سالگرد قتل ستار بهشتی؛ آزادی ۷ تن از بازداشتی‌ها،بی‌خبری از اعضای خانواده این وبلاگ‌نویس

همزمان با سالگرد قتل ستار بهشتی، وبلاگ‌نویسی که سال ۹۱ در بازداشتگاه کشته شد، چند تن از فعالان مدنی که یک روز پیشتر به دنبال حضور بر مزار او بازداشت شده بودند آزاد شدند اما از سرنوشت سه عضو خانواده او خبری در دست نیست.

پایگاه خبری هرانا روز پنجشنبه ۱۳ آبان گزارش داد که حشمت‌الله طبرزدی، دبیرکل جبهه دموکراتیک ایران،‌ به همراه شش عضو شورای مرکزی این گروه آزاد شدند.

این هفت نفر روز چهارشنبه پس از حضور بر مزار ستار بهشتی، در آرامستان «امامزاده محمد تقی» در شهرستان رباط کریم، بازداشت شده بودند.

یاسمین حنیفه، اسماعیل مفتی‌زاده، محمد رضا خسروی، پرویز سفری، آرش سلیمانی و علی رستمی شش نفری بودند که به همراه حشمت‌الله طبرزدی، دبیرکل این تشکل، روز چهارشنبه به دست نیروهای لباس شخصی و «با خشونت» بازداشت شده بودند.

با این حال از سه بازداشتی دیگر، شامل گوهر عشقی مادر ستار بهشتی، سحر بهشتی خواهر ستار، و مصطفی اسلامی همسر سحر بهشتی، خبری در دست نیست.

به دعوت بنیاد ستار بهشتی، قرار بود روز پنجشنبه ۱۳ آبان با حضور مادران دادخواه و برخی از فعالان مدنی مراسم سالگرد او و یادبود کشته‌شدگان اعتراضات آبان برگزار شود.

اما شامگاه چهارشنبه و یک روز پیش از برگزاری این مراسم، ماموران امنیتی با یورش به منزل سحر بهشتی، ضمن بازرسی و ضبط لوازم ارتباطی اعضای این خانواده، سه عضو خانواده ستار بهشتی را بازداشت کردند.

به گزارش بنیاد ستار بهشتی، در زمان یورش ماموران و با رعب و وحشتی که ایجاد شد، گوهر عشقی دچار حمله قلبی شد و برای لحظاتی قادر به تنفس نبود.

همچنین ماموران به دختر گوهر عشقی اجازه نداد داروهای مادرش را به او برساند و با هتاکی و فحاشی او را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

بر اساس این گزارش، مصطفی اسلامی همسر سحر بهشتی نیز پس از اعتراض به رفتار ماموران مورد ضرب و‌شتم شدید قرار گرفت و بازداشت شد.

این بنیاد افزود که به دنبال وحشت و گریه مدام فرزندان ده و دو ساله سحر بهشتی، یکی از ماموران به سمت آنها حمله کرده و خواستار سکوت این کودکان شد.

آرش صادقی، زندانی سابق سیاسی، نیز در توییتر نوشت که این دو کودک در حال حاضر شرایط روحی مناسبی ندارند.

گوهر عشقی نهم آبان، در سالروز کشته شدن فرزندش، با انتشار ویدیویی ضمن توضیح نحوه بازداشت فرزندش ستار بهشتی و بیان اینکه فکر نمی‌کرده فرزند بی‌گناهش را ظرف چهار روز می‌کشند، خطاب به علی خامنه‌ای گفت: « خامنه‌ای، الهی به داغ فرزندانت بنشینی، جگر ما را سوزاندی خدا جگرت را بسوزاند.»

ستار بهشتی، کارگری که مطالبی انتقادی در وبلاگ خود می‌نوشت، نهم آبان ۹۱ از سوی پلیس فتا به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی از طریق فعالیت در شبکه اجتماعی و فیس‌بوک» بازداشت و در کمتر از چهار روز در اثر شکنجه شدید در بازداشتگاه کشته شد.