• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

یک کارشناس روس: تشدید نسبی تنش در خاورمیانه اجتناب‌ناپذیر است

۸ تیر ۱۴۰۵، ۲۲:۵۹ (‎+۱ گرینویچ)

روزنامه روسی «ودوموستی» در گزارشی در مورد درگیری‌های اخیر جمهوری اسلامی و ایالات متحده نوشت: «چارچوب شکننده آتش‌بس، احتمال وقوع حوادث بیشتر را افزایش داده است و چشم‌انداز توافق صلح پایدار را کاهش می‌دهد.»

پاول کوشکین، محقق ارشد موسسه مطالعات ایالات متحده و کانادا، در گفت‌وگو با ودوموستی اشاره کرد که «تشدید نسبی تنش در خاورمیانه اجتناب‌ناپذیر است» زیرا تفاهم‌نامه آتش‌بس هنوز در حال گذراندن دوره آزمایشی است و بنابراین بعید است که چنین حوادثی در منطقه از بین بروند.

او گفت: «این به معنای از سرگیری اقدام نظامی نیست. با این حال، لفاظی‌های خصمانه فزاینده بین واشینگتن و تهران، چشم‌انداز توافق صلح را دورتر می‌کند و احتمال تشدید شدید تنش را افزایش می‌دهد.»

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

در کانزاس سیتی چه گذشت که منجر به حذف ایران از جام جهانی شد؟
۱

در کانزاس سیتی چه گذشت که منجر به حذف ایران از جام جهانی شد؟

۲

وزیر ورزش خطاب به ملی‌پوشان: امیدوارم تلاش شما موجب خشنودی رهبر انقلاب اسلامی شده باشد

۳

وزیر امنیت داخلی آمریکا: خوشحالم که ایران از جام جهانی حذف شد و رفت، حتی از خوشحالی رقصیدم

۴

هیجان بیش از حد تلفات داد؛ گوشی هوادار کانادایی هنگام موج مکزیکی در استادیوم سقوط کرد

۵

خبرورزشی: قلعه‌نویی پیش از شروع جام جهانی یک میلیون دلار پاداش گرفت

انتخاب سردبیر

  • بهره‌برداری اقتصادی ترکیه از جنگ ایران

    بهره‌برداری اقتصادی ترکیه از جنگ ایران

  • تهران در کانون هشدارهای اطلاعاتی آلمان؛ از جاسوسی تا تلاش برای دستیابی به فناوری‌های حساس

    تهران در کانون هشدارهای اطلاعاتی آلمان؛ از جاسوسی تا تلاش برای دستیابی به فناوری‌های حساس

  • آیا توافق اسرائیل و لبنان بن‌بست را تشدید می‌کند و به درگیری‌ها دامن می‌زند؟
    تحلیل

    آیا توافق اسرائیل و لبنان بن‌بست را تشدید می‌کند و به درگیری‌ها دامن می‌زند؟

  • ایلنا: نگاه طبقاتی مسئولان، کارگران جنگ‌زده را بی‌سرپناه گذاشته است

    ایلنا: نگاه طبقاتی مسئولان، کارگران جنگ‌زده را بی‌سرپناه گذاشته است

  • وزیر امنیت داخلی آمریکا: خوشحالم که ایران از جام جهانی حذف شد و رفت، حتی از خوشحالی رقصیدم

    وزیر امنیت داخلی آمریکا: خوشحالم که ایران از جام جهانی حذف شد و رفت، حتی از خوشحالی رقصیدم

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

مقام پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: بانک‌های بزرگ وارد معامله با جمهوری اسلامی نخواهند شد

۸ تیر ۱۴۰۵، ۲۱:۵۷ (‎+۱ گرینویچ)

میعاد ملکی، رییس پیشین دفتر هدف‌گذاری تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا، درباره دشواری معامله بانک‌های کشورهای دیگر با جمهوری اسلامی، به ایران‌اینترنشنال گفت: «هیچ‌کدام از بانک‌های بزرگ، به‌ویژه بانک‌هایی که در آمریکا حضور دارند، وارد چنین فرآیندی نخواهند شد.»

او افزود: «حتی در زمان برجام نیز بسیاری از بانک‌های بزرگ خارجی که با نظام مالی آمریکا در ارتباط بودند، وارد بازار ایران نشدند.»

تشدید اختلافات درون حاکمیت همزمان با برگزاری دور تازه مذاکرات تهران و واشینگتن

۸ تیر ۱۴۰۵، ۲۱:۵۶ (‎+۱ گرینویچ)

برگزاری دور بعدی مذاکرات تهران و واشینگتن در قطر، واکنش‌های گسترده‌ای در میان گروه‌های درون حاکمیت برانگیخته و تنش‌ها در راس جمهوری اسلامی را افزایش داده است.

یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، با اشاره به پیام منتسب به مجتبی خامنه‌ای درباره متن تفاهم‌نامه با آمریکا، گفت: «مصلحتی که برخلاف نظر رهبر جمهوری اسلامی باشد، مفسده است.»

گفت‌وگو با لیلا مروتی، تحلیل‌گر سیاسی، و جمشید برزگر، روزنامه‌نگار و تحلیل‌گر سیاسی:

رضوانه احمدخان‌بیگی به همراه دختر خردسالش برای تحمل حبس راهی زندان اوین شد

۸ تیر ۱۴۰۵، ۲۰:۴۴ (‎+۱ گرینویچ)

سایت هرانا گزارش داد رضوانه احمدخان‌بیگی، فعال مدنی، دوشنبه هشتم تیرماه، برای تحمل ادامه دوران محکومیت حبس خود، به همراه دختر خردسالش، مهفر لاله‌زاری که کمتر از دو سال دارد، راهی زندان اوین شد.

احمدخان‌بیگی ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ برای زایمان از زندان اوین به مرخصی اعزام شده بود. او و همسرش، بهفر لاله‌زاری، دی‌ماه ۱۴۰۲ به ۱۰ سال زندان محکوم شدند؛ حکمی که پس از پذیرش اعاده دادرسی و رسیدگی در شعبه هم‌عرض، به ۲۱ ماه حبس کاهش یافت.

احمدخان‌بیگی و لاله‌زاری ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ از سوی نیروهای امنیتی در منزل شخصی خود بازداشت شدند.

ترامپ درباره نشست دوحه: شاید مهم باشد

۸ تیر ۱۴۰۵، ۲۰:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)

به گزارش رویترز، دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، دوشنبه در دفتر بیضی کاخ سفید به خبرنگاران گفت که نشست میان هیات‌های آمریکا و جمهوری اسلامی در قطر در این هفته «شاید مهم باشد، شاید هم نه. بعدا خواهیم فهمید.»

او پیشتر در شبکه تروث‌سوشال نوشت: «جمهوری اسلامی درخواست برگزاری یک نشست را داده است و این نشست فردا در دوحه برگزار خواهد شد.»

ترامپ در ادامه بار دیگر تاکید کرد جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت.

او گفت: «از نظر نظامی، ما در حال پیروزی هستیم. ما نمی‌خواهیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند و هم قرار نیست به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند، خودشان هم با این موضوع موافقت کرده‌اند.»

عارف: اتفاق سایبری که برای بانک‌ها افتاد در آینده حتما تکرار خواهد شد

۸ تیر ۱۴۰۵، ۲۰:۱۶ (‎+۱ گرینویچ)

به گزارش رسانه‌های ایران، محمدرضا عارف، معاون اول مسعود پزشکیان، درباره «حادثه سایبری بانک‌ها» گفت: «این اتفاق قابل پیش‌بینی بود و در آینده حتما تکرار خواهد شد».

او افزود: «برای جلوگیری از این اتفاقات، ارتقای امنیت سایبری کشور باید در اولویت قرار گیرد.»

معاون اول پزشکیان گفت: «اسم اتفاق پیش‌آمده برای بانک‌ها را نمی‌توان حمله گذاشت؛ این یک هشدار برای حملات بدتر بعدی است.»

او افزود که جمهوری اسلامی در حوزه امنیت سایبری فعالیت لازم را نداشته و «ضعف خود را به قوت دشمن تعبیر می‌کند».

عارف، گفت: «اتفاقی که رخ داده در حدی نیست که بخواهیم آن را به دشمن نسبت دهیم؛ یک دانشجوی جوان من که سه واحد رمز پاس کرده باشد هم می‌تواند این کار را انجام دهد.»