• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

نامه اعتراضی اتحادیه بین‌المللی مطبوعات ورزشی به فیفا درباره سختگیری‌های آمریکا برای ویزا

۱۶ خرداد ۱۴۰۵، ۲۱:۲۸ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۶:۵۶ (‎+۱ گرینویچ)

جیانی مرلو، رئیس اتحادیه بین‌المللی مطبوعات ورزشی در اعتراض به سختگیری‌های شدید در روند بررسی و صدور ویزا در ایالات متحده نامه‌ای رسمی برای سخنگوی رسانه‌ای فیفا ارسال کرده است. او از فیفا خواسته فوراً وارد عمل شود و به نمایندگی از خبرنگارانی که ویزای آن‌ها رد شده، میانجی‌گری کند.

مرلو گفت: «در آستانه جام جهانی‌ای که تمام جهان آن را تماشا می‌کند، شاهد تکرار غیرقابل‌قبول رویه‌های قدیمی هستیم؛ رویه‌هایی که حتی خبرنگاران دارای اعتبارنامه رسمی فیفا نیز از دریافت ویزای ورود محروم می‌شوند.» او نگرانی خود را از این وضعیت ابراز کرد.

به نوشته اتحادیه بین‌المللی مطبوعات ورزشی (AIPS)، در حال حاضر، خبرنگارانی از ایران و بخش‌هایی از آفریقا، از جمله دیگر مناطق، به دلیل ناتوانی در دریافت به‌موقع ویزای آمریکا سرگردان مانده‌اند. به‌ویژه، صدور ویزاهای یک‌بار ورود از سوی دولت آمریکا که تنها یک‌بار اجازه ورود می‌دهد، موجب آشفتگی گسترده در میان خبرنگاران حاضر در محل شده است.

این تورنمنت نخستین بار در تاریخ جام جهانی است که سه کشور به‌طور مشترک میزبان آن هستند. در نتیجه، خبرنگاران باید در مرحله گروهی و مراحل حذفی به‌طور مکرر از مرزهای کانادا، آمریکا و مکزیک عبور کنند. با این حال، خبرنگارانی که ویزای یک‌بار ورود دارند، به‌محض سفر به مکزیک یا کانادا برای پوشش مسابقات طبق برنامه تیم‌های ملی خود، دیگر قادر به بازگشت به ایالات متحده نخواهند بود.

مرلو گفت: «سیاستمداران همواره می‌گویند ورزش موانع میان کشورهایی را که درگیر مناقشه‌اند از میان برمی‌دارد و پل می‌سازد، اما این وضعیت دقیقاً در جهت عکس حرکت می‌کند. بسیار تأسف‌بار است که چنین محدودیت‌هایی بر فعالیت خبری در ایالات متحده، کشوری که به‌طور ویژه آزادی مطبوعات را ارزشمند می‌داند اعمال می‌شود.»

او تأکید کرد که با تأخیر گسترده در روند صدور ویزا، بسیاری از خبرنگاران نیز متحمل زیان‌های مالی شده‌اند؛ از جمله لغو بلیت‌های هواپیمایی که از پیش رزرو کرده بودند.

Banner

پربازدیدترین‌ها

اعلام جرم دادستانی علیه دیدارنیوز پس از اعتراض پروانه سلحشوری به تجمعات شبانه و اعدام‌ها
۱

اعلام جرم دادستانی علیه دیدارنیوز پس از اعتراض پروانه سلحشوری به تجمعات شبانه و اعدام‌ها

۲

انتقال جنسی، عامل ۶۵ درصد موارد جدید اچ‌آی‌وی در ایران در سال ۱۴۰۴

۳

آیین خاکسپاری فرحناز اسپد در لندن برگزار شد

۴

حکم ۱۲ سال و شش ماه حبس و مصادره همه اموال صادق ساعدی‌نیا در دیوان عالی کشور تایید شد

۵

رویترز: تهران درباره حمله احتمالی اسرائیل به نیروهای سپاه پاسداران در جنوب لبنان هشدار داد

انتخاب سردبیر

  • خرید پسماند تره‌بار؛ انسان‌زدایی از شهروندان و سقوط آزاد یک جامعه
    تحلیل

    خرید پسماند تره‌بار؛ انسان‌زدایی از شهروندان و سقوط آزاد یک جامعه

  • چرا فرمان «انسجام اجتماعی» مجتبی خامنه‌ای جدی گرفته نمی‌شود؟
    تحلیل

    چرا فرمان «انسجام اجتماعی» مجتبی خامنه‌ای جدی گرفته نمی‌شود؟

  • اکونومیست: نیروهای نیابتی جمهوری اسلامی دیگر یک جبهه واحد نیستند

    اکونومیست: نیروهای نیابتی جمهوری اسلامی دیگر یک جبهه واحد نیستند

  • رویترز: تهران درباره حمله احتمالی اسرائیل به نیروهای سپاه پاسداران در جنوب لبنان هشدار داد

    رویترز: تهران درباره حمله احتمالی اسرائیل به نیروهای سپاه پاسداران در جنوب لبنان هشدار داد

  • کارزار طرد اقتصادی بخش بزرگی از شبکه بانکداری سایه ایران را دست‌نخورده باقی گذاشته است
    اختصاصی

    کارزار طرد اقتصادی بخش بزرگی از شبکه بانکداری سایه ایران را دست‌نخورده باقی گذاشته است