• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

آسوشیتدپرس: گفت‌وگوها میان آمریکا و ایران متوقف شده است

۱۶ تیر ۱۴۰۵، ۱۶:۴۵ (‎+۱ گرینویچ)

آسوشیتدپرس گزارش داد که به نظر می‌رسد مذاکرات میان ایران و آمریکا تا پس از مراسم حکومتی دفن جنازه علی خامنه‌ای، که در آغاز جنگ کشته شد، متوقف مانده است.

این خبرگزاری تاکید کرد که هواداران حکومت در مراسم خامنه‌ای خواستار مرگ رییس‌جمهوری آمریکا، دونالد ترامپ، شده‌اند.

Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

حمله بیرانوند به شهریار فوتبال ایران: «علی دایی با ترفند سکوت، مدعی مردمی بودن است»
۱

حمله بیرانوند به شهریار فوتبال ایران: «علی دایی با ترفند سکوت، مدعی مردمی بودن است»

۲

تلاش سلمان سامانی برای فرار از دیپورت و مخفی کردن هویتش در دادگاه فدرال کانادا

۳

گزارش محرمانه نهاد ریاست جمهوری؛ حکومت چگونه قصد دارد خشم بی‌سابقه مردم را مدیریت کند

۴

آیا آرژانتین تیمی خشن و بی‌رحم است؟

۵

تهدید ترامپ به بمباران کوه کلنگ‌ گزلا؛ در دل این کوه چه چیزی پنهان شده است؟

انتخاب سردبیر

  • آیا عراق می‌تواند از میدان رقابت‌های منطقه‌ای به میانجی دیپلماتیک تبدیل شود؟
    تحلیل

    آیا عراق می‌تواند از میدان رقابت‌های منطقه‌ای به میانجی دیپلماتیک تبدیل شود؟

  • آمریکا با اعزام جنگنده‌های بیشتر، توان هوایی خود را در خاورمیانه تقویت می‌کند

    آمریکا با اعزام جنگنده‌های بیشتر، توان هوایی خود را در خاورمیانه تقویت می‌کند

  • شورای عالی امنیت ملی: رسانه‌ها اخبار مربوط به حملات آمریکا به زیرساخت‌ها را سانسور کنند
    اختصاصی

    شورای عالی امنیت ملی: رسانه‌ها اخبار مربوط به حملات آمریکا به زیرساخت‌ها را سانسور کنند

  • ۹ پیشمرگه حزب کومله کردستان ایران در حمله موشکی جمهوری اسلامی کشته شدند

    ۹ پیشمرگه حزب کومله کردستان ایران در حمله موشکی جمهوری اسلامی کشته شدند

  • خشم شهروندان از قطع آب و برق و اختلال اینترنت، هم‌زمان با تشدید درگیری‌های نظامی
    روایت شما

    خشم شهروندان از قطع آب و برق و اختلال اینترنت، هم‌زمان با تشدید درگیری‌های نظامی

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

زنگ خطر برای سه‌شیرها؛ ۵ ستاره انگلیس در آستانه محرومیت از نیمه‌نهایی

۱۶ تیر ۱۴۰۵، ۱۶:۰۶ (‎+۱ گرینویچ)
100%

تیم ملی انگلیس در حالی خود را برای دیدار حساس مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ برابر نروژ آماده می‌کند که پنج بازیکن کلیدی این تیم در صورت دریافت کارت زرد، بازی احتمالی نیمه‌نهایی را از دست خواهند داد.

شاگردان توماس توخل پس از پیروزی ۳ بر ۲ مقابل مکزیک در ورزشگاه آزتکا، راهی جمع هشت تیم پایانی شدند و حالا باید برابر نروژی قرار بگیرند که با ارلینگ هالند یکی از خطرناک‌ترین خطوط حمله جام را در اختیار دارد.

بر اساس قوانین فیفا، کارت‌های زرد پس از پایان مرحله گروهی و همچنین پس از مرحله یک‌چهارم نهایی پاک می‌شوند. با این حال، بازیکنی که در مرحله یک‌شانزدهم یا یک‌هشتم نهایی کارت گرفته باشد، در صورت دریافت یک کارت زرد دیگر در مرحله یک‌چهارم نهایی، از حضور در نیمه‌نهایی محروم خواهد شد.

در حال حاضر هری کین، جود بلینگهام، دکلان رایس، نیکو اورایلی و جردن هندرسون در آستانه چنین محرومیتی قرار دارند.

بلینگهام در دیدار مقابل جمهوری دموکراتیک کنگو کارت زرد دریافت کرده بود، اما برابر مکزیک اخطاری نگرفت. در مقابل، کین، رایس و اورایلی در دیدار با مکزیک کارت زرد گرفتند و هندرسون نیز با وجود حضور نداشتن در زمین، به دلیل اعتراض از روی نیمکت با کارت زرد داور جریمه شد.

این شرایط، توماس توخل را در آستانه دیدار با نروژ با یک چالش مهم روبه‌رو کرده است؛ چرا که هر کارت زرد می‌تواند به قیمت از دست رفتن یکی از مهره‌های کلیدی انگلیس در صورت صعود به نیمه‌نهایی تمام شود.

در همین حال، به نظر می‌رسد جرل کوانسا به دلیل دریافت کارت قرمز مستقیم مقابل مکزیک، دیدار با نروژ را از دست بدهد؛ هرچند فدراسیون فوتبال انگلیس در حال بررسی امکان اعتراض به این محرومیت است. رسانه‌های انگلیسی این موضوع را در شرایطی مطرح کرده‌اند که چند روز پیش محرومیت فولارین بالوگون پس از جنجال‌های فراوان لغو شد.

شورای همکاری خلیج فارس حمله جمهوری اسلامی به نفتکش قطری الرکیات را شدیدا محکوم کرد

۱۶ تیر ۱۴۰۵، ۱۵:۵۹ (‎+۱ گرینویچ)
100%

دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس، حمله جمهوری اسلامی به نفتکش قطری «الرکیات» و به خطر انداختن جان خدمه آن را به‌شدت محکوم کرد و آن را تشدیدی خطرناک دانست که امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

جاسم محمد البدیوی، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس، سه‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد حمله جمهوری اسلامی به نفتکش «الرکیات» متعلق به قطر و به خطر انداختن خدمه آن، تشدیدی خطرناک است که امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

او از جامعه جهانی خواست مسئولیت خود را بپذیرد و در برابر «حملات مکرر جمهوری اسلامی» موضعی قاطع و بازدارنده اتخاذ کند تا امنیت و صلح منطقه‌ای و بین‌المللی حفظ شود و از تکرار چنین اقدامات خصمانه‌ای جلوگیری شود.

دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس همچنین تاکید کرد این شورا در کنار قطر ایستاده و از همه اقدام‌های این کشور برای مقابله با آنچه «حمله غافلگیرانه جمهوری اسلامی» خواند، به‌طور کامل حمایت می‌کند.

رویترز: فرانسه و بریتانیا درباره ماموریت مشترک با کشورهای عربی خلیج فارس گفت‌وگو می‌کنند

۱۶ تیر ۱۴۰۵، ۱۵:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)
100%

خبرگزاری رویترز گزارش داد که فرانسه و بریتانیا سه‌شنبه در جریان گفت‌وگوهای وزرای خارجه کشورهای عضو ناتو و کشورهای عربی خلیج فارس، طرح‌های خود برای ایجاد یک ماموریت چندملیتی دریایی در تنگه هرمز را ارائه خواهند کرد.

رویترز افزود این نشست که در حاشیه اجلاس ناتو در آنکارا برگزار می‌شود، وزرای خارجه بحرین، کویت، قطر و امارات متحده عربی را پس از هفته‌ها تنش در این آبراه راهبردی، با وجود توافق صلح موقت میان آمریکا و ایران، گرد هم می‌آورد.

این خبرگزاری تاکید کرد که دیپلمات‌ها می‌گویند رد این ابتکار از سوی ایران، احتمال بازگشایی کامل این آبراه حیاتی را کاهش می‌دهد.

واکنش رسانه‌های ژاپن به مراسم تشییع دیکتاتور ایران

۱۶ تیر ۱۴۰۵، ۱۵:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)

هم‌زمان با برگزاری مراسم تشییع دیکتاتور ایران، رسانه‌های جهان، به این رویداد واکنش نشان دادند.

سمیه مهری، روزنامه‌نگار، از واکنش‌ها در رسانه‌های ژاپن می‌گوید

سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: یک نفتکش در تنگه هرمز مورد اصابت یک پهپاد قرار گرفت

۱۶ تیر ۱۴۰۵، ۱۵:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا از یک حادثه دیگر مربوط به یک نفتکش در حال عبور از تنگه هرمز خبر داد.

بر اساس این گزارش، این نفتکش مورد اصابت یک پهپاد قرار گرفته است.

تاکنون هیچ‌گونه تلفات جانی یا آثار زیست‌محیطی گزارش نشده و نفتکش همچنان به مسیر خود ادامه می‌دهد.