مقامهای آمریکایی: واشینگتن برای رسیدگی به وضعیت سودان به دنبال نقش واسطه امارات است

خبرنگار خبرگزاری فرانسه به نقل از مقامهای آمریکایی گزارش داد که ایالات متحده قصد دارد در ارتباط با وضعیت سودان از امارات متحده عربی کمک بگیرد.
به گفته این مقامها، امارات میتواند بر فرمانده کودتای سودان اعمال نفوذ کند، چراکه پس از کودتا نیز نخستوزیر این کشور با وساطت امارات آزاد شد.
در همین حال، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در بیانیهای گذار دموکراتیک به سمت حکومت غیرنظامی در سودان را تنها راه تحقق آزادی در این کشور خواند و از همه طرفهای سودانی خواست برای پایان دادن به وضعیت کنونی با یکدیگر گفتوگو کنند.
بورل با تاکید بر لزوم آزادی سریع همه کسانی که پس از کودتای سودان دستگیر شدهاند، از مقامات نظامی این کشور خواست در تظاهرات سراسری که قرار است شنبه در اعتراض به کودتا در این کشور برگزار شود، به حقوق مردم و روزنامهنگاران احترام بگذارند.