر روی موضوعات باقی‌مانده با تکیه بر پیشرفت‌هایی که در شش دور قبلی حاصل شده بود، باشند»، اما اینگونه نشد.

او افزود امیدوار است که دور هشتم متفاوت‌تر از دور قبلی پیش برود.

ند پرایس در پاسخ به این سوال که آیا آمریکا با بازگشت به این مذاکرات، به ایران فرصت دیگری می‌دهد، گفت: «ما به دیپلماسی، در جهت بازگشت متقابل به پایبندی کامل، فرصت دیگری می‌دهیم.» اما هشدار داد که «همیشه به نفع ما نیست که به دنبال بازگشت به برجام باشیم.»

از سوی دیگر رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، یک روز مانده به آغاز دور هشتم مذاکرات وین، از گفت‌وگو با معاونان وزیران خارجه روسیه و چین خبر داد.

مالی گفت: «همانطور که پیش از دور هفتم مذاکرات وین توافق کردیم، به هماهنگی دقیق سه جانبه جهت دستیابی به هدف مشترک خود، براساس پیشرفت‌های حاصل از شش دور اول ادامه خواهیم داد.»

نماینده ویژه آمریکا همچنین با اشاره به «گفت‌وگوی سازنده» روز سه‌شنبه خود با شرکای ایالات‌متحده در خلیج فارس گفت: «ما متحدانه خواستار بازگشت سریع به تعهدات متقابل در برجام هستیم. این بهترین راه برای تقویت روابط اقتصادی منطقه و پرهیز از بحران هسته‌ای است.»

رابرت مالی در پایان گفت: «ما به رایزنی‌های نزدیک ادامه خواهیم داد.»

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

خلبان هندی فلای‌دبی: در کابین را باز کردم تا مسافران و خدمه برای کمک وارد شوند
۱

خلبان هندی فلای‌دبی: در کابین را باز کردم تا مسافران و خدمه برای کمک وارد شوند

۲

حادثه پرواز فلای‌دبی بر احیای صنعت هوایی منطقه سایه انداخت

۳

بسیج بیش از ۱۰۰ هزار نیروی یمنی؛ گزارش رویترز از تدارک حمله گسترده عربستان به حوثی‌ها

۴

عمان کمک‌خلبان متهم به تلاش برای سرنگونی پرواز تل‌آویو را از پرواز منع کرده بود

۵

آمریکا ۹ هزار نیروی نظامی و سومین ناو هواپیمابر خود را به خاورمیانه اعزام می‌کند

انتخاب سردبیر

  • بسنت: برای اولین بار در تاریخ، ایران این هفته هیچ نفتی روی آب نخواهد داشت

    بسنت: برای اولین بار در تاریخ، ایران این هفته هیچ نفتی روی آب نخواهد داشت

  • نتانیاهو: جمهوری اسلامی سقوط خواهد کرد؛ محاصره ترامپ سپاه پاسداران را تضعیف کرده است

    نتانیاهو: جمهوری اسلامی سقوط خواهد کرد؛ محاصره ترامپ سپاه پاسداران را تضعیف کرده است

  • دلار به مرز ۲۷۰ هزار تومان رسید، یورو از ۳۰۰ هزار تومان گذشت

    دلار به مرز ۲۷۰ هزار تومان رسید، یورو از ۳۰۰ هزار تومان گذشت

  • امارات: کمک‌خلبان فلای‌دبی با تبر به خلبان یورش برد و قصد «حمله تروریستی» داشت

    امارات: کمک‌خلبان فلای‌دبی با تبر به خلبان یورش برد و قصد «حمله تروریستی» داشت

  • جمهوری اسلامی سیاوش جمشیدی را در ارتباط با اعتراضات دی‌ماه در شهرکرد اعدام کرد

    جمهوری اسلامی سیاوش جمشیدی را در ارتباط با اعتراضات دی‌ماه در شهرکرد اعدام کرد

  • گزارش یک جاسوسی؛ از خرابکاری در تاسیسات هسته‌ای تا انفجار مرکز موشکی در ملارد
    گزارش ویژه

    گزارش یک جاسوسی؛ از خرابکاری در تاسیسات هسته‌ای تا انفجار مرکز موشکی در ملارد