بر اساس این گزارش اما تهران با اصرار بر خواستههای حداکثری، نه به ضمانتهای مد نظرش میرسد و نه تحریمها لغو میشود.
این گزارش همزمان است با سفر رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران به منطقه. او از پنجشنبه تا ۲۰ نوامبر به امارات، اسرائیل، عربستان سعودی و بحرین میرود تا رویکرد آمریکا در قبال مساله ایران از جمله رفتارهای مخرب این کشور در منطقه و دور جدید مذاکرات وین را با متحدان واشینگتن هماهنگ کند.
علی باقری کنی، معاون سیاسی وزارت خارجه ایران هم چهارشنبه شب در راس هیاتی برای دیدار و گفتوگو با مقامهای بریتانیا وارد لندن شد و روز پنجشنبه با مقامهای این کشور دیدار کرد.
این بخشی از سفرهای معاون وزارت خارجه ایران برای گفتوگوهای دو جانبه با کشورهای ۴+۱ پیش از آغاز دور جدید مذاکرات هستهای در ۸ آذر ماه است. باقری کنی پیشتر نیز به مسکو، پاریس و برلین سفر کرده است.
روز پنجشنبه حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران، در گفتوگوی تلفنی با وزیر خارجه امارات متحده عربی با اشاره به مذاکرات هستهای وین گفت: «ما برای رسیدن به یک توافق خوب آمادهایم.»
او افزود معتقدیم که طرفهای مقابل باید به تعهدات خود بازگردند.
پیشتر، سخنگوی وزارت خارجه ایران با اشاره به شروط جمهوری اسلامی گفته بود آمریکا برای بازگشت به برجام همه تحریمها علیه جمهوری اسلامی را «یکجا به صورت موثر بردارد» و «تضمین بدهد» هیچ دولتی در آمریکا بار دیگر از توافق خارج نخواهد شد.
نگرانی کشورهای غربی از تعلل جمهوری اسلامی در بازگشت به برجام در حالی است که تهران به نقض تعهدات هستهای خود در چارچوب برجام ادامه میدهد.
آژانس انرژی اتمی ایران هفته گذشته اعلام کرد ذخایر اورانیوم ۶۰ درصد غنیشده این کشور به ۲۵ کیلوگرم و ذخایر اورانیوم ۲۰ درصد غنیشده به ۲۱۰ کیلوگرم رسیده است.